Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 04 kwie 2012, 12:44
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 04 kwie 2012, 12:45
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 04 kwie 2012, 12:48
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 04 kwie 2012, 12:50
Na pewno ktoś się przejmie bandą pryszczatych dzieciaków z nadwagą krzyczących coś o Barcelonie piskliwym głosikiem. Jak oczywiście będą mieli odwagę się zebrać a nie szczekać przed monitoremEbi pisze:A jeszcze jedno - z roku na rok frustracja i gniew postronnych kibiców narasta, można raz, można dwa, ale żeby co roku? To musi kiedyś pęknąć - ludzie się zbuntują i wyjdą na ulicę - tak jak przeciwko komunie, ACTa, Putinowi tak wyjdą przeciwko uefie i drukowaniu pod ppilków z katalunii.
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 kwie 2012, 12:58
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 04 kwie 2012, 13:00
Gwizdnal dopiero po upadku Busquetsa, a wtedy pilka byla juz w grze...Ale pewnosci tez nie mam.Bienias pisze:Jestem tak samo ciekaw jak Realfan co do faulu Nesty. W momencie trzymania za koszulke pilka byla w narozniku. Pod tym wzgledem nie wiem czy sedzia mogl podyktowac rzut karny.
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 04 kwie 2012, 13:02
Jak już się napinamy to opisałeś większość kibiców swojej drużyny.Professor Chaos pisze:Na pewno ktoś się przejmie bandą pryszczatych dzieciaków z nadwagą krzyczących coś o Barcelonie piskliwym głosikiem. Jak oczywiście będą mieli odwagę się zebrać a nie szczekać przed monitoremEbi pisze:A jeszcze jedno - z roku na rok frustracja i gniew postronnych kibiców narasta, można raz, można dwa, ale żeby co roku? To musi kiedyś pęknąć - ludzie się zbuntują i wyjdą na ulicę - tak jak przeciwko komunie, ACTa, Putinowi tak wyjdą przeciwko uefie i drukowaniu pod ppilków z katalunii.![]()
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 04 kwie 2012, 13:17
Właśnie też mi się tak wydawało, ale transmisja okrutna była ;/ A powtórek nie widziałem. Ma ktoś link może pod ręką?Professor Chaos pisze: Karny na Zlatanie powinien być
To też zastanawia. Może i powinien przerwać, tego nie ogarniam jeżeli chodzi o przepisy, ale nie oszukujmy się, Nesta bardzo pomógł w takiej a nie innej decyzji sędziego.Emerald pisze:Gwizdnal dopiero po upadku Busquetsa, a wtedy pilka byla juz w grze...Ale pewnosci tez nie mam.
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 04 kwie 2012, 13:24
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 04 kwie 2012, 13:26
DziękiEmerald pisze:Edit: zapomnialem, a juz kilka razy mialem o tym napisac:
WYPASIONY avatar Mazur!
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 04 kwie 2012, 13:32
Nie przeczę. Komentarzy na stronach FCB nawet się nie chce czytać, taki burdel. Co nie znaczy, że inne drużyny takowych nie mają. Napinają się głównie te same osoby w kwestii Barcy. Jeśli te bzdury, które wypisują piszą poważnie, to zostawiam to bez komentarza.Rezus pisze:Jak już się napinamy to opisałeś większość kibiców swojej drużyny.Professor Chaos pisze:Na pewno ktoś się przejmie bandą pryszczatych dzieciaków z nadwagą krzyczących coś o Barcelonie piskliwym głosikiem. Jak oczywiście będą mieli odwagę się zebrać a nie szczekać przed monitoremEbi pisze:A jeszcze jedno - z roku na rok frustracja i gniew postronnych kibiców narasta, można raz, można dwa, ale żeby co roku? To musi kiedyś pęknąć - ludzie się zbuntują i wyjdą na ulicę - tak jak przeciwko komunie, ACTa, Putinowi tak wyjdą przeciwko uefie i drukowaniu pod ppilków z katalunii.![]()
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 04 kwie 2012, 14:07
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 kwie 2012, 14:45
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 04 kwie 2012, 15:13
wynik nawet jest znanyOzdobny pisze:Professor Chaos
Nie skreslaj bracie Bayernu. Ich obecna forma zwiastuje bardzo ciekawy polfinal z Realem, w ktorym wszystko sie moze zdarzyc. Choc final byc moze juz jest znany.
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 kwie 2012, 15:30
ładnie napisane, tylko zero faktów w tym co piszesz. Dla was(Ciebie) nigdy nie jest dość żeby to nazwać ohydnym sprzyjaniem. Zawsze znajdzie się jakaś bzudra, którą będziecie powtarzać(o czym za chwilę) i nigdy się nie uderzycie w pierś, tak sędzia nam sprzyjał. Spotkałem wczoraj ziomka co go nie widziałem parę lat, pogadaliśmy trochę o piłcę jako fan Arsenalu mi rzekł o meczu z Evertonem, że wkurwił go mocno ten mecz patrząć na to jak skręcili Everton. I to zwycięstwo go wcale nie cieszy. I co ja do gościa mogę mieć? Nic, przecież to nie jego wina, że Arsenalowi sędzia pomagał, a ma jaja, żeby przyznać, że to robil.Podzielam mniej wiecej zdanie Chlopaczka - w tym meczu sedzia sprzyjal Barcelonie, ale po pierwsze nie bylo to takie ochydne sprzyjanie, ktore mogloby tlumaczyc gadanie drukowaniu, a po drugie jesli popatrzymy na dwumecz to nie wyglada to juz tak jednoznacznie...
Nie chodzi o to, ze kibice Barcy (np. ja) zawsze uwazaja, ze sedzia wszystko robi dobrze jesli to jest na korzysc Barcelony, ale o to, ze po meczu w Mediolanie nie bylo krucjaty i palenia kukiel ani ze strony kibicow Barcy, ani ze strony innych kibicow, a sedzia mylil sie na korzysc Milanu.
Za dwa lata beda te teksty wykorzystywane zeby udowadniac jak to mecz zostal wydrukowany, a nikt nie bedzie pamietal jak bylo naprawde w dwumeczu (zupelnie jak z Chelsea...)
O jakim "dobrym kręceniu" ty facet mówisz? W pierwszym meczu na CN było wielkie kręcenie? WTF. Sam uwierzyłeś w swoją propagandę. Tam była JEDNA kontrowersyjna sytuacja. Rzekomy karny na Henry? Prosiłem już kiedyś tutaj innych fanów. Wklejcie no kuźwa wklejcie ten wielki wał jakim był ten karny na Francuzieco do przepychania? Chelsea... tam bykly dwa mecze. Wszyscy pamietaja ten drugi bo bylo w nim smrodu co niemiara... pierwszego nikt nie pamieta, ale w nim to Barca byla dobrze krecona... Teraz Milan i sytuacja taka sama...
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio