Pytania Techniczne - Strona 40

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 sie 2006, 13:59

Mam takiego problema. Kiedy chcę sobie zapisać jakiś obrazek z Internetu na dysk (borę zapisz obraz jako) to nie mogę sobie wybrać w jaki formacie ma to być zapisane. W rubryce „Zapisz jako typ” mam tylko „Mapa bitowa [bmp]. Orientuje się ktoś czy da się to gzieś ustawić ? Jeśli tak to gdzie i jak ? :roll:

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 30 sie 2006, 22:22

To nie problem z kompem, ale jednak elektronika. Gdy dzwoni ktos do mnie na komorke a ja nie odbieram gdzies przez 5 czy 6 sekund to telefon sie wylacza.Ktos sie moze orientuje co jest nie tak?

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 10 wrz 2006, 16:26

Elo :o
Mam problem. Podczas ściągania jakiegoś pliku torrent, automatycznie jebie mi sie internet, nie moge nigdzie wiejsc tylko wyświetla sie okienko 'problemy z siecią'. Co sie stao? I czy bedzie potrzebny śrubokręt?

Uzywam bittorrenta,ale przy azureusie jest tak samo.

WP // K.J.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 wrz 2006, 22:30

'Piotrek' pisze:automatycznie jebie mi sie
Chciałbym tak :x.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 wrz 2006, 22:49

'Piotrek' pisze:Elo :o
Mam problem. Podczas ściągania jakiegoś pliku torrent, automatycznie jebie mi sie internet, nie moge nigdzie wiejsc tylko wyświetla sie okienko 'problemy z siecią'. Co sie stao? I czy bedzie potrzebny śrubokręt?

Uzywam bittorrenta,ale przy azureusie jest tak samo.

WP // K.J.
Od poczatku zabawy z torrentami tak bylo?

Mamy taki sam podpis nad avatrem :beer:

siata111
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siata111 » 10 wrz 2006, 22:55

Nie moge przeczytac 1 posta w temacie "Mp3 poszukiwane! (czytać PIERWSZY post w temacie!!)" :D moze mi ktos podpowiedziec ile trzeba miec tych postow;]

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 wrz 2006, 22:58

50

Emberman
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 10 wrz 2006, 23:01

Czemu jeżeli chce wrzucić obrazek mianowicie ten:
http://www.vfl-bochum.de/vfl2006/saison ... ader02.jpg
Tylko jak daje to mi pisze 60 k ale kurde to mało jest. Zwiększcie te rozmiaru...

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 wrz 2006, 16:00

Lakier pisze:Od poczatku zabawy z torrentami tak bylo?
Kiedyś korzystałem z torrentów i nie pamiętam aby były jakieś problemy, ostatnio zainstalowałem na nowo i zaczeło sie psuć.

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 15 wrz 2006, 20:50

witam. ja mam problem z paskiem zadan. jak wlaczam kilka programow to pasek sie blokuje na jakis czas. i po kilku minutach sie odblokowuje- zachowuje sie tak jak okienka co sie zwieszaja i napisane jest "nie odpowiada" wtedy nie moge ani rozwinac menu start, ani przez skrot na klawiaturze, ani normalnie myszka. zrobilem format i nowy windows zainstalowalem bo myslalem ze sie windows popsul. ale po reinstalce jest to samo :/ Troche to wkurzajace jest, jak nie moge winampa lub mozili maksymalizowac, bo pasek jest zwieszony :/. Wie ktos co jest nie tak? Pomocy bo to wkurza :(

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2006, 21:53

pablisso pisze:Troche to wkurzajace jest, jak nie moge winampa lub mozili maksymalizowac,
Atl+Tab - przechodzenie pomiędzy uruchomionymi aplikacjami, nic więcj nie pomoge :lol:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 15 wrz 2006, 22:38

Emberman pisze:Czemu jeżeli chce wrzucić obrazek mianowicie ten:
podejrzewam ze chcesz go wrzucic w podpis..wiec juz mowie..tutaj podpis moze miec max 30 kB..wiec ten jest za duzy jak ma 60 i wyskakuja bledy...

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 15 wrz 2006, 22:45

fieldy pisze:Atl+Tab - przechodzenie pomiędzy uruchomionymi aplikacjami, nic więcj nie pomoge Laughing
no przydatne :) zapamietam sobie i przy nastepnej okazji zastosuje... ale ktos moze wie co w windowsie jest zrypane? jest jakis ekspert oprocz Ciebie fieldy tutaj? A i zapomnialem dodac, zadna nowa aplikacja jak pasek sie zablokuje nie chce sie otworzyc :/

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 wrz 2006, 8:00

pablisso pisze:ale ktos moze wie co w windowsie jest zrypane?
a to sie dzieje przy jakis konkretnych aplikacjach?! czy to nie ma znaczenia?! mozliwe ze psuje Ci to jedna i ta sama aplikacja ktora jest walnieta..uzywales jej pzed i po formacie..wiec blad wystepuje nadal...

napisz w ogole cos wiecej...bo narazie ciezko jest cos powiedziec...

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 16 wrz 2006, 12:38

dzieciol pisze:napisz w ogole cos wiecej...bo narazie ciezko jest cos powiedziec...
Hmm sprobuje to wytlumaczyc tak. Wlaczam windowsa. i w trayu powinny sie programy ladowac. Ale najezdzam myszka na pasek i pokazuje mi strzeleczke z klepsydra- tzn ze cos sie dzieje, ale nie moge zadnego pragramu uruchomic, ani nie moge menu start wlaczyc- totalna zwiecha paska. czekam chwile- nagle programy sie laduja i wszystko ok. wlaczam zeby neostradka sie polaczyla z netem. okej... i licznik czasu jest na pasku co nie? I nagle pasek znow dostaje zweichy i czas polaczenia na ikonce sie nie zmienia. Wlasnie teraz mi sie to stalo. NIe moge zmaksymalizowac neostrady. I to nie ejst akurat wina jednego programu. Np wlaczam ekspolracje dysku, folderu i pasek tez sie zawiesza. o a teraz po 4 minutach sie odblokowal i dziala jak by sie nic nie stalo... :/ nie wiem jak to jasniej opisac.. ale wkurzajace to jest na maksa. :/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”