O ile mi dobrze wiadomo to mozna wybrać tylko 3 kraje.gianbuffon pisze:jakbym wybral np ogromna baze i liga polska, wloska, hiszp, ang. to po 3 sezonach bardzo bedzie ciac?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 21 lis 2007, 17:35
O ile mi dobrze wiadomo to mozna wybrać tylko 3 kraje.gianbuffon pisze:jakbym wybral np ogromna baze i liga polska, wloska, hiszp, ang. to po 3 sezonach bardzo bedzie ciac?
baziu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 21 lis 2007, 17:38
klika się 'opcje zaawansowane' i ciachasz tyle krajów , ile chceszbaziu pisze:O ile mi dobrze wiadomo to mozna wybrać tylko 3 kraje.gianbuffon pisze:jakbym wybral np ogromna baze i liga polska, wloska, hiszp, ang. to po 3 sezonach bardzo bedzie ciac?
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 21 lis 2007, 18:50
El-Polacco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 22 lis 2007, 6:59
Acha hehe, dzieki za info, ale to i tak nie na mój sprzetDiamen23 pisze:klika się 'opcje zaawansowane' i ciachasz tyle krajów , ile chcesz
baziu

El-Polacco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 22 lis 2007, 8:51
Mam pytanko. Mam wcześniejszy patch betapatch. Mam tego patcha zainstalowac normalnie ? czy jakos usunac wczesniejszy ?
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 22 lis 2007, 9:17
El-Polacco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 22 lis 2007, 9:49
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 gru 2007, 18:41
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 27 gru 2007, 18:41
mete pisze:ak gralem Werderem kupilem go za 3.8 mln euro...musisz zaraz po starcie gry zlozyc oferte to bedzie dobrze.u mnie zawsze przechodzi do Violi(nie liczac tego jak go kupilem do Werderu)
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 27 gru 2007, 18:43
Pff, mój Aguero (Manchester United, 2. sezon) 31 goli w 35 meczach (w tym chyba 10 z ławki). Polecam go tak swoją drogą, to co razem z Roo robią w ataku to przechodzi ludzkie pojęcie.guru pisze:Młody Meksykanin jest obecnie najjaśniejszą postacią w zespole. Jest dopiero październik, a on w 9 meczach (w 3 wszedł z ławki) strzelił 10 goli. Shocked
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 gru 2007, 18:51
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 27 gru 2007, 18:52
Giggsy King pisze:Zna ktoś dobrego lewego skrzydłowego? Bo Giggsy powoli nie daje rady ;/
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 27 gru 2007, 18:54
Sprzedałem go do Villarreal, strasznie słabo grałA co, sprzedales Naniego ? Wink
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 gru 2007, 18:55
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio