Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 381

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 gru 2009, 11:51

Hamek84 pisze:Ja mam inny plan na Manchester na przyszły sezon.
ty masz plan na każdy zespół, wejdź do tematu Arsenalu i coś przedstaw, chętnie poczytam :)
red85 pisze:Szczerze powiedziawszy już teraz wolałbym widzieć Cleverley'a niż Andersona (nie rozumiem jak można mówić, że grał średnio. 45 podań, 13 niecelnych
z drugiej strony, Scholes zagrał 57 i tylko 5 niecelnie, a jak zagrał wszyscy widzieli.

Nie za wcześnie na spisywanie United na straty ? a chwilę obecną 3 oczka tracicie do lidera, a jeszcze połowy sezonu nie ma [choć niedługo będzie :P] Gra oczywiście nie napawa optymizmem, ale jak wrócą obrońcy to się wszystko może zmienić. Chelsea też nie zachwyca ostatnio. Kilka meczów bez wygranej, porazka z City i skromne zwycięstwo z Pompey u siebie, po karnym w końcówce. Drogba w tym sezonie miał udział przy 21 z 42 [50%] bramek Chelsea -znaczy strzelał i asystował [do asyst zaliczone też wywalczenie karnych]. W samej tylko lidze !! Chelsea ma słabych rywali podczas PNA, ale jak pokazał mecz z Pompey - nie ma słabych ekip :lol: i nikt nie gwarantuje, ze wygrają wszystko. A może jakiś uraz mu się przytrafi. I Chelsea może się z dnia na dzień posypać. Może nie zupełnie, ale już nie będą tak mocni.

Walka o tytuł otwarta i wszystko się może zdarzyć.

Hamek84
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 20 gru 2009, 12:21

fieldy pisze:
Hamek84 pisze:Ja mam inny plan na Manchester na przyszły sezon.
ty masz plan na każdy zespół, wejdź do tematu Arsenalu i coś przedstaw, chętnie poczytam :)
red85 pisze:Szczerze powiedziawszy już teraz wolałbym widzieć Cleverley'a niż Andersona (nie rozumiem jak można mówić, że grał średnio. 45 podań, 13 niecelnych
z drugiej strony, Scholes zagrał 57 i tylko 5 niecelnie, a jak zagrał wszyscy widzieli.

Nie za wcześnie na spisywanie United na straty ? a chwilę obecną 3 oczka tracicie do lidera, a jeszcze połowy sezonu nie ma [choć niedługo będzie :P] Gra oczywiście nie napawa optymizmem, ale jak wrócą obrońcy to się wszystko może zmienić. Chelsea też nie zachwyca ostatnio. Kilka meczów bez wygranej, porazka z City i skromne zwycięstwo z Pompey u siebie, po karnym w końcówce. Drogba w tym sezonie miał udział przy 21 z 42 [50%] bramek Chelsea -znaczy strzelał i asystował [do asyst zaliczone też wywalczenie karnych]. W samej tylko lidze !! Chelsea ma słabych rywali podczas PNA, ale jak pokazał mecz z Pompey - nie ma słabych ekip :lol: i nikt nie gwarantuje, ze wygrają wszystko. A może jakiś uraz mu się przytrafi. I Chelsea może się z dnia na dzień posypać. Może nie zupełnie, ale już nie będą tak mocni.

Walka o tytuł otwarta i wszystko się może zdarzyć.
Arsenal jest nie do obrobienia, za duzo w nim szrotu... to wyprostowania kadry potrzeba albo dyżych pieniędzy albo min 3 lat.

Anderson jest kiepski, nie wiem czemu gra w pierwszym składzie

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6613

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 20 gru 2009, 12:32

Rozpisz mi Juventus, tam muszą być jakieś zmiany...

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 gru 2009, 12:36

Hamek84 pisze:za duzo w nim szrotu
Smiem twierdzic, ze nie masz za duzej wiedzy by oceniac kto ewentualnie takim jest. Dosć dobitnie swiadcza o tym twoje pomysły.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 gru 2009, 12:42

A ja śmiem twierdzić, że z taką wyobraźnią to on jest w stanie każdą drużynę przerobić, więc Hamek nie pisz, że coś jest nie do odrobienia, tylko zajmij się Arsenalem skoro Cie oto proszą.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 20 gru 2009, 12:43

ta rozpiska niczym z FM'a xD następna rzecz, kto Ci zaplaci tyle kasy choćby 33 mln za Berbatova. Taki plan transferowy się może zdarzyć chyba tylko w wypadku gdy Ferguson poleci na księżyc z załogą Apollo 18. Nie ma co ukrywać że twój plan transferowy ma takie same prawdopodobieństwo realizacji jak ta historyjka którą wymyśliłem.

