Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 sie 2006, 13:59
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 30 sie 2006, 22:22
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 10 wrz 2006, 16:26
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 wrz 2006, 22:30
Chciałbym tak'Piotrek' pisze:automatycznie jebie mi sie
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 wrz 2006, 22:49
Od poczatku zabawy z torrentami tak bylo?'Piotrek' pisze:Elo![]()
Mam problem. Podczas ściągania jakiegoś pliku torrent, automatycznie jebie mi sie internet, nie moge nigdzie wiejsc tylko wyświetla sie okienko 'problemy z siecią'. Co sie stao? I czy bedzie potrzebny śrubokręt?
Uzywam bittorrenta,ale przy azureusie jest tak samo.
WP // K.J.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: siata111 » 10 wrz 2006, 22:55
siata111
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 10 wrz 2006, 23:01
Emberman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 wrz 2006, 16:00
Kiedyś korzystałem z torrentów i nie pamiętam aby były jakieś problemy, ostatnio zainstalowałem na nowo i zaczeło sie psuć.Lakier pisze:Od poczatku zabawy z torrentami tak bylo?
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 15 wrz 2006, 20:50
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 wrz 2006, 21:53
Atl+Tab - przechodzenie pomiędzy uruchomionymi aplikacjami, nic więcj nie pomogepablisso pisze:Troche to wkurzajace jest, jak nie moge winampa lub mozili maksymalizowac,
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 15 wrz 2006, 22:38
podejrzewam ze chcesz go wrzucic w podpis..wiec juz mowie..tutaj podpis moze miec max 30 kB..wiec ten jest za duzy jak ma 60 i wyskakuja bledy...Emberman pisze:Czemu jeżeli chce wrzucić obrazek mianowicie ten:
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 15 wrz 2006, 22:45
no przydatnefieldy pisze:Atl+Tab - przechodzenie pomiędzy uruchomionymi aplikacjami, nic więcj nie pomoge Laughing
pablisso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 16 wrz 2006, 8:00
a to sie dzieje przy jakis konkretnych aplikacjach?! czy to nie ma znaczenia?! mozliwe ze psuje Ci to jedna i ta sama aplikacja ktora jest walnieta..uzywales jej pzed i po formacie..wiec blad wystepuje nadal...pablisso pisze:ale ktos moze wie co w windowsie jest zrypane?
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 16 wrz 2006, 12:38
Hmm sprobuje to wytlumaczyc tak. Wlaczam windowsa. i w trayu powinny sie programy ladowac. Ale najezdzam myszka na pasek i pokazuje mi strzeleczke z klepsydra- tzn ze cos sie dzieje, ale nie moge zadnego pragramu uruchomic, ani nie moge menu start wlaczyc- totalna zwiecha paska. czekam chwile- nagle programy sie laduja i wszystko ok. wlaczam zeby neostradka sie polaczyla z netem. okej... i licznik czasu jest na pasku co nie? I nagle pasek znow dostaje zweichy i czas polaczenia na ikonce sie nie zmienia. Wlasnie teraz mi sie to stalo. NIe moge zmaksymalizowac neostrady. I to nie ejst akurat wina jednego programu. Np wlaczam ekspolracje dysku, folderu i pasek tez sie zawiesza. o a teraz po 4 minutach sie odblokowal i dziala jak by sie nic nie stalo...dzieciol pisze:napisz w ogole cos wiecej...bo narazie ciezko jest cos powiedziec...
pablisso
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio