A wiecie, że on pochodzi z tych stron gdzie ja mieszkam. On jest wnuczkiem mojego byłego sąsiada i mojej byłej sąsiadki, a oprócz tego jest kuzynem mojego kolegi. Na serio!p.Wałdocha
taa, a ja mieszkam obok Giertycha ... na serio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 10 sty 2007, 17:58
A wiecie, że on pochodzi z tych stron gdzie ja mieszkam. On jest wnuczkiem mojego byłego sąsiada i mojej byłej sąsiadki, a oprócz tego jest kuzynem mojego kolegi. Na serio!p.Wałdocha
Don Juan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2007, 18:11
czeher pisze:czyli kolejny pomocnik odchodzi z LKSu
czeher pisze:Dokladnie jaka by nie byla ta nasza liga to i tak juz nie moge sie doczekac
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 10 sty 2007, 18:31
czeher pisze:za to jest Konopelsky - zobaczymy jak sobie poradzi w naszje lidze ten polski amerykanin Laughing
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sty 2007, 20:54
Zapomniales jeszcze o KlusieZaza pisze:Kolejny - 3 z podstawowej lini pomocy ? Niżnik, Kolendowicz i teraz Kowalski ?
przeciez byl rowniez przymierzany do starego teamu - Groclinu - zdaje sie ze juz podczas ostatniego meczu bylo cos na rzeczy jakies kontakty i pogadanki ale jak widac cos nie wyszlo bo juz ciszaZaza pisze:A to LKS był Mila przymierzany, wiec miał by gdzie grać regularnie. Tylko za inne pieniądze.
no, w dodatku ten sezon berdzo ciekawy i kescytujacyZaza pisze:Dla tego mogli by zaczać grać bo strasznie jestem ciekawy jak dalej bedzie sezon wyglądał.
Gral przeciez w kadrze USA podczac MS w PoznaniuLookAsh pisze:Znajduje sie on tez wsrod amerykanskiej kadry nadziej olimpijskich.
A ci to za rewelacjeLookAsh pisze:Niznik, ktory mozliwe, ze powroci do LKSu.
No podobno grali razem w Czestochowie - a przyszedl za sprawa 2 coacha LKSu i podpisal 3letni kontrakt - widac zmiana wartyLookAsh pisze:Do LKSu przyszedl tez inny mlody zwodnik. Podobno talent wiekszy niz Kuba Blaszczykowski, a przeszedl z rezerw Korony
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 10 sty 2007, 21:22
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 10 sty 2007, 21:49
czeher pisze:Gral przeciez w kadrze USA podczac MS w Poznaniu
czeher pisze:LookAsh napisał:
Niznik, ktory mozliwe, ze powroci do LKSu.
A ci to za rewelacje Question
czeher pisze:No podobno grali razem w Czestochowie - a przyszedl za sprawa 2 coacha LKSu i podpisal 3letni kontrakt - widac zmiana warty Cool
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 10 sty 2007, 21:56
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sty 2007, 22:00
Oczywsicie moj bladLookAsh pisze:czeher pisze: Gral przeciez w kadrze USA podczac MS w Poznaniu
Albo Tobie, albo mne cos sie pomerdalo chyba Razz W Poznaniu to byly mistrzostwa Europy do lat 19 a Andrzej gral w kadrze Polski bo zreszta jak USA moglo grac na ME Rolling Eyes
No chyba, ze mowimy o dwoch roznych turniejach Very Happy
w sumie racja ale zauwaz ze poczatkowo wydawalo sie ze dobrze zrobil bo podczas pierwszego sezonu kiedy to Autsria grala fenomenalnie w UEFA a wlasciciel planowal zbudowac potege Mila wymiatal neizle mial asysty i bramki, a nawet jak wchodzil z lawki zawsze wporwadzal cos do gry - problemy pojawily sie pozniejLookAsh pisze:Gdy wydawalo sie, ze jego kariera uklada sie wrecz wzorcowo, i ze ma szanse zrobic pozadna kariere zagranica, to on wybiera gre w Austrii i kompletnie sie zagubia.
