Wszechstronny OlaguerBask pisze:Najlepiej taki, który może grać na obydwu flankach.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 cze 2007, 0:03
Wszechstronny OlaguerBask pisze:Najlepiej taki, który może grać na obydwu flankach.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 cze 2007, 0:06
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 20 cze 2007, 0:55
Jakiś czas temu też myślałem podobnie, że powinniśmy ściągnąć góra trzech nowych piłkarzy. Ale po przemyśleniu coraz bardziej zaczynam się skłaniać do takiej "małej rewolucji". Małej - bo dotyczącej przede wszystkim ławki rezerwowych. Do pierwszego składu na gwałt potrzebny jest tylko DM i ew. lewy obrońca, cała reszta potrzebuje jedynie odpoczynku i dobrze przepracowanego sezonu przygotowawczego, więc tutaj więcej transferów jest niepotrzebne. Natomiast na ławce rezerwowych tak kolorowo to już nie wygląda. Przecież w tym sezonie jedynie Iniesta (choć jego trudno nazwać rezerwowym) i Thuram reprezentowali jakiś poziom. Z całej reszty chyba tylko Belletti zaliczył niezły okres gry na początku sezonu.Zgadzam się z Baskiem co do tego, że przybycie 6 nowych piłkarzy (co wiązałoby się oczywiście z odejściem podobnej liczby grajków) można by nazwać przynajmniej małą rewolucją. Czy jest potrzebna? Moim zdaniem nie. Wystarczą nam 3-4 transfery w zależności od tego ilu piłkarzy opuści klub. Myślę, że trzy nowe twarze zobaczymy na 100%.
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 cze 2007, 1:12
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 20 cze 2007, 9:36
I ty dalej w tego Alvesa wierzyszGdyby to ode mnie zależało to dałbym spokój (w sensie, że nie chciałbym się go pozbywać) Bellettiemu. Jako rezerwowa opcja na prawą stronę wystarczy. Chociaż z drugiej strony jeżeli klub nie chce dalej korzystać z usług Juliano to może oznaczać, że postaramy się o chociażby ... Alvesa
Jeśli Eidur odejdzie to nawet i trzech nowych ściągnijmy, do tego do pierwszej drużyny zapewne dojdzie dos Santos. Albo zróbmy z Islandczyka zmiennika dla Deco, i też ściągnijmy trzech nowych napastników. Trójka Ezquerro, Saviola, Giuly wiele ostatnio nie oferowała w ataku. Zresztą, lepiej cierpieć na nadmiar bogactwa niż mieć problemy ze zmiennikami, jak w tym sezonieMentor pisze:Jeżeli Giuly i Ezquerro odejdą to wtedy będziemy potrzebowali więcej niż jednego nowego napastnika.
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 cze 2007, 11:19
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 20 cze 2007, 19:45
racja ! Zambro w tym sezonie kilka razy wystpeowal na lewej flance i nie wychodzilo mu to zbyt dobrze zreszta sam kiedys na konferencji wypowiadal sie ze owiele bardziej woli grac na prawej stronie Abidal chcialbym by jego transfer doszedl do skutku ale za taka sume jak byla podawana (20) to moim zdaniem mozna by poszukac zawodnikow o mniejszej renomie w europie ale trzymajacaych poziom, jednak najbardziej bym chcial by na CN zawital Bale, Gareth Bale z ekipy świetych w wieku zaledwie kilkunastu lat trzyma poziom i jest jednym z najlepszych graczy Southamptonu a rowniez reprezentantem swojej ojczyzny... wlasciwie to nie wiem jak to z nim wyglada ale podobno interesowal sie nim MU i Totenham i wlasciwie niewiem na 100% czy z ekipa z londynu nawet niepodpisal juz kontraktuMentor pisze:Zambro lepiej gra na prawej i jest wystarczająco dobry, aby mieć prawą flankę dla siebie.
jest rozchwytywany z wielu klubow PL i moim zdaniem jezeli chca to trzeba dac a jezeli mielibysmy na tym transferze niestracic to jak najbardziej jestem za podobno mamy juz zaklepanego Palacio a wiec owszem czemu nieMentor pisze:Ewentualne odejście Eidura
wkoncu cos ruszyMentor pisze:Będzie bardzo ciekawe mercato. Kilku zawodników opuści klub, przyjdzie kilku nowych. Nie mogę się doczekać pierwszych decyzji
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 20 cze 2007, 19:47
Nie kupicie Garetha Bale'a z ekipy Świętych, ponieważ z ekipy Świętych wykupił go Tottenham.kon2r pisze:Gareth Bale z ekipy świetych
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 20 cze 2007, 19:49
kon2r

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 cze 2007, 19:55
Z tym Palacio to już się pogubiłem. Raz było podawane, że będzie w Barcy, a raz, że nie. Ponoć jakieś prawa do niego mają aż trzy kluby i ze wszystkimi trzeba się dogadać, aby były zadowolonekon2r pisze:podobno mamy juz zaklepanego Palacio
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 20 cze 2007, 20:05
Przepychają się o pieniądze i na razie nic nie wiadomo. Tak naprawdę to chyba nie wiadomo nawet czy Barca dogadała sie z Boca i zostało tylko dogadanie się Boca z tymi pozostałymi dwoma klubami czy też dopiero mamy rozmawiać z Argentyńczykami. Ogólnie czeski filmRealFan pisze:Z tym Palacio to już się pogubiłem. Raz było podawane, że będzie w Barcy, a raz, że nie. Ponoć jakieś prawa do niego mają aż trzy kluby i ze wszystkimi trzeba się dogadać, aby były zadowolone Shocked Jak to z nim w końcu jest? Zaklepany już przez Barcę czy jeszcze nie Łypiący
Henry czy inny środkowy, to swoją drogąRealFan pisze:Jeśli miałby przyjść Rodrigo to nawet transfer Henry'ego nie jest taki konieczny, chociaż skoro mają odejść wszyscy środkowi napastnicy poza Eto'o...
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 cze 2007, 20:07
Roma dzisiaj wydala oficjalne oswiadczenie, ze tobila targu z Interem, ale tylko w sprawie Pizzarro, a nie jak sugerowala Corriere rowniez Chivu. Wydaje mi sie, ze bedzie gral u nas od przyszlego sezonu, czas pokaze.kon2r pisze:a jak wyglada sprawa z Chivu ?
Wydaje mi sie, ze to czy przyjdzie do nas Palacio zalezy w duzej mierze od tego czy przyjdzie Henry.RealFan pisze:Z tym Palacio to już się pogubiłem. Raz było podawane, że będzie w Barcy, a raz, że nie. Ponoć jakieś prawa do niego mają aż trzy kluby i ze wszystkimi trzeba się dogadać, aby były zadowolonekon2r pisze:podobno mamy juz zaklepanego PalacioJak to z nim w końcu jest? Zaklepany już przez Barcę czy jeszcze nie
Jeśli miałby przyjść Rodrigo to nawet transfer Henry'ego nie jest taki konieczny, chociaż skoro mają odejść wszyscy środkowi napastnicy poza Eto'o...
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 cze 2007, 20:25
Ja myśle, że dałby rade w 38 spotkaniach w pełnym wymiarzeBask pisze: Myślisz, że Dos Santos jest w stanie zagrać 20 meczy(lub więcej) w pierwszym składzie jeśli kontuzji dostanie Messi(odpukać)
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 cze 2007, 22:28
A z drugiej strony Van Nistelrooy, Beckham, Kanoute, którzy w tym sezonie byli wyrózniającymi się piłkarzami ligi czy chociażby taki Van Bronkhorst, który także Barcy wstydu nie przynosił.Jarzinho pisze: pojawily sie postacie Edu, Reyes, Woody dodałbym od siebie Piresa. Czy te postacie coś łaczy. żaden z nich po transferze z Premeirship nie dał rady obciazenia w La Liga, a podobno to Premiership jest najbardziej wymagajace. Henry takze w Juve nie dał rady i to nie przez kontuzje. Coż w tym jest.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 cze 2007, 23:03
Tak, piłkarz, który przez większość sezonu leczył poważną kontuzje kolana jest wpisany przez Jarzinho na listę "niewypałów". ['] Dodajmy, ze po powrocie rozegrał 8 meczów, strzelając 3 bramki + asysta.Jarzinho pisze:dodałbym od siebie Piresa.
Oby tak sie stało.Morrow pisze:Będąc na miejscu działaczy Barcelony też skłaniałbym się ku Palacio
Taki piłkarz jak Henry poradziłby sobie w La Liga bezproblemowo. Oczywiście jak będzie grał taj jak w Arsenalu za dawnych czasów.Morrow pisze:Henry w Juve nie dał rady ale to wtedy był zupełnie inny piłkarz i w dodatku miał zaledwie 21 lat a Carletto ustawiał go na skrzydłach a nie w ataku więc trudno porównywać ówczesnego Henrego z obecnym. Nikt nie mówi, że tu będzie tak świetny jak za najlepszych czasów w Arsenalu bo może też być niewypałem na miarę Shevy w Chelsea ale równie dobrze Henry w formie może być też wielkim wzmocnieniem Barcelony.
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio