Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 40

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 lis 2006, 23:00

No i 3:0 do przodu 8) morale po meczu z Chelsea wcale nie spadły :P

Mecz widziałęm fragmentami bo strasznie sie przycinał, ale zwycięstwo zasłużone i niezagrozone. Skałd dosyć eksperymentalny ale nie ma co sie dziwić bo własnie zaczyna sie grudniowy maraton :roll: Na Boro powinniśmy wyjści już w najmocniejszym zestawieniu bo w tamtym sezonie u nich była klęska :?
Idziemy na mistrza bez dwóch zdań :!: 8) Arsenal już jak dla mnie popłyną :roll:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

MU Mistrzem Anglii 2006/2007 !!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 lis 2006, 3:18

W tym meczu to Everton zagral slabo w defensywie. Trzecia bramka dla MU to takie troche osmieszenie obrony Evertonu :? Podobala mi sie akcja przy bramce Evry. Rooney go ladnie wypuscil na wolne pole a Evra wykorzystal swoja szybkosc i brama. Wykonczyl ja jak rasowy napastnik.
Rossi pisze:Idziemy na mistrza bez dwóch zdań Exclamation
:lol2:
Rossi pisze:Arsenal już jak dla mnie popłyną Rolling Eyes
Arsenal to nie Wisla :] Ah, jak ja kocham ta twoja pewnosc siebie :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lis 2006, 12:22

Rossi Forza Livescore :twisted: Darował byś sobie. Szkoda że nie napisałeś że mimo słabego składu sir Alex Ferguson już w 30 minutcie nie mógł patrzec na gre i kazał sie rozgrzewać Scholesowi i Saha, bo Diabły sie nic nie grały - nic dosłownie - bardzie groźne były kontry Evetronu. Wystarczy powiedzieć że jedyny strzał do 40 minuty zagroził ... gołebią na dachu - jak Cristiano wykonał wolnego. Do momentu bramki na 1:0 MU nie zagroziło poważnie bramce Evertonu, aaa sorry ładna główka Rooneya metr od lewego słupka. Dopiero bramka na 1:0 ustawiła mecz, 3 minuty później mogło być 2:0 dla po kąśliwym strzela Rooneya z krótkiej nogi ale wyłapał pika bramkarz Evertonu.

Beattie zachował sie jak obrońca w polu karnym ... MU :roll: Zawalił sytuacje które była 2 minuty od stanu 1:0 - chciał przyjać piłke ale mu odskoczyła nie w ta strone co trzeba.

Druga połowa to już była pewnie inna gra MU i inna gra Evetronu, nie wiem nie chciało mi sie oglądać. Już było po meczu - Everton musiał zaatakować wiec MU było łatwiej. Nie zareagowali na 1:0 jak Chelsea :wink:

Rossi zwróć uwage na gre Carricka w pierszej połowie, zwłaszcza gdy stworzył jedną z groźniejszych okazji dla ... Evertonu :wink:

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 30 lis 2006, 12:33

ogólnie Freguson potrafi dac taka motywacje że piłkarze grają jakbym byli na "chaju", zauwazyłem taka systematyke ze MU ma 1 połowe zawsze inną od drugiej to samo w meczu z Chelsea tylko ze tam pierwsze 45min było na kożysć Diabłów ja

jestem bardzo zadowolony z wczorajszego wyniku tylko szkoda ze Rooney nie strzelił bramki - MU to najbardziej ofensywna drużyna w tym sezonie Premiership choćby ze wzgledu na to ze obroncy strzlelają dużo bramek(jak na obrońców) , szkoda tylko ze Roo nie strzela bramek w LM co mnie bardzo martwi ale myśle ze naprawi to w meczu z Benficą :D
Ostatnio zmieniony 30 lis 2006, 13:44 przez Meczetinio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lis 2006, 12:42

Co Ty bierzesz ? 90 % trenerów potrafi zmienić gre po przerwie gdy w pierwszej połowie nie idzie, coś sie nie klei, przegrywa sie :!: Czy to sir Alex Ferguson czy Elvis Statowy :!: Aleś teraz poszedł po całośc, to zabrzmiało tak jak by tylko Ferguson potrafił wykorzystać 15 minutową przerwe w grze :roll: No chłopie opanój sie bo Fieldy nie spi - nawet brednie są karane :P Mimo że regulamin tego nie mówi. A Ty już masz stan goraczkowy :P

A jeszcze wracając do meczu z Chelsea, to był to pierwszy mecz w tym sezonie w którym MU otwierało wynik a nie wygrało. Wczoraj wróciło do tej statystyki. No ale Everton też na wyjedzie nie za dobrze, co innego na Goodison Park. Wiec wynik nie moze dziwić.

W poprzednim sezonie gdy Benfica odstawiła MU z LM jaki wynik padł na Old Trafford ? Wam coś ugrali czy u siebie ?