A ja mysle ze to dla niego odpowiednie kluby - powinien wg mnie wrocic do klubu w ktorym swiecil najwieksze triumfyLookAsh pisze:Musi sie jak najszybciej stamtad wyrwac, ale napewno nie do takich lubow jak LKS czy Groclin.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 10 sty 2007, 22:14
czeher pisze:w sumie racja ale zauwaz ze poczatkowo wydawalo sie ze dobrze zrobil bo podczas pierwszego sezonu kiedy to Autsria grala fenomenalnie w UEFA a wlasciciel planowal zbudowac potege Mila wymiatal neizle mial asysty i bramki, a nawet jak wchodzil z lawki zawsze wporwadzal cos do gry - problemy pojawily sie pozniej Rolling Eyes
czeher pisze:A ja mysle ze to dla niego odpowiednie kluby - powinien wg mnie wrocic do klubu w ktorym swiecil najwieksze triumfy Razz mysle ze w innych mialby klopoty Exclamation w Takim Zalebiu pryz tej kadrze nie widze go wogole w podstawopwym skaldzie, w Belchatowie rowniez moglby miec ciezko - no chyba ze cudo tworca Lenczyk cos by poradzil Razz
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sty 2007, 22:23
No ja sadze wrecz odwrotnie Mila gral dobrze gdy mial wieksza konkurencje w Austrii, wtedy byl podstawowym zawodnikiem badz tez 1rezerwowym - tak czy owak wazna czescia zespolu. jednak po tym sezonie Austria zdobywajac msitrza nie przeszla el. lm i zaczeto wyprzedaz zespoly - teraz to juz jedynie zgliszcza pozostalyLookAsh pisze:No wlasnie moze problem lezal w samym zawodniku. Austria sie wzmacniala i Mila mial coraz wieksza konkurencje i chyba nie przywykl do takiej sytuacji. A wiadomo, ze Seba nie nalezy do twardzieli a z natury jest raczej takim spokonym facetem, nie ktorzy nazywali go nawet mazgajem wtedy, gdy zaczal mowic o koncu kariery. Nie ma charakteru chlopak i tyle...
O potencjalnym kadrowiczyLookAsh pisze:Skoro uwazasz, ze ciezko byloby mu wywalczyc meijsce w skladzie GKSu, to w ogole nie warto o nim mowic. Dyskutujemy tu o nim jako potencjalnym kadrowiczu a skoro mialby miec problemy przebic sie w Belchatowie, to w ogole powinien juz wyjechac do Kataru odcinac kupony od jego wielkich osiagniec Rolling Eyes On ma 25 lat i pzyszlosc przed nim i wg mnie nawet w Wisle, czy Legii znalazlby miejsce.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 sty 2007, 7:05
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 11 sty 2007, 7:14
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 sty 2007, 12:55
widac moj wywod (pewnie nie tylko moj) w jakis sposob znalazl odzwierciedlenie w rzeczywistosciczeher pisze:Z tym Katarem cos jest na rzeczy
![]()
![]()
bo widac ze ewidetnie patrzy na kase a nie na odbudowanie formy
Jeszcze w styczniu Sebastian Mila, były reprezentant Polski i gracz Dyskobolii Grodzisk, chce się pożegnać z Austrią Wiedeń, która właśnie poinformowała grodziski klub, że nie jest zainteresowana wykupieniem 25-letniego pomocnika.
- Szukamy dla Sebastiana klubu - twierdzi menedżer Karol Glomb. - Zgłaszają się też zespoły z Polski, ale mają raczej małe szanse, by sprostać naszym oczekiwaniom finansowym - dodaje.
- Sprawa może się wyjaśnić w ciągu najbliższego tygodnia - mówi Mila. - W grę wchodzi kierunek niemiecki, gdzie zaletą byłoby to, że po pobycie w Austrii łatwiej byłoby się tam porozumieć. Ponadto do Bundesligi łatwiej trafić z Austrii, gdzie co kolejkę jest wielu wysłanników z Niemiec. To byłby raczej transfer definitywny.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 sty 2007, 13:02
Jarzinho pisze:Widac Zagłebi kupuje bardzo ciekawych zawodnikow
Jarzinho pisze:Troche jeszcze obcokrajowcow "niewypałow" zostało, ale Czesiu pewnie i ich sie pozbedzie.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 sty 2007, 13:19
Moze i Anglicy zawitaja, ale to dopiero po zakonczeniu seoznu, przynajmniej tak w 2X45 kiedys mowil Michniewicz.Zaza pisze:Ale zauważ że coś cicho o "Kogutach" z White Hart Lane To była by jazda, Widzew ma Włochów, Zagłebie Anglików Tylko czekać aż to Niemcy beda marzyli o grze u nas hehe
Serra chyba go nie ma, jeszcze pamietam ten jego faul. Alunderis i Felipe pewnie zostanie podobnie Vaclavik, jednak Kalousek, Jovanovic, Visevic i SundayZaza pisze:No własnie chyba tylko Arboleda jest pewny miejsca w kadrze, i może ten rezerwowy bramkarz który udanie zastąpił Liberde w czasie kontuzji. A reszta ? Alundelis, jakiś Serra, jest ich tam kilku
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio