Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 kwie 2005, 23:46
LAZIO

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 02 kwie 2005, 23:47
Chłopaczek sam chciałeś bana dal tych ludzi.Chlopaczek pisze:Bellus nie przesadzaj.Jak nie zauwazyles ze to byl cytat to cofnij ostrzezenie a nie zmieniaj zdanie ze dales za cos innego.To pachnie troche totalitaryzmem i komunizmem.Dajcie mi czlowieka a cos na pewno na niego znajdziemy.
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 kwie 2005, 23:50
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 kwie 2005, 23:51
LAZIO

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 02 kwie 2005, 23:59
Chłopaczek widzisz Ty chciałes zebym ukarał banem tych którzy atakowali Ciebie. Jednak mod jest od tego by strzec wszystkich przed wszystkimi ze się tak wyraże. Poziom "dyskusji" w wiadomym temaci był taki, że za stosowne uznałem przyznanie takiej a nie innej liczby WP.Chcialem bany ale nie dla Maja on mnie nie atakowal.
Nie mozesz sobie tak o zmieniac wedle wlasnego widzimisie za co przyznajesz wp.To przekracza pewne granice.Pomysl o tym:/
stosowny fragment regulaminuLAZIO pisze:Od Maja:
Bellus rozmawialem z Dzidziusiem juz kiedys o kontach na stronie i powiedział mi, ze
posiadanie 3 kont jest nielegalne, a 2 to nic. Wiec odbanuj mnie bo postąpiłes nie zgodnie
z regulaminem...
to chial ze bym napisal
wiec bellus odblokuj maja bo on nic ze posiadanie 2 kont to nic wiec za co on dostal bana ??
Kod: Zaznacz cały
Niedozwolone jest logowanie się tej samej osoby pod różnymi nickami oraz/lub z użyciem fałszywych adresów e-mail. Takie logowania będą usuwane niezwłocznie po ich wykryciu przez Administratorów Forum. W szczególności niedozwolone jest logowanie się pod innym nickiem w celu ominięcia udzielonego bana (zakazu dostępu do Forum).bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 kwie 2005, 0:02
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 03 kwie 2005, 0:03
LAZIO

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 kwie 2005, 0:12
Tego typu zastrzeżenia są nawet na gazeta.pl , która oprócz tego mówi, że jesli komentarz przekracza wszelkie normy (na przykład komuś grozono), to autorem zajmuje się policjaLAZIO pisze:aha mam jeszcze jedno
"Serwis pilka.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy" to sa słowa ktre swiadcza ze serwis nie odpowieda za komentarze wiec za co te bany ??
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 kwie 2005, 0:19
Albo mi się wydaje albo to nie jest żadne wytłumaczenie LAZIO i źle to rozumiesz. Serwis nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy - tu nie ma żadnego drugiego dna (chyba) i chodzi o to po prostu, że serwis nie odpowiada za wszelkie komentarze które mogą kogoś urazić czy też w jakiś inny sposób być niestosowne. Każdy jest odpowiedzialny za to co pisze. Rolą moderatorów jest natomiast urzymanie porządku i dbanie o to aby przestrzegane były pewne elementarne zasady. Wszystko to odbywa się po to aby serwis utrzymywał swój wysoki poziom. Jeśli pojawiaja się sytuacja która rzutuje na cały serwis to jasne jest, że moderatorzy mają prawo (obowiązek wręcz) reagować.LAZIO pisze:aha mam jeszcze jedno
"Serwis pilka.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy" to sa słowa ktre swiadcza ze serwis nie odpowieda za komentarze wiec za co te bany ??
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 kwie 2005, 0:28
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 03 kwie 2005, 9:53
No i właśnie to jest bardzo dobre wytłumaczenie znaczenia słów: "Serwis nie odpowiada za treść komentarzy". Także Lazio nie wiem do czego tutaj się czepiasz...Niggaz pisze:Albo mi się wydaje albo to nie jest żadne wytłumaczenie LAZIO i źle to rozumiesz. Serwis nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy - tu nie ma żadnego drugiego dna (chyba) i chodzi o to po prostu, że serwis nie odpowiada za wszelkie komentarze które mogą kogoś urazić czy też w jakiś inny sposób być niestosowne. Każdy jest odpowiedzialny za to co pisze. Rolą moderatorów jest natomiast urzymanie porządku i dbanie o to aby przestrzegane były pewne elementarne zasady. Wszystko to odbywa się po to aby serwis utrzymywał swój wysoki poziom. Jeśli pojawiaja się sytuacja która rzutuje na cały serwis to jasne jest, że moderatorzy mają prawo (obowiązek wręcz) reagować.LAZIO pisze:aha mam jeszcze jedno
Jak można zadawać pytanie "za co te bany?" - wystarczy poczytać niektóre komentarze/posty i wszelkie wątpliwości znikają.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 kwie 2005, 15:05
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 kwie 2005, 15:10
Spytaj się Agnieszki czy nie interweniowała bo widziałem, że wypowiedziała się w tym temacie i niewiem czy dała WPChlopaczek pisze:Dzisiaj nastapilo zdarzenie ktorego sie obawialem.Cenzura na pilka.pl.
News w ktorym dyskusja o odwolaniu meczow LM przerodzila sie w klotnie bo ktos (czyli ja) mial inna opinie od "pograzonego w smutku ogolu" pseudokatolikow.
Ale ja nie o tym.
Chodzi o ostrzezenie dla Piccolo ktory w tym skasowanym newsie napisal zebym "jebnal sie mlotkiem w glowe" a do tego nazwal mnie judaszem.
Prosze o interwencje i bana dla tego osobnika.PVD czy jak mu tam tez skakal i obrazal ale mniejsza z nim.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 03 kwie 2005, 15:13
Dałem na razie jedno ostrzeżenie dla użytkownika Piccolo za tę wypowiedź, ale news został skasowany i nie wiem czy coś tam jeszcze nie zasługiwało na "nagrodę"....Chlopaczek pisze: Ale ja nie o tym.
Chodzi o ostrzezenie dla Piccolo ktory w tym skasowanym newsie napisal zebym "jebnal sie mlotkiem w glowe" a do tego nazwal mnie judaszem.
Prosze o interwencje i bana dla tego osobnika.PVD czy jak mu tam tez skakal i obrazal ale mniejsza z nim.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 kwie 2005, 15:16
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio