A podobno już zrezygnowaliście z Kallstroma bo nie idzie się dogadać z Lyonem który nie chce dalej osłabiać zespołu. To znowu wznowiliście negocjacjelisek_chz pisze:prawdopodobnie Morientes przejdzie do Lyonu w pakiecie za Kallstroma.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 sie 2007, 13:42
A podobno już zrezygnowaliście z Kallstroma bo nie idzie się dogadać z Lyonem który nie chce dalej osłabiać zespołu. To znowu wznowiliście negocjacjelisek_chz pisze:prawdopodobnie Morientes przejdzie do Lyonu w pakiecie za Kallstroma.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 sie 2007, 13:45
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 sie 2007, 13:52
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sie 2007, 13:59
Jeżeli naprawdę chcecie się pozbyć Morientesa to na wyższą lokatę bym nie liczył. Zamiast się wzmacniać to się osłabiacie. No i jak El Moro odejdzie to dopiero będzie można powiedzieć, że macie tylko jednego klasowego napastnika.lisek_chz pisze:nie chcę zobaczyć znów Valencii na 4 miejscu na koniec.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 03 sie 2007, 14:06
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 sie 2007, 14:06
Racja, ale jeżeli pozbędziemy się Morientesa, przyjdzie Kallstrom, ofensywny pomocnik co będzie też wzmocnieniem. Chociaż wtedy rzeczywiście będziemy odczuwać brak jeszcze jednego dobrego napastnika, bo Arizmendi i Mata za słabi. Wobec tej sytuacji trzeba byłoby sprowadzić jakiegoś napastnika. Podobno Valencia rozmawia już z Niangiem i z ... Zigiciem. (:roll:). Nie chce Zigica, bo przypomina mi nudną jak flaki z olejem grę Kollera i Croucha.Mentor pisze:Jeżeli naprawdę chcecie się pozbyć Morientesa to na wyższą lokatę bym nie liczył. Zamiast się wzmacniać to się osłabiacie. No i jak El Moro odejdzie to dopiero będzie można powiedzieć, że macie tylko jednego klasowego napastnika.
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 03 sie 2007, 14:11
Hehe wielu by chciało grać tak nudną jak flaki z olejem grę owych panów. Zigic może i jest dobry jednak w Valencii zostanie Morientes więc po co Zigic ??lisek_chz pisze:Nie chce Zigica, bo przypomina mi nudną jak flaki z olejem grę Kollera i Croucha.
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cai » 03 sie 2007, 14:24
Ciekawe skąd ta teoria. Pomijając już fakt, że Gavilan prezentuje sie w pretemporadzie naprawdę nieźle (poza meczem z Lokomotivem), nie widzę żadnego powodu, dla którego mielibyśmy się go pozbywać. Może wyjaśnisz nam te rewelacje?Niepokoi mnie natomiast zbyt częsta gra Gavilana. Na domiar tego gra on słabo, mimo to zyskuje on sobie w oczach Floresa (nie wiem czym). Ale Gavilan raczej gra po to, aby jakaś drużyna się nim zainteresowała i złożyła za niego ew. propozycję
Mam przez to rozumieć, że Silva nie jest klasowym zawodnikiem i kibice zachwalają go tylko za jeden mecz z Interem. Miano objawienia sezonu i najlepszego zawodnika VCF w tym roku to oczywiście tez zasługa tego spotkania.Co do Silvy to już duża przesada. Wyszedł mu mecz z Interem w miarę, ale dobra. Jest on naturalnym lewym pomocnikiem, następnie został przestawiony na OPŚ i niech tak zostanie, bo na tej pozycji zdecydowanie najlepiej sobie radził.
Henry nie sprawdził sie we Włoszech, Ayala takoż, Crespo zawodził w Anglii - czy to znaczy, ze to nie są klasowi zawodnicy? Morientes z całą pewnoscią należy do czołówki hiszpańskich snajperów,a juz argumenty o tym, że grał słabo w Monaco nie są nawet śmieszne. Tytuł króla strzelców LM, który zdobył grając w tym zespole to oczywiście przypadek.Według mnie nie jest jakiś zachwycający. Może i w Lidze Mistrzów troche goli strzelił, ale za to w La Liga za bardzo zawodził, czym nadszarpnął zaufanie Floresa. A nie jest klasowym napastnikiem, dlatego że nie poradził sobie w innych ligach. [...] A Morientes nie dał rady w Liverpoolu, gdzie grał bardzo rzadko, grał bardzo słabo w Monako, a w Valencii gra co najwyżej przeciętnie.
Cai
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 sie 2007, 14:33
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sie 2007, 14:35
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cai » 03 sie 2007, 14:44
Nie wiem czy miał być to zart, czy jakiś argument, ale Twój tok myslenia jest naprawdę powalający.W takim razie, wychodzi na to, że Villa jest gorszy od Morientesa, bo nie strzelił tyle goli co El Moro w Lidze Mistrzów i nie grał w tylu ligach.
Cai

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 03 sie 2007, 16:09
lisek_chz pisze:Gavilan nie jest nam potrzebny z tego powodu, że mamy świetnych bocznych pomocników. (patrz Vicente, Joaquin, Silva). Chyba, że na rezerwe.
Litościlisek_chz pisze:Nie pisałem, że Silva nie jest klasowym zawodnikiem czy coś takiego. Pisałem tylko, że irytuje mnie takie przestawianie zawodników z pozycji na pozycję. To było tak jak z Kiełbowiczem, zaczynał na ataku, następnie przenieśli go do pomocy, a skończył na obronie. Ja chcę tylko, aby Flores znalazł dla niego optymalną pozycję, a nie przestawiał go.
lisek_chz pisze:Racja, ale jeżeli pozbędziemy się Morientesa, przyjdzie Kallstrom, ofensywny pomocnik co będzie też wzmocnieniem. Chociaż wtedy rzeczywiście będziemy odczuwać brak jeszcze jednego dobrego napastnika, bo Arizmendi i Mata za słabi.
Valencianista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 sie 2007, 16:15
Nie chcesz, żeby Silvę przenoszono z pozycji na pozycję, a piszesz, że Gavilan jest niepotrzebny. Vicente to szklanka więc w obliczu jego kontuzji, kto miałby grać na lewej stronielisek_chz pisze:Gavilan nie jest nam potrzebny z tego powodu, że mamy świetnych bocznych pomocników. (patrz Vicente, Joaquin, Silva). Chyba, że na rezerwe.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 sie 2007, 17:38
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 09 sie 2007, 11:28
Valencianista
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio