FMy - Strona 384

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 21 lis 2007, 17:35

gianbuffon pisze:jakbym wybral np ogromna baze i liga polska, wloska, hiszp, ang. to po 3 sezonach bardzo bedzie ciac?
O ile mi dobrze wiadomo to mozna wybrać tylko 3 kraje.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 21 lis 2007, 17:38

baziu pisze:
gianbuffon pisze:jakbym wybral np ogromna baze i liga polska, wloska, hiszp, ang. to po 3 sezonach bardzo bedzie ciac?
O ile mi dobrze wiadomo to mozna wybrać tylko 3 kraje.
klika się 'opcje zaawansowane' i ciachasz tyle krajów , ile chcesz :)

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 21 lis 2007, 18:50

Patch może wyjdzie jutro wieczorem, dodaje MOŻE

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 22 lis 2007, 6:59

Diamen23 pisze:klika się 'opcje zaawansowane' i ciachasz tyle krajów , ile chcesz
Acha hehe, dzieki za info, ale to i tak nie na mój sprzet :P

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 22 lis 2007, 7:32

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 22 lis 2007, 8:51

El-Polacco pisze:http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/135.html

MAMY PATCH PANOWIE !!
Mam pytanko. Mam wcześniejszy patch betapatch. Mam tego patcha zainstalowac normalnie ? czy jakos usunac wczesniejszy ?

El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 22 lis 2007, 9:17

nie nie musisz usuwac :) Wszystkie naprawione bugi z beta patch sa uwzglednione w full wersji takze mozna instalowac na gola gre jak i na ta ktora instalowalo sie latki beta.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 22 lis 2007, 9:49

niewiecie czasem czy chodzi ten patch na piratach ? czy wszyscy macie oryginały :P ?

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 gru 2007, 18:41

Piłkę rozgrywam skrzydłami z kontry, większość asyst zaliczają Santana i Fernandez grający na bokach pomocy, nastawienie raczej normalne (minimalnie powyżej środkowej linii) bo mam szybkich graczy w ofensywie (jak Menez, Mutu, Santana, Fernandez czy nawet Pazzini) i kontry wtedy są zabójczo skuteczne
kreatywność na granicy "norma" i "nieograniczona"
podania krótkie
tempo minimalnie powyżej sredniej
cofnięta linia obronna
mało gry na czas
gra przy przeciwniku na granicy własna połowa i całe boisko (do tego jak gram z zespołami o mocnych flankach często skrzydłowym ustawiam średni odbiór a i czasem nawet indywidualne krycie. natomiast kiedy boję się takiego Zlatana, Villi czy Kaki daje im plastra w postaci defensywnego pomocnika)

A no i gram na rozgrywającego (Montolivo w srodku pola, duzo prostopadlych podań i piłek urachamiających skrzydła pomocy) i Odgrywającego jak na boisku jest Pazzini lub Lupoli (inaczej nie bo mam wtedy duet Mutu, Menez)

A co do samego Meneza to zawsze ma wykonywać mnóstwo rajdów i tych z piłką i bez, wtedy raz za razem urywa się obrońcom i ma baardzo duzo okazji bramkowych
Ostatnio zmieniony 27 gru 2007, 18:48 przez (L)oczkerson, łącznie zmieniany 2 razy.

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 27 gru 2007, 18:41

Ja stosuje tak samo 442 ale zmodyfikowane. Najwazniejsza role peni srodkowy pomocnik, ktory ustawiony jest jako PS, ale strzalke mu przeciagam az do srodku ataku. Tak jak wspomnialem, swietny w tej roli jest Bodmer, ktory jako PS ma uzolniony, OPS - naturalny, a NS - kompetentny. Dobry na tej pozycji byl tez Elano. Oczywiscie dwoch wysunietych skrzydlowych do tego i DPS. Nastawienie ofensywne, pressing - do tego trzeba miec szybkich i silnych obroncow, krycie strefowe, gra na rozgrywajacego(np Bodmer). I jeszcze troche tego bylo, ale juz nie pamietam wszystkich ustawien. W FM 07 zawsze to ustawienie bralem i zawsze dobre wyniki osiagalem.
mete pisze:ak gralem Werderem kupilem go za 3.8 mln euro...musisz zaraz po starcie gry zlozyc oferte to bedzie dobrze.u mnie zawsze przechodzi do Violi(nie liczac tego jak go kupilem do Werderu)

No wlasnie odrazu mu zlozylem oferte i najpierw dalem chyba 9 mln, to sie nie zgodzili, potem 14 i wtedy powiedzieli, ze zadaja cos ponad 20. Moze i stac by mnie bylo, ale tyle kasy na pilkarza o mimo wszystko niezbyt duzej renomie ?

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 27 gru 2007, 18:43

guru pisze:Młody Meksykanin jest obecnie najjaśniejszą postacią w zespole. Jest dopiero październik, a on w 9 meczach (w 3 wszedł z ławki) strzelił 10 goli. Shocked
Pff, mój Aguero (Manchester United, 2. sezon) 31 goli w 35 meczach (w tym chyba 10 z ławki). Polecam go tak swoją drogą, to co razem z Roo robią w ataku to przechodzi ludzkie pojęcie.

Zna ktoś dobrego lewego skrzydłowego? Bo Giggsy powoli nie daje rady ;/ Zastanawiam się nad Davidem Silvą s Valencii (najlepszy piłkarz świata 2007/08 tak BTW :shock: ), ale klauzula odejścia 90 milionów euro ;/

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 gru 2007, 18:51

Matias Fernandez, Giovinco, Giovani dos Santos <---oni są fenomenalni
bardzo dobrymi transferami tez zawsze byli Guardado i Aissati
a co do Davida Silvy to chłopak ma najlepsze noty w całej grze :shock:
Ostatnio zmieniony 27 gru 2007, 18:54 przez (L)oczkerson, łącznie zmieniany 1 raz.

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 27 gru 2007, 18:52

Giggsy King pisze:Zna ktoś dobrego lewego skrzydłowego? Bo Giggsy powoli nie daje rady ;/

A co, sprzedales Naniego ? :wink:

W PSV gra niejaki Aissati, ktorym aktualnie interesuje sie ponoc Arsenal. W FM 07 wymiatal, a poniewaz to naprawde duzy talent to chyba teraz tez bedzie dawal rade ;)

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 27 gru 2007, 18:54

A co, sprzedales Naniego ? Wink
Sprzedałem go do Villarreal, strasznie słabo grał ;) Jak tak polecacie tego Aissatiego to trzeba obejrzeć :)

BTW jaki ruch na forum :shock: Już dawno takiego nie było :o
Ostatnio zmieniony 27 gru 2007, 18:56 przez Giggsy King, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 gru 2007, 18:55

A ja ci mówie walcz o GIOVINCO :!: :!: :!: :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”