Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 23 lis 2008, 0:12
Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 lis 2008, 8:04
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 lis 2008, 12:05
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 23 lis 2008, 13:06
Grand
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 23 lis 2008, 13:53
Kolego ty sie wreszcie zdecyduj czy kibicujesz Interowi, Manchesterowi a moze Barcelonie...piotrcies pisze:Zagraliśmy wczoraj naprawdę dobrze
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 lis 2008, 13:58
Ciebie to zapewne najbardziej interesuje. Bez napinki nie wytrzymasz? Kibicuję każdemu z tych klubów i na pewno nie czuję się gorszym kibicem od ciebie.arek_ahig pisze: Kolego ty sie wreszcie zdecyduj czy kibicujesz Interowi, Manchesterowi a moze Barcelonie...
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lis 2008, 14:05
Taa, Ty i te Twoje wywody sędziowskie. Czy szlachta nie zauważyła tych graczy Interu znajdujących się onsajd, tudzież ręki w Kielona w polu karnym? Niestety pan Rizzoli bał się odpowiedzialności i konsekwencji odgwizdania jedenastki w pierwszej minucie spotkania.arek_ahig pisze:Niemniej jednak rzut wolny posredni w 89 minucie w polu karnym Interu nam sie nalezal. Sytuacja byla oczywista do oceny, niestety pan Rizzoli bal sie chyba odpowiedzialnosci i konsekwencji zagwizdania posredniego w polu karnym w koncowce spotkania.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 23 lis 2008, 14:53
ty chcesz napisac ze sissoko jest lepszy od cambiasso?Wielu kibicow Interu staralo sie nas przekonywac o wyzszosci Muntariego i Cambiasso nad Sissoko, a mecz pokazal, ze zupelnie bezpodstawnie to czynili.
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 23 lis 2008, 17:40
Pozwole sie z toba nie zgodzic. Odbior to zdecydowanie domena Momo i miedzy bajki mozna wlozyc twoje teorie jakoby wiekszy potencjal drzemal w Muntarim jesli chodzi o ten element gry. Zgadzam sie natomiast co do twojej oceny ich ofensywnych mozliwosci.Babel pisze:Muntari zagrał wczoraj słabiej niż Sissoko, aczkolwiek jeśli chodzi o predyspozycje do gry ofensywnej czy potencjał w odbiorze nie mam wątpliwości, że lepszy jest Ghańczyk. Jeden mecz o niczym nie świadczy, tym bardziej gdy druga linia Interu całkowicie zdominowała linie pomocy Juve.
Zauwazyla. Tak samo jak ciagle proby wymuszania faulu graczy Interu, w czym prym wiedli panowie Marco i Zlatan. Zreszta wychodzilo im to genialnie, gdyz pan Rizzoli dawal sie nabierac raz za razem. Na nasza niekorzysc tez mylil sie pan z choragiewka, wiec to nie jest argument. Reka Kielona powiadasz? A faul na Marchionnim pamietasz? I prosze cie nie odpisuj jesli uwazasz, ze takowego nie bylo. Kontakt byl, wiec arbiter mogl wskazac na wapno.Babel pisze: Taa, Ty i te Twoje wywody sędziowskie. Czy szlachta nie zauważyła tych graczy Interu znajdujących się onsajd, tudzież ręki w Kielona w polu karnym? Niestety pan Rizzoli bał się odpowiedzialności i konsekwencji odgwizdania jedenastki w pierwszej minucie spotkania.
NIe, nie chce. Chodzilo mi raczej o to, ze nie jest wcale gorszy. Argument, ze Sissoko dopiero od zeszlego sezonu prezentuje taki poziom, to kupa lajna nie argument. Fakt jest taki, ze od dluzszego juz okresu gra rownie dobrze co Argentynczyk, a o forme obecna zazwyczaj sie rozchodzi.TS borys IFC pisze:ty chcesz napisac ze sissoko jest lepszy od cambiasso?
Dla mnie jest to co najmniej smieszne, ale jak kto lubi. Kazdy z nas ma jakies dziwne zboczenia.piotrcies pisze:Ciebie to zapewne najbardziej interesuje. Bez napinki nie wytrzymasz? Kibicuję każdemu z tych klubów i na pewno nie czuję się gorszym kibicem od ciebie.
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 lis 2008, 18:16
Dla ciebie jest to zboczenie, ja nie widzę w tym nic dziwnego. Co innego gdybym kibicował np. Realowi i Barcelonie, ale w tym wypadku ja nie widzę nic, co mogło by zwracać uwagę. Nie widzę różnicy pomiędzy kibicowaniem klubowi polskiemu i np. włoskiemu, a włoskiemu, hiszpańskiemu i angielskiemu. Poza tym nie patrzę na nikogo i mam gdzieś to, co ty o tym myślisz.arek_ahig pisze:Dla mnie jest to co najmniej smieszne, ale jak kto lubi. Kazdy z nas ma jakies dziwne zboczenia.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 lis 2008, 18:29
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 lis 2008, 18:46
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 lis 2008, 19:04
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 lis 2008, 19:29
Doprecyzuje. Nie zachwyca jeśli chodzi o ofensywę. Kwestia ta jest złożona, bo jak wiesz Mourinho próbuje nowego ustawienia, ale ono zawodzi. Nie wiadomo czy w ogóle kiedyś zaskoczy. Pytanie teraz czy Jose 4-4-2 przygotował specjalnie na Juve (próba generalna z Palermo) i wróci do 4-3-3 czy już tak zostanie. Na coś trzeba się zdecydować , bo z drużynami słabszymi pasuje wygrywać spokojniej a Mancini i Quaresma generalnie zawodzą. Do gry defensywnej nie można mieć zastrzeżeń i Inter jest najlepiej grającą w defensywie drużyną Serie A. Tylko żeby kontuzje omijały. Z perspektywy czasu żal derbowej porażki, bo sytuacja w tabeli wyglądałaby rewelacyjnie.Chlopaczek pisze:Gra mistrzow Wloch nie zachwyca mimo wszystko
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 lis 2008, 19:55
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio