mecz niezły, świtny gol Baszczyńskiego, ale niestety zbyt wiele nie widziałem, co nie zmienia faktu, ze i tak wole oglądać mecze na stadionie, niz przed telewizorem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 07 paź 2005, 22:32
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 07 paź 2005, 22:34
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 paź 2005, 22:44
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 paź 2005, 23:17
Grzesiu tez swoich sytuacji nie wykorzystał a druga sprawa nie zauważyłem aby specjalnie starał sie w nich się znaleźć.cloner pisze:Zurawski tez nic nie pokazal Exclamation Tak jak napisalem wczesniej, nawet raz dostal prostopadle podanie od Grzegorza i je zmarnowal Exclamation
O nim to juz w ogóle szkoda gadać.cloner pisze:czemu nikt nie najezdza az tak na Rzase
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 07 paź 2005, 23:22
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 paź 2005, 23:26
to patrz teraz na ten moj text, napisalem go zaraz po meczu (dokladnie to o 19.01) :Babel pisze:cloner czasmi poprostu trzeba spojrzec obiektywnie i nie patrzec na sympatie do danego zawodnika tylko w to co on prezentuje na boisku.
no icloner pisze:Rzasa, Rasiak, Zurawski - slabo
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 paź 2005, 23:40
A gdzie Edyta GórniakPrawdziwy spektakl przygotowała telewizyjna „Dwójka”. Już o 20.10 rozpoczną się „Wielkie emocje piłkarskiej »Dwójki «” Program poprowadzą Włodzimierz Szaranowicz i aktor Teatru Narodowego Maciej Kozłowski. Ten ostatni grał kiedyś w Borucie Zgierz - zespole, którego wielkim rywalem był Włókniarz Pabianice, klub... Pawła Janasa.
Gośćmi programu będą Jerzy Dudek, Maciej Żurawski, Jacek Krzynówek. - O ostatecznym składzie zadecyduje mecz z Islandią. Zobaczymy, jak będą się czuli nasi zawodnicy. Jeśli jakiś piłkarz w sobotę wieczorem będzie musiał przejść odnowę biologiczną, to trudno, zaproszenie zostało jednak skierowane do wszystkich reprezentantów - mówi "Gazecie" Tomasz Ziółkowski, szef sportu w TVP 2.
Jakie atrakcje czekają polskich kibiców? - Mamy przygotowane trzy scenariusze. Jeśli Anglia nie wygra z Austrią, a przecież teoretycznie jest to możliwe, wtedy nasz program zamieni się w świętowanie awansu na mundial. Maryla Rodowicz zaśpiewa piosenkę przygotowaną specjalnie na tę okoliczność - mówi Ziółkowski.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 07 paź 2005, 23:48
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddaamm » 08 paź 2005, 9:54
Popieramja powiem tak: Boruc niby pewny, ale dwie bramy puscił z przeciętną Islandią, Rząsa na pole do ziemniaków, Żewłakow ciut lepszy od Rząsy, w drugiej połowie poprawnie zagrał, Jop obecnie najlepszy środkowy obrońca w Polsce, Bąk ładnie rozpoczyna ataki, spokojny, występ pozytywny, Krzynówek mówcie co chcecie ale bez formy, wolny, mało dynamiczny, za mało się wracał, potrzebuje ogrania, Kosowski bardzo dobry występ, dużo kiwał mało strat, kilka dobrych odbiorów, szkoda nie wykorzystanej okazji, Sobolewski bardzo dobry defensywny pomocnik, kilka ładnych podań. Kazimierczak raczej nie gotowy do gry w kadrze, do Szymka mu duuuużo brakuje, za mało prostopadłych podań, przyspieszających piłek, za mało biegał, Rasiak nie ta bajka, kompletne dno, zero przyjęcia, dryblingu, wielki jak dąb a miał brame z bani to nie strzelił na miejscu Janasa bym poczekał, aż zaczne grać w swoim klubie, Żurawski jak zwykle nie zchodzi po niżej pewnego poziomu, ruchliwy, stwarzał zagrożenie, szkoda że nie strzelil nic (ale z angolami bdzie dobrze) ZMIENNICY: Smolarek obecnie najlepszy pomocnik w Polsce, bardzo dobry występ z Anglią musi zagrać, KACZMAREK to nazwisko trzeba zapamiętać, oglądałem go wiele razy na żywo i wiem jakim kapitalnym dryblingiem dysponuje, znakomitą szbkościa i przeglądem pola, szkoda że nie zagrał od pierwszej minuty bo przez te 15 minut pokazał więcej niż Kazimierczak przez cała połowę, Baszczyński moim zdaniem pewny punkt na prawej obronie, ładna bramka byle nie ostatnia, Mila ojjjjjjjjjjjj cinko, Lewandowski nigdy za nim nie przepadałem styl podony do Świerczewskiego podania tylko do tyłu.
Mój skład na Anglię:
BORUC-BASZCZYŃSKI,JOP,BĄK,ŻEWŁAKOW-SMOLAREK,SOBOLEWSKI,LEWANDOWSKI ( NIESTETY), KOSOWSKI-ŻURAWSKI,FRANEK
PS: Nie wiem dlaczego Janas nie powołał Adamskiego ten koles gra w lidze mistrzów w Rapidzie i trener Juventusu nawet go chwali. A po drugie jest to lewy obrońca, a właśnie tam brakuje nam zawodnika. POZDRO co sądzicie o mojej ocenie
ddaamm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 paź 2005, 10:00
kibic_korony pisze:Nie wiem dlaczego Janas nie powołał Adamskiego
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 08 paź 2005, 10:11
Wiadomo szkolka Feyenoorduadekk pisze:...Bezkonkurencyjnie zagrał natomiast Ebi..fenomenalny gracz..i niestety widać, że nie był za młodu ćwiczony w Polsce...a szkoda..taki fighter z niego ....i to się chwali na boisku...
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 paź 2005, 10:12
1.Nie zatkało mniecloner pisze:no i Question zatkalo Cie Question
napisalem obiektywnie, ze Rasiak zagral slaby mecz Exclamation
ale wiekszosc uzytkownikow (pewnie nawet nikt nie przeczytal moich 2.postow dot. spotkania) nadal mysli, ze moim zdaniem Grzegorz zagral dobry mecz Laughing
ehhhh, nadal u Polakow zawodzi czytanie ze zrozumieniem
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 paź 2005, 10:16
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 paź 2005, 10:18
Moze i ma dobre warunki fizyczne ale co z tego jak pilki przyjac ani opanowac nie potrafi!!! jedynie to te zgrania glowa ale co z tego!!! dla mnie to pomylkamimek pisze:Rasiak- ten zawodnik kompletnie nie radzi sobie w kadrze. Jak on mogl tyle bramek dla Derby strzelic Moze z Anglia cos pokaze, w koncu zna ten styl gry i ma dobre warunki fizyczne.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 08 paź 2005, 10:28
Ale w meczu z Anglikami, bedzie potrzebny ktos wysoki, dobrze grajacy glowa, a Rasiak glowa grac potrafi. Wiem ze nie potrafi przyjac i opanowac pilki, ale wiekszosc stalych fragmentow gry, jest i bedzie kierowana do niego, bo on jest stworzony do gry glowa(nic poza tymczeher pisze:Moze i ma dobre warunki fizyczne ale co z tego jak pilki przyjac ani opanowac nie potrafi!!! jedynie to te zgrania glowa ale co z tego!!! dla mnie to pomylka
mimek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio