FMy - Strona 382

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 20 lis 2007, 13:52

guru mały troche ten składzik masz :D i nawet bramkarza rezerwowego? :) a Fabiana sprzedałeś ?
Wrzucam swój skład Man Utd po 1 sezonie i prawie przy końcu okienka transferowego. jak widać pierwsza 11 mało sie zmieniła :D a dokładnie prawie nic bo Pandev tylko jest dlatego poniewaz Tevez jedzie na mecz :).
Załączniki
fmmanutd.jpg
fmmanutd.jpg (91.11 KiB) Przejrzano 349 razy

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 lis 2007, 14:56

THEMANIEK pisze:guru mały troche ten składzik masz i nawet bramkarza rezerwowego? a Fabiana sprzedałeś ?

Wszystko w rezerwach. 8) Fabiaski, Denilson, Walcott, Bendtner, Traore... :P

Scholes u Ciebie nawet nei miesci sie na lawce... :shock: Nie lubie miec za duzo pilkarzy. Zle sie czuje jak taki Hleb musi grzac lawe. :? Ostatnio mialem problem z napastnikami i wyciagnalem Bendtnera z rezerw na jeden mecz. Strzelil dwie bramki. 8)

Zakontraktowalem kilku mlodzkiow. Przyjda do mnie pierwszego lipca. Wzmocnienie "rezerw". :wink:

Mam takie pytanie. Gdzie mozna znalesc "bosmanow"? :oops: I jak ustawic te zolte strzalki?

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 20 lis 2007, 15:05

guru pisze:I jak ustawic te zolte strzalki?
najezdasz kursorem na kosuzlke danego zawodnika i przytrzymujac prawy przycisk myszy kierujesz kursor w ta strone ktora chcesz i puszczsz i strzalka sie pojawi ;)
guru pisze:Gdzie mozna znalesc "bosmanow"? Embarassed
nie rozumiem za bardzo pytania :P chodzi Ci o zawodnikow bez kontraktow?

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 20 lis 2007, 15:06

THEMANIEK plagiatorze :P

Obrazek

problemy adiego nie sa przelozone na fma. w pierwszym meczu u mnie nie gral ale juz w 2 kolejce (bo dopiero zaczalem wczesniej mi sie nie chcialo, znudzil mnie fm za duzo gralem w 07) wygralem 4-1 a adus 2 bramki. no no no. a chcialem go sprzedac.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 20 lis 2007, 15:09

TheManiek :shock:
Po kiego grzyba ci 30 grajkow??

Ja tam zawsze staram sie utrzymywac 22 rownych sobie zawodnikow i robie z nich 2 jedenastki i 1 mecz gram 1 a 2 mecz 2 skladem i wsyzscy sa zadowoleni

Sklad

Obrazek
Obrazek

Taktyka

Obrazek

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 lis 2007, 15:14

spyrczak pisze:nie rozumiem za bardzo pytania chodzi Ci o zawodnikow bez kontraktow?

Dokladnie. Nie wiem gdzie znalesc wolnych zawodnikow. :?

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 20 lis 2007, 15:19

wyszukiwanie pilkarzy :arrow: i tam jest opcja :arrow: status kontraktu wygasly lub wygasajacy :roll:

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 20 lis 2007, 15:24

guru pisze:Dokladnie. Nie wiem gdzie znalesc wolnych zawodnikow. Confused
ok no to:

Manager -> Find Players -> Player Search

w nowo otwartym oknie w prawym gornym rogu dajesz:

Filters -> Costumise

w nowym oknie dajesz:

Add -> Contract Status

i jak zaznaczysz ta opcje to poprawej stronie masz do wyboru 3 kolejne: Expiring czyli zawodnicy ktorym konczy sie kontrakt, Expired czyli zawodnicy bez kontraktu i Unattached czyli ... nie weim sam :P zaznaczasz Expired i OK noi masz liste zawodnikow bez kontraktu ;)

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 20 lis 2007, 15:44

Wpisz poprostu "no club" w okienku przeznaczonym do wyszukiwania pilkarzy(na gorze po prawej) :wink:

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 20 lis 2007, 15:48

Bez modyfikacji żadnych na beta patch'u. Pierwszy sezon Interem wygrałem wszystko co możliwe :] w Serie A ładnie się namęczyłem ale dałem rade. Wypożyczyłem Balotellego do Empoli i gra tam dośc sporadycznie niestety.

