Liverpool (zbiorczy) - Strona 384

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 11 sty 2012, 20:11

Daaaamian pisze:Mają jakieś pieniądze?

Oczekujesz pieniędzy za tak nędznego napastnika? Bez dopłaty się go nie pozbędziemy. :)

Ciekawy skład, na 10 graczy z pola tylko jeden potrafi rozegrać piłkę- idziemy po finał!

:(

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 sty 2012, 20:15

Znowu marudzisz? Jaki Ty byś chciał skład na ten mecz?

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 11 sty 2012, 20:19

Jasne, mogę się cieszyć z obecności na boisku takich wirtuozów jak Downing, Henderson czy Carroll, ale przypominam, że kibicujemy Liverpoolowi, a nie Aston Villi. Jaki bym chciał skład? Niestety nie ma takiego w chwili obecnej, który by mnie zadowolił.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 11 sty 2012, 20:22

Biały pisze:Niestety nie ma takiego w chwili obecnej, który by mnie zadowolił.
No to właśnie. Mamy na daną chwilę obecną najlepszy skład jaki możemy mieć - może tylko byłoby lepiej z Jose i Luisem. Więcej nie zmienisz.

Chcesz zmian? Transfery.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 11 sty 2012, 20:25

W sumie trochę smutne jest to, że taki skład jest nazywany najlepszym jaki możemy mieć :) A transfery? Na razie nie zanosi się na nic konkretnego i wcale się właścicielom nie dziwię, że nie są skłonni do szastania pieniędzmi, po tylu wydanych pieniądzach na piłkarzy którzy okazali się kompletnymi niewypałami też nie byłbym chętny do kolejnej rewolucji transferowej.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 sty 2012, 23:17

Cieszy zwycięstwo, cieszy świetne zorganizowanie w obronie i przerażają Adam, Carroll i Henderson. Po prostu przerażają.

Mam nadzieję, że Jay szybko wróci do zdrowia, bo nawet dzisiaj pokazał, że w tej chwili daje Liverpoolowi więcej niż Henderson i Adam razem wzięci. Niestety.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 12 sty 2012, 9:03

haha

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 sty 2012, 14:55

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/16512668.stm

Steven Gerrard: You said to the press Wayne Rooney tried to get Kompany sent off and you try to get Johnson sent off!
Roberto Mancini: Yeah I did!

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 12 sty 2012, 15:00

Damianie, chyba zaczynamy operację "Carroll w Wigrach"? :wink:

Na prawdę, szkoda, że u nas z przodu nie miał kto ukłuć - w pierwszej połowie powinniśmy strzelić coś jeszcze. Czy mi się wydaje, ale po zejściu Jaya wszystko się w jakimś stopniu posypało? Co chwilę widziałem Adama wybijającego piłkę na oślep. Nigdy mnie tak nie irytował.

Carroll... :lol: Brak słów. Biegnie - wywala się o własne nogi. Stoi - wywala się o własne nogi.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 sty 2012, 15:18

Adam faktycznie zagrał wczoraj strasznie słabo. Henderson podobnie. Do zejścia Jay'a w środku pola wyglądaliśmy naprawdę bardzo dobrze, ale później - tak jak już słusznie powiedziałeś - wszystko się posypało. O ile od zejścia Spearinga do końca pierwszej połowy środek pola jako tako funkcjonował, to w drugiej połowie, kiedy Gerrard nie dawał rady kondycyjnie, naprawdę nieciekawie to wyglądało, bo środek pola praktycznie nie istniał (chociaż w dużej mierze wpływ na to miała także taktyka Kenny'ego).

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 sty 2012, 21:06

Steven Gerrard podpisał z Liverpoolem nowy, długoterminowy kontrakt i jednocześnie zaakceptował propozycję zostania ambasadorem klubu po zakończeniu kariery, do którego - miejmy nadzieję - jeszcze daleka droga.

Obrazek
lfc.pl pisze:- Jestem bardzo szczęśliwy - powiedział Gerrard - Ten dzień napawa dumą mnie i moją rodzinę.