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 30 lis 2006, 12:50

no nie wiem Ferguson nie zmieniajać ani jednego zawodnika ,a drużyna grała jak nigdy za to nie mozna tego powiedziec o trenerze Milanu , którego podopieczni zajmują 15 miejsce w lidze :oops: :P naewto po dodaniu tych 8 pkt nie wchodziliby do UEFA :P jeszcze wracajac do Fergusona nie wiem czy rozsadne jest podwazanie autorytetu jednego z najwiekszych trenerów na wyspach uznanego na całym świecie - fakt że Mu miało 2 słabe sezony , a szczególnie ostatni ale teraz wychodzi z dołka ,a jego miejsce zajmuje AC Milan

a tak pozatym to faktycznie jestem chory :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lis 2006, 13:13

To nie ma róznicy czy zmieni piłkarza czy nie - ważne by w przerwie przekazał ważne wskazówki i ewentualnie inne zadanie taktyczne, odpowiednio zareagował - także znów bredzisz. Bo nie tylko Ferguson na bierzaco analizuje sytuacje w meczu i widzie błedy i potrafi zmienic coś bez zmian personalnych. Proste.

Dołek Milanu Ciebie nie powinien martwić :P Całkowicie nie wiem czemu tak szybko zmieniłeś temat, tak samo jak w temacie Chelsea, gdy zaczelismy rozmowa na temat który nic nie wiesz czyli gra w premiership, tak samo szybko uciekłeś z tematu. Także Ty sie nie mart o Milan, Milan to MY a ja mam sie dobrze :]

Naprawde trzeba zamykać temat MU ['] Ilu tu już było takich dzieciaków którzy potrafia napisać tyle o meczu co nic :? A swoimi wypowiedziamy kompromituja fanów tego klubu.

A ile dajesz ze MU nie zdobedzie mistrzostwa ? :]

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 30 lis 2006, 13:23

, czy ja twierdze ze inni trenerzy tego nie robią?! raczje nie; pisze ze Ferguson robi to naprawde dobrze poniewaz trenuje MU 20 lat i dobrze zna ta drużyne ponieważ sam ją "układa" wystarczy ze cos powie da dobra rade i juz ;czytalem wiele na ten temat

widze że znalazłeś nową zasade ten kto nie ma Cyfry + nie ma prawa głosu na forum ja na chłodno ocnieam wyniki ale to one świadcza o grze danej druzyny oglądam takze skróty i najważniejsze akcje..

sam mówis że sprawa Milanu to sparwa tylko jego kibiców ,a co boisz sie krytyki(to ty uciekasz od sparwy Milanu) to moza zróbmy tak kibice Mlanu pisza tylko na temacie o Milanie kibice Chelsea na temacie o The Blues itd... bedzie super :lol:

(moze ćle użyłem słów jak nikt inny nie o to mi chodziło)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lis 2006, 13:37

Meczetinio przeciesz wcześniej napisałeś sam ze Ferguson to posiada itd. - pisząc tak jak by inni trenerzy nie posiadali. A tak nie jest bo 90% trenerów reaguje na wydarzenia na boisku. C + prawo ma kazdy ale Ty najwarazniej próbujesz pisac w tematach które sa Ci obce :?

Krytyka Milanu ? ale gdzie ta krytyka ? bo narazie tylko piszesz regułki jak na temat MU czy Chelsea, Kanonierów - nic konkretnego. Dawaj w temat AC Milan i pogadamy jak masz ochote, zwłaszcza jak bedzie pisał o konkretach. I usasadnisz to. Nie widze najmniejszego problemu :P Chłopie no co Ty ? Tylko wynik Cie interesuje ?

Ach i zdecyduj sie czy tu chcesz rozmawiac czy na prv :roll: Bo to co napisałes mnie wzruszyło naprawde :? Nie wiem ale obiecuje że Ci pomoge :!: Nie mozemy sie odwracać od takich jak Ty :!:

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 30 lis 2006, 13:47

nic konkretniego-no nie wiem ogólnie przyznaje sie do błedu z tym "jak nikt inny" poprawiłem ale dalej twierdze że MU bedzie na 1 miejscu w Premiership po ostatniej kolejce

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lis 2006, 13:52

Meczetinio najpierw oczekujesz pomocy pisząc na prv a teraz dopisujesz tu jakieś zdania. No chyba nie chcesz bym Ci tu odpisał na Twój list :> ? Może lepiej na wysypisku ? Czekaj, nie bądz taki nie cierpliwy zaraz Ci odpisze. Obiecałem że Ci pomoge i słowa dotrzymam, musisz zmienić zdanie o pilka.pl tu naprawde pomagamy potrzebujacym.

Koniec pisania w tym temacie :!: Czekaj na list.

