kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 paź 2006, 17:05
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 paź 2006, 17:05
No takfieldy pisze:Bastian chyba ze 2 mecze - przecież czerwoną dostał.
Ale kiedy oni je odejmują bo jak Niggaz pisze ze mu za transfery zabieraja 6 pkt to nie są to chyba te które zdobył jakiś zawodnik ale jakieś pkt karne za zdyt dużą liczę transferówfieldy pisze:ja tam go nie wyrzucam - razem z nim odejdą wsztskie pkt. które do tej poru zdobył, a trochę ich było. Chyba nie chcesz tego, lepiej go posadzić na ławce i wprowadzic kogoś z rezerwy. Może nie zdobedzie w ogole pkt, ale szkoda tych co Bastian zdobył.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 paź 2006, 17:07
nie wiem, trza dokłądne regulami przestudiowaćkama_reda pisze:Sprzedałem Eto'o i żadnych punktów nie straciłem. Jakaś zmiana regulaminu? Czy może zawodników kontuzjowanych ta reguła nie dotyczy?
może pod koniec fazy grupowejYukasz pisze:Może dopiero będą odejmowali
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 paź 2006, 17:09
pierwsze slyszefieldy pisze:nie wiem, trza dokłądne regulami przestudiować Very Happy na poczatku [z teg co pamiętam Razz] tak miało być
taaaafieldy pisze:może pod koniec fazy grupowej Very Happy
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 paź 2006, 17:10
To raczej niemożliwe. Jeżeli mieliby odejmować to od razu przy każdej aktualizacji a nie na zakończenie rozgrywek. To chyba oczywiste.fieldy pisze:może pod koniec fazy grupowej
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 paź 2006, 17:12
żebyś sie nie zdziwił jeszcze, jak cię cloner wyprzedziczeher pisze:przeciez to wywrociloby tabele do gory nogami
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 30 paź 2006, 17:14
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 paź 2006, 17:16
chyba tak, sorry za zamieszaniekama_reda pisze:Tak więc mam nadzieje, że ta informacja o odejmowaniu punktów zdobytych przez zawodnika po jego sprzedaniu to tylko plotka.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 30 paź 2006, 17:39
tak się sklada, że jest zawieszony tylko na jeden mecz, bo czerwona kartka to były dwie żółte a za to jest normalna kara na jeden meczfieldy pisze:Bastian chyba ze 2 mecze - przecież czerwoną dostał.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 30 paź 2006, 18:04
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 30 paź 2006, 19:00
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 30 paź 2006, 19:38
mlody_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 30 paź 2006, 20:18
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 30 paź 2006, 20:43
olson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 30 paź 2006, 17:03
Sprzedałem Eto'o i żadnych punktów nie straciłem. Jakaś zmiana regulaminu? Czy może zawodników kontuzjowanych ta reguła nie dotyczy?