- Następuje to krótko po wspaniałym występie, w którym osiągnęliśmy pożądany rezultat. Mam nadzieję, że za dwa tygodnie dokończymy swoją pracę, a nasi wspaniali kibice będą mogli pojechać z nami na Wembley.

- Przedłużenie umowy to dla mnie wisienka na torcie. Mam za sobą idealne 24 godziny.

- To klub, który kocham i wspierałem go od małego. Nieustannie spełnia się moje marzenie bycia kapitanem jednego z zespołów klubów na świecie. Uwielbiam przybywać tu codziennie na treningi i za nic nie zmieniłbym wszystkiego, co spotkało mnie tutaj od 8. roku życia, kiedy po raz pierwszy związałem się z Liverpoolem. Wydłużenie tego i możliwość przeżycia kolejnych wspaniałych chwil są tym, czego pragnę.

- Bez wątpienia czekają nas wzloty i upadki, ale to część życia piłkarza każdej wielkiej drużyny. Istotna jest odpowiednia reakcja na niepowodzenia i częste znajdowanie się na szczycie. Jestem pewien, że Liverpool zmierza w odpowiednim kierunku. Mamy wspaniały zespół, właścicieli i sztab szkoleniowy, więc sukces w przyszłość jest bardzo możliwy.

Gerrard zgodził się również na objęcie roli ambasadora Liverpool Football Club, kiedy tylko jego sportowa kariera dobiegnie końca.

- Zaoferowanie mi możliwości pozostania w klubie nawet po zakończeniu kariery bardzo mi schlebia - dodał Anglik - Miejmy nadzieję, że dzieli mnie od tego jeszcze wiele lat, ponieważ chciałbym grać tak długo, jak będzie to możliwe.

- Sam będę wiedział, kiedy przyjdzie właściwy moment. Liczę, że pozostanę w Liverpoolu, by stanowić dobry przykład dla przybywającej tu młodzieży.
Fantastyczny piłkarz, fantastyczny człowiek.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 sty 2012, 15:51

Dalglish zapowiedział małą aktywność na rynku transferowym, ponieważ jest zadowolony z obecnego składu. Nie wydaje mi się, by była to jakaś zasłona dymna. Jeśli już kogoś kupimy, to raczej młodych zawodników, jak łączeni z klubem Joao Teixeira i Nathan Desmond czy kupiony już Jordan Ibe.

Niby chcemy tego Juniora Hoiletta, ale wydaje mi się, że klub będzie czekał do lata na wolny transfer, licząc jednocześnie na to, że nikt go nam nie sprzątnie sprzed nosa.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 13 sty 2012, 15:52

Czyli nici z ligi mistrzów... Nie chcę mi się wierzyć, że obecny skład będzie w stanie konkurować ze wzmocnioną Chelsea (co z pewnością nastąpi) i Arsenalem.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 sty 2012, 15:53

JUnior to swietny grajek zupelnie nie pasuje do Balckubern, swietny technik potrafi zakrecic i strzelil ladnego gola, za friko rewelacja.Co z napastnikiem? Zostajecie z samym Andym czy jednak kogos kupujecie?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 sty 2012, 19:38

Jako to z samym Carrollem? Są jeszcze Suarez, Kuyt i Bellamy. :P

A bardziej na poważnie - nie zanosi się, by do klubu dołączył jakiś napastnik. Nie ma nawet zbyt wielu plotek sugerujących, że Dalglish się kimś interesuje. Jakiś czas temu mówiło się, że Luuk de Jong ma przyjechać do Liverpoolu na mecz, bo jest jednym z priorytetów klubu na to okienko, ale nie przyjechał i tak naprawdę chyba jedynie na twitterze sporo się pisało o Holendrze. Również na twitterze, za sprawą Duncana Castlesa, mówiło się, że klub chce wypożyczyć z opcją transferu definitywnego Luca Castaignosa, kimkolwiek on jest.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”