P.S Fieldy to był ostatnio post w tej rozmowie obiecuje :wink:

Pozdro :!:

Rossi trzyma poziom :lol: Szkoda że zaraz po meczu nie wiele napisałes :lol: Onet potrzebuje czasu na relacje :lol: Pozdro ziomek i nadal licze ze zaczniesz pisac konkrety :P
Ostatnio zmieniony 30 lis 2006, 16:26 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 lis 2006, 15:43

guru pisze:Arsenal to nie Wisla Ah, jak ja kocham ta twoja pewnosc siebie
No jezeli tego nie widzisz...ale spoko wkońcu jestś kibicem Arsenalu wiec nie oczekauje aby mi przyznał racje :)
Zaza pisze:Rossi zwróć uwage na gre Carricka w pierszej połowie, zwłaszcza gdy stworzył jedną z groźniejszych okazji dla ... Evertonu
Po mecz z Chelsea gdzie został wybrany zawodnikiem meczu jestem wstanie zrozumieć słąby występ :) Napawde cudów nie oczekuje :roll:
Zaza pisze:Rossi Forza Livescore
Forza "Grande" Milan :lol:

Co do meczu to uważam zę zwycięstwo jak najbardziej zasłuzone i nawet przez chwile nie bałem sie o wynik. W grze może nie było fajerwerków ale trzeba zauważyć że 3 dni wczesinej graliśmy z Chelsea na takim tempie że strach :twisted: Jeżeli ten mecz był pokłosiem spotkania z londyniczykami to wynik 3:0 mi jak najbardziej odpowida. Powiem więcej jak obejze torrent bo sopcast strasznie wczoraj przycinał :?
Zaza pisze:P.S Fieldy to był ostatnio post w tej rozmowie obiecuje

Pozdro
Zapomniałeś dodac że być chętnie wydrapał bys mu rodzny :?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 lis 2006, 17:25

Rossi pisze:Co do meczu to uważam zę zwycięstwo jak najbardziej zasłuzone i nawet przez chwile nie bałem sie o wynik. W grze może nie było fajerwerków ale trzeba zauważyć że 3 dni wczesinej graliśmy z Chelsea na takim tempie że strach Jeżeli ten mecz był pokłosiem spotkania z londyniczykami to wynik 3:0 mi jak najbardziej odpowida. Powiem więcej jak obejze torrent bo sopcast strasznie wczoraj przycinał

Czyli pierwszej polowy nie ogladałes... :wink:
Początek spotaknia wygladał tak jak napisał Zaza. Wyglądalo to tak jakby MU dogrywało sobie koncówke prowadząc 3-0. Miny i reakcje Alexa mowiły same za siebie. Moze tez było to spowowdowane skałdem, bo to napewno nie była najmocniejsza paczka MU jaka moze wystawic Szkot. Widać chcial dac pograc tym co ostatnio sa łaczeni spekulacjami i troche narzekaja na gre. Silvestre, Richardson i Wes. to napewno odbiło sie na grze. Przy całym szacunku Vidic na dzien dzisiejszy jest zawodnikie lepszym od Wesa i Francuza. Podobnie w drugiej lini Kieran i John maja sporo lepszych kolegów w zespole. Jednak jak sie pozniej okazało na Everton nawet troche rezerwowy skałd wystarcza, a to jednak mowi o klasie zespołu 8)

Cyfra+ to czynnik, ktory decyduje o mozliwosci pisania postów... :shock: Ja mam jeszcze CP to moze zostane moderatorem. :twisted:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 lis 2006, 17:40

Rossi pisze:Mecz widziałęm fragmentami bo strasznie sie przycinał
Gilardillo TV? 8) Skąd ja to znam...

Widziałem tylko pierwszą połowę i o niej się wypowiem. Biorąc pod uwagę skład w jakim wyszliśmy, to można powiedzieć : "nie było najgorzej." Fakt, że para Silvestre-Ferdinand dawała się ogrywać w prosty sposób i że Richardson grał padlinę ciężko podważyć(dobrze,gdyby podchodził tylko do rzutów wolnych). Widać też było, że gra jednym napastnikiem to kompletnie nie nasza bajka. Zwłaszcza, gdy wysuniętym był Wayne, który lubi cofnąć się po piłkę, powalczyć w lini pomocy. Podsumowując, są kolejne trzy punkty i z tego trzeba się cieszyć. Np. Arsenal(to żadna napinka) gra może i ładnie, ale spotkania przegrywa. ManU może nie prezentowało się wczoraj nadzwyczajnie, ale potrafiło bądź co bądź 3 bramki strzelić i żadnej nie stracić, więc zwycięstwo pewne.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 01 gru 2006, 17:00

Nie wiem czy można w to wierzyć, ale nawet stronki Manu informują o transferze.

http://www.devilpage.pl/index.php?modul ... ze&id=9151

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”