Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 40

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 sie 2005, 19:04

szkoda... prawie chelsea stracila punkty w pierwszym meczu i to z kelnerami :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 sie 2005, 19:06

K@rolas_RSP Crespo tego gola chyba przygotowywał od 70 minuty :lol: Bo drygował kolegami po wiejśc jak by miał plan na taki horror :lol: Ale trzeba przyznać ze wsadził ja tam gdzie chciał :D I dobrze życze mu jak najlepiej :D

Ale Wigan w tym meczu prawde mówiac nie zasłuzyło na porażke a na wygrana bo to oni byli na klarownych sytuacjach ale tylko byli ..

Widzieliście jak Towarzysz Roman trzymał kciuki za swój klub widac też zył tym meczem :D

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 19:07

A moim zdaniem to Chelsea dopiero sie rozkręca już czekam na mecze :

Chelsea : Arsenal
Chelsea : MU

:D

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 14 sie 2005, 19:11

*_For_zaza_Milan_* pisze:Drogba chyba sie przekona ze drugi sezon jest najtrudniejszy w Primership.

Jakby nie patrzec jest to tez Drugi sezon Crespo..

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 sie 2005, 19:12

Czy sie rozkreci to zobaczymy już za tydzień Kanonierzy ich sprawdzą. I to bedzie inny mecz. Z tym faworytów to chyba MU najlepsze wrażenie zrobiło w tej pierwszej kolejce i nie wynikiem tylko grą. Ale MU musi grać elmiancje LM wiec już wcześniej trenowali...

Mourinho tym meczem pokazał ze jest ....... Choc powinny przegrać to po bramce Crespo zachowal sie jak by wszystko wyliczył i tak miał być .... Coraz bardziej sie kompromituje swoim zachowaniem ...Nie gra zespołu ale zachowaniem .. Wielki Szu sie znalazł :D

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 sie 2005, 19:12

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:ten zespol ma wiecej szczescia niz rozumu
oceniasz po jednym meczu???A znasz powiedzenie szczeście sprzyja lepszym
Rossi pisze:chelsea idzie na mistrzostwo Laughing Z taka grą to będzie bardzo trudne i te ich gwiazdy dzisiaj pokazły klase
wydaje mi się ze na mecze z ManU, Arsenalem gwiazdy pokaza na co ich stać
pozdro

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 19:15

fanfci18 pisze:wydaje mi się ze na mecze z ManU, Arsenalem gwiazdy pokaza na co ich stać

też tak myśle moim zdaniem troche do meczu z Wigan podeszli troche rozluźnieni a na takie szlagiery bedą sie bardzo mocno mobilizowac i pokażą swoją prawdziwą klase ..... Crespo i Drogba napewno dadzą z siebie wszyko
to będą bardzo emocjonujące spotkania ..

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 14 sie 2005, 19:19

fanfci18 pisze:wydaje mi się ze na mecze z ManU, Arsenalem gwiazdy pokaza na co ich stać

A mi się tak nie wydaje :wink: Oczywisice że z lepszym przecienikiem gra sie z wiekszym zangazowaniem ale to nie znaczy że z mecze typu Wigan można spacerować. Jak dla mnie chelsea za dużo ma dobrych zawodników i to bedize tylko psuło atmosfere w zespole bo nie wieze że wszyscy sienie kochaja. Tam wogóle nie ma zawodników " ławkowych" tylko same gwiazdy i to może się sprzeciwić ja na to licze!!!

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 14 sie 2005, 19:20

fanfci18 pisze:ten zespol ma wiecej szczescia niz rozumu

oceniasz po jednym meczu???A znasz powiedzenie szczeście sprzyja lepszym

a znasz, rzadko rzecz uczciwa bez pożytku bywa?

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 20:22

A jeszcze sorQa za to niezwiązane pytanie z tematem jak wstawić takie coś na dole jak rossi albo fanfci18 na dole posa ?

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 sie 2005, 20:30

Rossi pisze:A mi się tak nie wydaje Wink Oczywisice że z lepszym przecienikiem gra sie z wiekszym zangazowaniem ale to nie znaczy że z mecze typu Wigan można spacerować. Jak dla mnie chelsea za dużo ma dobrych zawodników i to bedize tylko psuło atmosfere w zespole bo nie wieze że wszyscy sienie kochaja. Tam wogóle nie ma zawodników " ławkowych" tylko same gwiazdy i to może się sprzeciwić ja na to licze!!!
Wiem o co ci chodzi.Inter miał podobna sytuacje 25 graczy z których kazdy chce(ma predyspozycje by) grać w pierwszej jedenastce i w drużynie tworza sie konflikty.Ale wydaje mi sie ze Mourinho na to nie pozwoli.Kezman mówił głośno o tym ze chce grac i juz go w Chelsea nie ma(dobrze zrobił).Każdy zna swoje miejsce w drużynie a jak ktos sie nie zgadza musi walczyć o wskoczenie do składu.To jest pozytywne zjawisko
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:a znasz, rzadko rzecz uczciwa bez pożytku bywa?
gdzies słyszałem

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 20:34

fanfci18 pisze:Wiem o co ci chodzi.Inter miał podobna sytuacje 25 graczy z których kazdy chce(ma predyspozycje by) grać w pierwszej jedenastce i w drużynie tworza sie konflikty.Ale wydaje mi sie ze Mourinho na to nie pozwoli.Kezman mówił głośno o tym ze chce grac i juz go w Chelsea nie ma(dobrze zrobił).Każdy zna swoje miejsce w drużynie a jak ktos sie nie zgadza musi walczyć o wskoczenie do składu.To jest pozytywne zjawisko

wiecie moim skromnym zdaniem każda drużyna powinna miec taką silna ławke rezerwowych ponieważ tam cały chas jest walka o składa i nawet miejsce na ławce ... Murinho dobrze wie kogo kupuje i dobrze wie po co kibice Chelcea zaufali mu i bardzo dobrze na tym wyszedli .... ja też mu zaufałem bo to świetny lecz troche kontrowersyjny trener...

pozdrawaim K@raolas 8)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 14 sie 2005, 20:36

A więc sezon zaingurowaliśmy zwycięstwem, jednak bardzo wymęczony i fuksiarskim. Wigan zasłużyło na remis, ponieważ od pierwszych minut spotkania atakowało. A losy meczu się dopiero odmienily, jak w 59 minucie Jose wprowadził Hernana Crespo. W 93 min. spotkania fenomenalnie uderzył i pokonał ostatecznie bramkarza Wigan Pollitta. To powinno dać poważnie do myślenia Mourinho, aby w końcu wystawiał Argentyńczyka.

Pozdro dla kibiców Wigan, w następny weekend wygracie :!: :!: :twisted:

Obrazek

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 20:37

*_For_zaza_Milan_* pisze:K@rolas_RSP Crespo tego gola chyba przygotowywał od 70 minuty Laughing Bo drygował kolegami po wiejśc jak by miał plan na taki horror Laughing Ale trzeba przyznać ze wsadził ja tam gdzie chciał Very Happy I dobrze życze mu jak najlepiej Very Happy

Crespo to bardzo nieobliczalny zawodnik czasem gra lepiej czasrm gorzej ale sowje zawsze strzeli i tak stało sie i tym razem ... piekny zwod na lewą noge i piekny strzał w boczną siatke to jest to mam nadzieje że nadal tak będzie gral .. moze mrnować 5 okazji na mecz ale niech strzela tą swoją decydującą bramke to i tak bedzie dobrze .....

pozdrawaim K@rolas 8)

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 14 sie 2005, 20:40

Mikusinski pisze:A więc sezon zaingurowaliśmy zwycięstwem, jednak bardzo wymęczony i fuksiarskim. Wigan zasłużyło na remis, ponieważ od pierwszych minut spotkania atakowało. A losy meczu się dopiero odmienily, jak w 59 minucie Jose wprowadził Hernana Crespo. W 93 min. spotkania fenomenalnie uderzył i pokonał ostatecznie bramkarza Wigan Pollitta. To powinno dać poważnie do myślenia Mourinho, aby w końcu wystawiał Argentyńczyka.

nie możemy zapomnieć oczywiście o poprzeczce po strzale jednego z zawodników Wingan to i tej sytacji z 92 minuty gdzie praktycznie 3 zawodników biegło na jednego obrońce Chelsea jedna tuż za plecami Wigan ruszyła szaleńcza pogoń i to ich chyba tylko uratowało od utraty bramki ... a o strzale Crespo nie trzeba nic pisać poprostu rewelka ....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”