Taktyka + skład

Obrazek
Trasnfery

Obrazek

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 922

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 20 lis 2007, 16:13

Nie bardzo rozumiem rozbijanie najlepszego ataku w tej grze (sprzedaż Adriano).

Awatar użytkownika
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 20 lis 2007, 16:17

Ja na jego msc to bym nie sprzedawal tez Maxwella bo w Fm-ie tio świetny gracz.Fajnie by wygladala obrona Maxwell-Chivu-Veloso-Maicon. Veloso duzy talent ogrywal by sie przy doswiadczonym Chivu ktory lepszy jest na OŚ io ofensywnie nastawieni MAicon i Maxwell :D:D

Ps. oczywiscie tak by to wygladalo u mnie ale ty masz swoj skad i wyniki masz dobre woiec gratulacje.

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 20 lis 2007, 16:20

Tez nie moge zrozumiec sprzedazy Adriano :?

El-Palacco moglbys wstawic screena z profilem Rossiego po zakonczeniu sezonu :?:

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 20 lis 2007, 16:28

chłopaki...Adriano rozegrał 17 meczów (Liga Mistrzów, Puchar Włoch, Serie A) strzelił 3 bramki :/ Domagał się regularnej gry...Cruz wchodząc 22 razy z ławki strzelił bramek 16 :) Żadnego pożytku z niego nie było. Sprzedałem Maxwella bo miałem problem Chivu-Matrix-Burdi-Maicon, pominięty był Zanetti więc z tego iż może grac na lewej obronie Argentynczyk to sprzedałem Maxa, a dwa kase potrzebowalem :P
El-Palacco moglbys wstawic screena z profilem Rossiego po zakonczeniu sezonu

Tego co teraz gram czy chodzi o poprzedni ?? No jak skończe to owszem, Rossi gra u mnie pierwszy sezon

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 lis 2007, 16:30

Ja właśnie skończyłem pierwszy sezon. Wygrana w Serie A i w Lidze Mistrzów. Porażka w finale Pucharu Włoch z Milanem po karnych. W Lidze Mistrzów miałem dość łatwą drogę do finału (1/8-Rangers 1/4-Roma 1/2-PSV ) gdzie spotkałem Real. Czołówka Serie A wygląda bardzo podobnie jak w rzeczywistości i bardzo podobnie w rzeczywistości może się zakończyć:

Obrazek

Transferów prawie w ogóle na razie nie robiłem. Jedynie sprzedałem Cruza do Lazio i kupiłem Aguero.

Obrazek

Marix praktycznie cała runda jesienna stracona, a i później jakoś nie mógł dojść do siebie. W składzie dałem Cambiasso, ale on z kolei praktynie całą drugą część sezonu się leczył. Więcej grali Vieira i Dacourt.
Teraz planuje przewietrzenie kadry. Prawdopodobnie: Dacourt, Solari, Cesar, Crespo, Figo(emerytura) - out.
El-Polacco pisze:Wypożyczyłem Balotellego do Empoli
Muszę powiedzieć, że SuperMario nieźle wymiata w primaverze. W 44 meczach zdobył 42 bramki. 23 razy został wybrany najlepszym piłkarzem meczu i ma chyba 18 asyst. Do tego pare bramek w kadrze U-19. Jako, że w kadrze nie brakowało mi napastników to ani razu go nie sprawdziłem w pierwszej drużynie. Teraz się zastanawiam czy nie przenieść go na drugi sezon do pierwszego składu, czy gdzieś wypożyczyć. Przy tej pierwszej opcji musiałbym, którego napadziora sprzedać. Najprawdopodobniej Crespo, bo strzelił najmniej bramek.

Adriano – od razu chciałem go sprzedać, ale nie za bardzo go ktoś chciał za godziwe pieniądze, więc został. Na początku za dużo nie grał, ale później zacząłem go wpuszczać i ku mojemu zdziwieniu sporo bramek nastrzelał. W końcówce sezonu grał częściej niż Suazo.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2007, 17:30 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 5 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”