Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 23 lip 2010, 17:23
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 lip 2010, 17:29
Selekcjoner reprezentacji Polski, Franciszek Smuda powołał 21 zawodników na zgrupowanie, które odbędzie się w Szczecinie i mecz z Kamerunem, który odbędzie się 11 sierpnia o godz. 20.30, na stadionie Pogoni.
Zgrupowanie rozpocznie się 8 sierpnia (niedziela) wieczorem w Szczecinie.
Powołania otrzymali następujący zawodnicy:
Bramkarze: Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn), Przemysław Tytoń (Roda JC Kerkrade)
Obrońcy: Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund). Michał Żewłakow (Ankaragucu MKE), Kamil Glik (Us Palermo), Maciej Sadlok (Ruch Chorzów), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań), Marcin Kowalczyk (Dinamo Moskwa), Dariusz Dudka (AJ Auxerre)
Pomocnicy: Sławomir Peszko (Lech Poznań), Adam Matuszczyk (1. FC Koeln), Maciej Rybus (Legia Warszawa), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Rafał Murawski (Rubin Kazan), Maciej Iwański (Legia Warszawa), Ludovic Obraniak (Lille OSC), Adrian Mierzejewski (Polonia Warszawa)
Napastnicy: Paweł Brożek (Wisła Kraków), Rafał Boguski (Wisła Kraków), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Artur Sobiech (Ruch Chorzów)
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 lip 2010, 17:40
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 23 lip 2010, 17:49
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 23 lip 2010, 20:20
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 lip 2010, 20:29
Trafił do Chorzowa i tam ma się odbudować, a wcześniej grał w Łęcznej. Chyba, że chodzi Ci o jego bardziej drewnianego brataSammyy pisze:Wie ktoś co się dzieje z Bronowickim
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 23 lip 2010, 21:25
toporow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 23 lip 2010, 21:27
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 23 lip 2010, 21:33
Co ty mówisz? Widziałeś jak Tytoń bronił w minionym sezonie?toporow pisze:Dziwi mnie powołanie Tytonia, niby chłopak gra, ale przecież nie na strasznie wielkim poziomie.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 lip 2010, 21:37
Pogódźcie się z jednym - dopóki Franz będzie rządził kadrą, to pozycja bramkarza będzie zawsze najbardziej zaniedbaną. On zawsze miał problemy z doborem golkipera, a pomimo tego, że w kadrze może przebierać i brać kogo chce, to sam stwarza sobie problemy.toporow pisze:Dziwi mnie powołanie Tytonia, niby chłopak gra, ale przecież nie na strasznie wielkim poziomie. Fabian tylko tyle, że jest w Arsenalu, no chyba, że coś przed sezonem w nim drgnęło.
Maja to podobna sytuacja co z Micańskim. Franz po prostu nie widzi w nim kogoś konkretnego, kogoś kto mógłby pociągnąć grę, tak jak nie widział w Bułgarze napastnika dobrego na Ekstraklasę. Maja potrzebuje rozmachu, zaufania, musi czuć, że ktoś go uważa za ważny element swojej układanki. Grembocki w Polonii go zniszczył, a ten odszedł i odbudował się.toporow pisze:Maciej Iwański? Jeden z największych - jak nie największy - obiboków w Ekstraklasie? Który swoim "pressingiem" odstrasza rywali, tak, że oni nie podchodzą do niego, gdy ma piłkę? A gdzie Radek Majewski?
Tak, widziałem. W kilku zachwycił, lecz dał popis w dwumeczu z Roda-Utrecht. Wg mnie koleś jest solidny, ale mamy lepszych. Tyle w temacie.emdżej pisze:Co ty mówisz? Widziałeś jak Tytoń bronił w minionym sezonie?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 lip 2010, 21:42
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 lip 2010, 22:36
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 27 lip 2010, 10:30
Niestety będzie, dla mnie jest zajebiście słabym bramkarzem, a to, że sobie zagrał w miarę równo w 2 sparingach nic nie znaczy.Magnum pisze:Fabiański grał w dwóch spotkaniach okresu przygotowawczego (nie żebym Franza posądzał o oglądanie) i dość solidnie zagrał, ale nawet jakby nie grał to by pewnie dostał powołanie
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 lip 2010, 10:35
Amen...Rezus pisze:Niestety będzie, dla mnie jest zajebiście słabym bramkarzem, a to, że sobie zagrał w miarę równo w 2 sparingach nic nie znaczy.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lip 2010, 12:36
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio