Nie podałeś żadnego konkretu. Ale jestem po twojej stronie. Szczególnie żal Mellera, który wydawał sie byc odpowiednim człowiekiem na to miejsce i dość zrównowazonym co przy tej funkcji jest niezwykle wazne.makis pisze:Bylo widac, ze sa merytorycznie przygotowani do pelnienia wyznaczonej funkcji
A co do Sikorskiego,to mam tylko nadziejze,ze jeszcze w przyszłość bedzie jedna z głownych postaci polskiej polityki bo ma na to zadatki.
Swoja droga, snułem sobie teorie,ze po jegi dymisji z funkcji MON, zostanie nowym szefem MSZ.
Co mi sie podoba? Podoba mi sie Kaczyński, który nie boji sie wziąć odpowiedzialności za kraj. Widać,ze ma swoja wizje kraju i stara sie ja konsekwenitnie realizowac, mimo nieustannej krytki oraz 5 i 6 koła u wozu w postaci koalicjantów, któzy nasilaja jeszcze i tak duża fale negatywnych emocji
Ale tak naprawde to o tym co mi sie podoba porozmawiamy za 3 lata, kiedy bedzie mozna realnie ocenic obecny rzad, bo zmiany które planuje raczej nie sa do wykonani w 2 tygodnie. Mam nadzije,ze nie zrobia mnie w konia.