Awatar użytkownika
rati
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 20 gru 2009, 12:47

hamek, rozpisz mi Barcę. Mam już 2011 rok, z Xaviego zrobił się szrot a na transfery mam ok. 120 mln. A puchary jakoś trzeba obronić.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 gru 2009, 12:49

Hamek rozpisuj rozpisuj. Raz Raz!
I JUVE też :>

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 gru 2009, 13:04

Ale to jest naprawdę super plan, wymienić połowę kadry. MU będzie się zgrywał, a Hamek znów będzie miał temat. Zresztą jestem ciekaw czy nie masz jakiegoś pokrewieństwa z panem Ptakiem.

No i oczywiście składam zamówienie na Inter :)

Redox
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Redox » 20 gru 2009, 18:32

Nie no, plan godny podziwu. Załóżmy, że traktujemy go całkiem poważnie: nie zgadzam się z nim. Zaskakujące, prawda?... I bynajmniej, nie jest to sarkazm.
Ja widziałbym to nieco inaczej. Dla mnie na dzień dzisiejszy Park i Nani do widzenia. Park to typowy rzemieślnik, który od dłuższego czasu ma zawodowy zastój, Portugalczyk to totalny jeździec bez głowy. Potencjał ma i na tym się kończy.
Jak dla mnie idealnym zawodnikiem na OT jest Gourcuff --> cud, miód i orzeszki. Świetny piłkarz, wierzę w to, że trafi do Teatru Marzeń. Z drugiej strony, marne szanse. Nie dość, że będzie drogi to jeszcze staje się absolutnym liderem Bordeaux, ciężko będzie go wyciągnąć.

Kuszczak - Evra, Vidic, Evans, Rafael - Fletcher - Obertan, Gourcuff, Valencia - Rooney, Berbatow.
Chciałbym kiedys ujrzeć taki skład. W moim odczuciu byłaby miazga. Obertan na pełnych obrotach, Gourcuff ze swoim geniuszem, Rooney walczak (dawny Roo, wróć!), Berbatow wirtuoz, Evans monolit, Kuszczak Polak!... Witamy krainę marzeń!...
Mimo wszystko, wierzę, że będzie mi dane zobaczyć coś takiego... Sprowadzić jeszcze na próbę Ben Arfę, tani będzie, talent niezwykły, SAF powinien go utemperować. I tyle. Ławka też byłaby git: Foster (jaki jest taki jest, nadal wierzę), Fabio, Cathcart, Welbeck, Macheda, Anderson,Gibson (a niech tam, Pan Petarda niech się rozwija!)).

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 gru 2009, 19:07

Tja, a Carrick i Ferdinand na stos.

Szybko zapominacie o ludziach, którzy dali nam tyle radości w ostatnich latach. Mamy dopiero grudzień, najwazniejsze mecze jeszcze przed nami i z podsumowaniami (powiem to po raz kolejny) warto się jeszcze wstrzymać.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 20 gru 2009, 19:09

Proponuje niektórym żeby odpoczeli troche od gier komputerowych.

Chelsea coś nie może nam uciec :D

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 gru 2009, 22:51

Nieźle, oglądałem właśnie obszerny skrót z waszego ostatniego meczu bo zainteresować się Manchesterem teraz trzeba. Każdy widział że zagraliście tragicznie i wynik 3:0 dobrze to pokazuje ale takie mecze się zdarzają, czasami nawet są potrzebne. Zobaczymy jak na tą porażkę zareagujecie. Chelsea nie wykorzystała szansy i nie odskoczyła.
Scholes nie powinien tak grać, nie z takim doświadczeniem... ale chciałbym go takiego zobaczyć na San Siro bo to groźny piłkarz. Szkoda że nam odwołali mecz bo wyjazd z Fiorentiną uważam za dobry wyznacznik formy na dzień dzisiejszy.
Jak stoicie z kartkami na dzień dzisiejszy w LM ?

Awatar użytkownika
sudden
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 20 gru 2009, 23:15

Jeżeli chodzi o Kuszczaka to był on najlepszym graczem MU w tym meczu. Jest w dobrej formie i dopóki obrona trzyma się kupy to goli nie wpuszcza. Przy Carricku i Fletcherze w obronie ten wynik mnie nie dziwi... Na ten moment to czysta prowizorka, Z resztą patrząc w ostatnim czasie większość angielskich drużyn ma kłopoty w obronie, no może oprócz Chelsea. Na dobrą sprawę angielskie drużyny znane są z tego że wolą atakować, niż bronić przez co futbol na wyspach jest bardziej widowiskowy.

Redox
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Redox » 21 gru 2009, 8:45

red85 pisze:Tja, a Carrick i Ferdinand na stos.
Ferdinand musiałby wrócić do pełni formy. W tym sezonie Evans prezentował się lepiej. Poza tym niech grają zawodnicy w formie, a nie ci, co się już zasłużyli ;)
Carrick? Gourcuff na dzień dzisiejszy gra o niebo lepiej, inna rzecz, jakby poradził sobie w Premiership. Brak Carricka nawet na ławce w moim domniemanym składzie jest także spowodowany obecnością na niej Andersona, w którego, jak zaznaczyłem, głęboko wierzę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”