Pytanie z innej beczki teraz- co myślicie o wydanej pare miesięcy temu płytce chłopaków z Bez Cenzury?:)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 04 lip 2006, 17:49
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 lip 2006, 18:00
Jak mozesz doceniac cos czego nie znasz?mawik pisze:ale biorąc pod uwage ich dotychczasowe płyty to Tede nie dorasta do pięt Pezetowi! Doceniam to co zrobił dla rapu w Polsce
niestety takich jak ty jest coraz wiecej co widac na koncertachmawik pisze: "...ale to już BYŁO i nie wróci więcej..."
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 04 lip 2006, 18:13
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 04 lip 2006, 18:37
Jasne, że nie. Tylko Ty je słyszałeśsci pisze:Generalnie kawałki Tedzika jak 40 stopni w cieniu, czy płonąca pochodnia( pewnie teraz ielu z Was w życiu nie słyszało tych wałków) przez szare dni czy aluminium zawsze się słucha miło i przyjemnie
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 04 lip 2006, 18:39
napisałem wielu z Was i chcąc nie chcąc musisz mi przyznać rację, bo mam racjeMarco_Van_Basten pisze:Jasne, że nie. Tylko Ty je słyszałeś
true trueMarco_Van_Basten pisze:Nowator niech zajmie się swoją działką (tzn. śpiewanie dla gimnazjalistek)
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M@rkus » 04 lip 2006, 19:11
udowodnij to...Marco_Van_Basten pisze:a w kwestii wyjaśnienia to Onar pierwszy najechał na Tedego w kawałku "Co jest" z nowej płyty Płomienia.
M@rkus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 04 lip 2006, 23:10
Po pierwsze chodzi mi o to że Tede podszedł pod wydawanie płyt poza podziemiem i może Ty znasz sie lepiej ale nie wiesz czego słucham i od kiedy, więc nie najeżdżaj koleś.Bienias pisze:Jak mozesz doceniac cos czego nie znasz?
Jakbyś nie załapał- to była aluzja, że znam kawałek w którym są te słowa to nie znaczy że jestem laikiem w kwestii rapu. Bo to Ty jesteś wielki gangsta i tylko Ty wiesz co dobre i tylko Ty potrafisz sie bawić na koncertach. Jeżeli wydaje Ci się że to Ty jesteś tutaj wyrocznią w temacie rap, masz racje- WYDAJE CI SIĘ.Bienias pisze:niestety takich jak ty jest coraz wiecej co widac na koncertach
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 04 lip 2006, 23:48
mawik pisze:Dissy jak dissy ale biorąc pod uwage ich dotychczasowe płyty to Tede nie dorasta do pięt Pezetowi
dobra płyta.mawik pisze:Pytanie z innej beczki teraz- co myślicie o wydanej pare miesięcy temu płytce chłopaków z Bez Cenzury?
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 lip 2006, 12:44
A gdzie mial wydawac w podziemiu dla kolezkow?mawik pisze:Po pierwsze chodzi mi o to że Tede podszedł pod wydawanie płyt poza podziemiemBienias pisze:Jak mozesz doceniac cos czego nie znasz?
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łuniek » 05 lip 2006, 14:38
Łuniek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 05 lip 2006, 14:58
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 lip 2006, 16:17
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 lip 2006, 19:09
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 lip 2006, 19:12
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 lip 2006, 19:57
bagg pisze:Mam prosbe, nigdzie nie moge znalezc nagrania z tej bitwy plockiej, moglby mi ktos podac linka, ewentualnie wrzucic na serwer?
bagg
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio