Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 sty 2008, 0:36
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 13 sty 2008, 1:00
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 sty 2008, 1:09
Chyba nie.maciek_88 pisze:Santoro będzie grał Question
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 sty 2008, 1:13
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 13 sty 2008, 9:39
Będziemaciek_88 pisze:Ktoś kojarzy, czy Santoro będzie grał
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sty 2008, 10:35
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 13 sty 2008, 11:38
African

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 sty 2008, 11:51
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 sty 2008, 12:13
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arturo_ » 13 sty 2008, 12:38
to już jest klasyka tenisa, genialne i niezapomniane pięć godzin wspaniałej gry, tylko zakończenie mogłoby być nieco lepszeRemik pisze:Mi najbardziej utkwił w pamięci ze wszytkich spotkań AO jakie miałem możliwośc oglądac mecz pomiędzy Safinem i Federerem w 2005 roku
Ponad dwumetrowy Amerykanin z potężnym serwisem, grał z Rogerem w III rundzie US OPEN i nawet ugrał z nim seta, na pewno potrafi być niebezpieczny, oczywiście o ile pokona magika SantoroDuch pisze: Szczerze mówiąc nie za bardzo orientuje się w klasie Amerykanina
niemożliwe, panowie mogą spotkać się już w półfinaleAfrican pisze:Przewiduję finał taki jak na US Open, czyli Novak - Roger,
arturo_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sty 2008, 13:26
arturo_ pisze:Remik napisał:
Mi najbardziej utkwił w pamięci ze wszytkich spotkań AO jakie miałem możliwośc oglądac mecz pomiędzy Safinem i Federerem w 2005 roku
to już jest klasyka tenisa, genialne i niezapomniane pięć godzin wspaniałej gry, tylko zakończenie mogłoby być nieco lepsze Razz
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 13 sty 2008, 13:30
Eee to po ptokachDuch pisze:Będziemaciek_88 pisze:Ktoś kojarzy, czy Santoro będzie grałStary, ale ciągle jary Francuz w I rundzie zagra z Isnerem. Szczerze mówiąc nie za bardzo orientuje się w klasie Amerykanina
![]()
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość Anonimowy » 13 sty 2008, 13:35
Gość Anonimowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sty 2008, 13:38
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 13 sty 2008, 17:04
maciek_88 pisze:Eee to po ptokach Sad. Amerykanin dopiero w zeszłym roku przeszedł na zawodowstwo i już w 1 wielkoszlemowym turnieju doszedł do 3 rundy w US Open. Tam była histeria na jego punkcie bo wiecie ,,amerykański sen" i te sprawy Razz. Gościu ma w meczach ASTRONOMICZNą ilośc asów serwisowych Exclamation Poza Santoro to był zawodnik z niższych miejsc, któremu też chciałem się bardziej przyjrzec a tu klops - wpadają na siebie Confused
LookAsh
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio