Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lelinho73 » 23 lut 2007, 19:10
Lelinho73
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 23 lut 2007, 19:37
No i ten mecz moze ci zawalic kupon."Śmierdzi" mi tu remisem, no ale Arminia ostatnio nie zachwyca(tak samo jak Energie) no ale za Cottbus przemawia własne boisko, więc tutaj moze zdarzyc się dosłownie wszystko.Lelinho73 pisze:Cottbus-Bielefeld 1 (ten mecz postawiony przez pomyłke)
wichniar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 23 lut 2007, 19:53
Barça_Hincha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 lut 2007, 20:03
Będę czuł się wyróżniony a co za tym idzie najszczęśliszym człowiekiem na Ziemiczeher pisze:Yukasz nie pochwalisz sie Question Laughing - Mysle, czy nie umiescici Cie na liscie ignorowanych
Szkoda że nie dodałeś że po ostatnich słabszych meczach Arenas Minnesocie rzucił 38 pkt a Washington to Arenas i Jamison, który ostatnio nie graYukasz pisze:Gra Minnesoty szczególnie na wyjazdach na kolana nie powala ale w tym meczu zwycięzca wydaje się byc uzależniony od gry Washingtonu - zagrają jak potrafią to wygrają, zagrają jak ostatnio im sie przytrafiało to przegrają Twisted Evil
Lepiej chyba wybrac cos innego i miec większą pewnosc co nie oznacza ze w/w drużyny nie wygrają.
Przeciez pisałem że jak obstawiałem ten mecz to nie wiedziałem o kontuzji Stackaczeher pisze:Badalonia faworyt Twisted Evil
TAU też cie zawiodłoczeher pisze:TAU polacze z kuponem na weekend
Wystarczy że on sam w siebie wierzy, jakby był userem na moim forum to po takim występie jaki miał miejsce w Turcji dostałby banaczeher pisze:W Kijka trzeba wierzyc Exclamation Efes tragikomicznie ale Prokom pokazal charakter Exclamation

Na szczęscie tego nie grałemAkarin pisze:zobacz masze problemy w obronie
Schalke i Inter mają chyba jakieś problemy kadroweCatania- Inter 2
Schalke- Leverkusen 1
Jak wygrają to zgolę wąsy których nie mam oraz ogolę się na klacie, pod pachami, tam na dole i na głowie a wtedy faktycznie będzie mi łysop.rembacz pisze:zobaczymy atletico i nastic wygrają a wam będzi łyso

Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 lut 2007, 20:20
Yukasz pisze:chalke i Inter mają chyba jakieś problemy kadrowe
pożałujeszYukasz pisze:Na szczęscie tego nie grałem
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 lut 2007, 20:28
Już żałujęAkarin pisze: pożałujesz Chill
Zagraj mojego pewniaka dnia Chill kurs to prezent od buków Think 1,75 dla przypomnienia
Widzisz, same kłopoty przez tą szkołęAkarin pisze:wiem, że mają, ale o tym, że Schalke ma aż takie duże to nie wiedziałem, w szkole byłem Rolling Eyes
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 lut 2007, 20:38
ale przeczucie jest przeczuciemYukasz pisze:Szkoda że nie dodałeś że po ostatnich słabszych meczach Arenas Minnesocie rzucił 38 pkt a Washington to Arenas i Jamison, który ostatnio nie gra
Nie ale dodalem do tego ..... EfesYukasz pisze:czeher pisze:
TAU polacze z kuponem na weekend
TAU też cie zawiodło
tak czy owak, to prokom oddal decydujacy cios - ktory pocztakowo zostal uznany a po 10minutach Prokom musial wrocic z sztani i rozegrac dogrywkeYukasz pisze:Zresztą gdyby mecz trwał 41 a nie 40 min to mimo prowadzenia w IV kwarcie 15 pkt (?) geniusz Kijka przyczyniłby się do przegranie meczu. Rzeczywiście wielki trener Pray2
O czy ty gaworzyszYukasz pisze:Aha jesteś mi winien 110zl
p.rembacz pisze:ATL. MADRYT-REAL M. / 1
czeher pisze:Mimo wszystko tu jest 2Akarin pisze:
Atl.Madryt - Real M. XReal w ostatnich latach wygrywa na Calderon E:!: I to obojetnie w jakiej jest formie, miozna powiedziec ze Realowi latwiej gra sie z Atleticiem na wyjezdzie niz u siebie
Atletico ostatnio forma wcale "nie ustepuje" Realowi
w meczu z Sevilla zagrali totalne dno grajac z przewadze przez wieksza czesc meczu
Real co by nie bylo jest najlepiej grajaca druzyna na wyjazdach Shocked zas Atletico przewaznie przed wlasna publicznoscia zawodziwg mnie 2

czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 lut 2007, 21:04
czeher pisze:Nie ale dodalem do tego ..... Efes Angry2 cyztajac twoje wywody Rolling Eyes
50zl za postawiony kupon i 60zl czystej wygranej co daje 110zlczeher pisze:O czy ty gaworzysz Question
To graj na nich w eurolidze... a czy to przypadkiem nie ty w ankienie głosowałeś że Prokom nie wygra meczuczeher pisze:W ktorej pokazal charakter tak wiec chyle czola przed nimi i po takich ekscesach
czeher pisze:kutwa a ja zawsze takie pocztakopwer mialem a potem zmianialem baczac na twoje zdanie
Tym bardziej że...
A później masz jakieś chore pretensjeczeher pisze: To jak taki cwaniak jestes i glowne kupony ci wchodza to podaj jakies typy o podobnych kursach Exclamation
WięcYukasz pisze:Masz swój rozumek to decyduj

Jak wygrają to będzie ci łysoczeher pisze:wg mnie 2
Mecz pierwszej z ostatnią drużyną z tabeli (Prokom - Unia Tarnów - przyp. ten który jako jedyny nie docenia Kijka) nie powinien wywołać wielu emocji. Może być jednak zupełnie inaczej. Kibice domagają się bowiem zmiany trenera i mają zamiar wykorzystać spotkanie z Unią do wyrażenia swojego niezadowolenia z faktu, że trener Kijewski wciąż pracuje w Prokomie Treflu. Sopoccy fani opublikowali list otwarty, w którym domagają się zmiany na stanowisku trenera. Sytuacji nie zmienia nawet historyczne zwycięstwo nad Efesem w Stambule.
Na trybunach ma się pojawić wiele plakatów i haseł nawołujących do zwolnienia trenera Kijewskiego z pracy. Na znak protestu kibice zamiast swoich żółto-czarnych barw klubowych mają zamiar ubrać białe koszulki. Doping również ma być skierowany przeciw trenerowi mistrzów Polski.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 lut 2007, 0:10
A z kogo wtedy bede sie smiacYukasz pisze:Jeszcze mnie nie ignorowałeś![]()
Akarin pisze:Zagraj mojego pewniaka dnia Chill kurs to prezent od buków
dalej nie wiem co tam pod nosem zrzedzisz - przeciez moich typow nie gralesYukasz pisze:50zl za postawiony kupon i 60zl czystej wygranej co daje 110zl
mnie juz jest lysoYukasz pisze:Jak wygrają to będzie ci łyso
Yukasz pisze:A później masz jakieś chore pretensje Rolling Eyes Chciałeś znać moje zdanie to je napisałem a potem dodałem że
- ja nie mam pretensji przeciez - takie tylko jazdy dla lansu czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lut 2007, 0:55
hahaha, a ja gralem na remisAkarin w temacie pewniak dnia pisze:Stuttgart - Hertha 1 1,75

cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 24 lut 2007, 8:33
Maro juve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 24 lut 2007, 9:53
Barça_Hincha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 24 lut 2007, 23:42
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: *Elano* » 25 lut 2007, 0:51
*Elano*
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 lut 2007, 23:31
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited