Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 kwie 2005, 10:07
Lakier
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 09 kwie 2005, 10:30
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 09 kwie 2005, 12:24
Tak jest i w dodatku nie dawac mu juz wstepu na te forum...BUNCH pisze:Zbanować go!
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 09 kwie 2005, 12:32
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 kwie 2005, 14:05
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 kwie 2005, 17:18
brawo pisakk wreszcie jakis moderator sie za niego wzial a tak na marginesie to trzeba byc niezbyt sprytnym zeby zakladac jeszcze to samo miasto w profiu i podobna nazwePisakk pisze:Uchi ma rację. On swego czasu dostał bana na pierwsze konto po czym założył drugie. Gdy i to zostało zbanowane dostał także bana na IP.....ale z racji tego, że ma Neostradę założył sobie kolejne. Będziem banować, aż się komuś nie znudzi.
[edit]
PS. Z okazji urodzin wszystkiego naj....Nie chciałem być hamski, ale niestety ode mnie prezent musiał dostać w tym dniu....
PS2. Czekamy na następne konto.....
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 09 kwie 2005, 21:04
nie wiem ilu jest dokładnie ale jest cos kolo 7 czy 8 plus kilku ktorzy pracuja poza granicami polski np. kard. Marian Jaworskipatryk89 pisze:Napisze to w tym temacie, bo poco zakladac nowy...
Mam takie pytanie do tych którzy wiedzą?
Ilu jest kardynałów w Polsce i jacy?
Pawel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nerazzurri » 10 kwie 2005, 0:12
Nerazzurri
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 kwie 2005, 9:58
ty powinienes miec do nich lepssze dojscie wkoncu klikasz z san siro a to we wloszech wiec masz blizej do watykanuNerazzurri pisze:Macie może więcej piosenek Jana Pawła IIOczywiście Mp3
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nerazzurri » 10 kwie 2005, 11:39
hehemathiasek12 pisze:ty powinienes miec do nich lepssze dojscie wkoncu klikasz z san siro a to we wloszech wiec masz blizej do watykanuNerazzurri pisze:Macie może więcej piosenek Jana Pawła IIOczywiście Mp3
Nerazzurri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba_pmi » 10 kwie 2005, 21:47
Kuba_pmi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 10 kwie 2005, 21:55
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 10 kwie 2005, 22:00
Ha! I tu się mylisz!BUNCH pisze:Niestety reklamowanie innych stron o tematyce piłkarskiej, podobnej do www.pilka.pl jest zabronione, możesz ustawić ją sobie w profilu w dziale "Strona www:" i rozreklamowac na Prywatnych Wiadomościach do Userów.
Zaraz wpadnie jakis Mod i dostaniesz Upomnienie, żenada....
Pisakk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio