R jak Rasiak - Strona 40

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 lis 2005, 10:23

FUDŻIN pisze:Podobna Rasiak ma zagrac w meczu rezerw z Porsmouth. Na pewno im pokarze ze jest lepszy od Mido
Co to, to nie, mój drogi. ;) :lol: Rasiak nie jest nawet w połowie tak dobry jak Mido, zapewne jednak będzie toczył równą walkę z kolegami z rezerw. :lol:

czeher pisze: A tak nawiasem mowiac jestem ciekawy co na to Rasiak, pewnie w jakims wywiadzie powie cos w stylu - czy jeden zly wystep w reprze musial wszytsko zniszczyc Exclamation Exclamation Exclamation Przeciez on byl pewien ze zagra w pierwszy skladzie lub ewentualnie z lawki w meczu z MU i Arsenalem a tu taki suprisse Arrow rezerwy
No wiesz, nie doceniają go po prostu... żal mi go. Kiedy przechodził do Tottenhamu, pamiętam jego dźwięczne słowa: jestem tu, by zdobyć serca kibiców. :lol: Zdobył. ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lis 2005, 14:09

Tymczasem kariera Rasiaka widocznie idzie w dobrym kierunku. Jego przezwisko stało się rozpoznawalne. W programie 'najsłabsze ogniwo' Kazimiera zadała pytanie: "Jakiego polskiego zawodnika kibice z przekąsem nazywają 'Rasialdo'?" :lol: Sam osobiście programu nie oglądałem więc nie wiem czy została udzielona prawidłowa odpowiedź, ale pytanie rzeczywiście zostało zadane (źródło bardzo prawdopodobne).

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8682
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lis 2005, 17:10

Ze względu na zły stan boiska (było pokryte wodą) nie odbyło się spotkanie Portsmouth z Tottenhamem Hotspur. W zapleczu "Kogutów" miał zadebiutować Rasiak.

ale ...

Jerzy Dudek zagrał w środowym, wyjazdowym meczu rezerw Liverpoolu z drugą drużyną Manchesteru City (1:1). :lol: :lol: :lol:

Dudek grał przez 90 minut. W dziewiątej minucie pokonał go Micah Richards. Wyrównał w 49. minucie Florent Sinama-Pongolle.

Trener rezerw Liverpoolu, Hughie McAuley wyróżnił 17-letniego obrońcę z Ghany, Godwina Antwi, który bardzo dobrze sobie radził w konfrontacji z napastnikami MC - Robbie Fowlerem i Bradleyem Wright-Phillipsem.

Pogrubilem nazwisko Pongolle, on juz gral w 1.druzynie Liverpoolu, nawet gral w lidze mistrzow :lol: a teraz rezerwy :?:

pogrubilem, i podkresilem nazwisko ... Fowlera :!: - patrzcie, taki niby dobry, a w rezerwach gra :lol2: a to Ci dopiero joke :lol2:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 lis 2005, 17:16

cloner pisze:pogrubilem, i podkresilem nazwisko ... Fowlera - patrzcie, taki niby dobry, a w rezerwach gra a to Ci dopiero joke
Jakbys chcial wiedziec to Fowler wraca po kontuzji (mozna porownac do sytuacji Dudka) i jak wiesz zawsze trenerzy tak robia zeby dany gracz ogral sie, by wzniesc potem swoje umiejetnosci na wyzyny, nie wiem czy Simana jest po kontuzji ale tez to nie jest taka sama sytuacja co Rasiak gdyz Liverp ma pelno utalentiowanej mlodziezy wiec musza sie gdzies ogrywac czy zgrywac !!!
A Drewnosiak to jedyny taki egzemplacz na swiecie :!: - nie ma dla niego zadnej analogii

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lis 2005, 17:17

cloner pisze:nazwisko ... Fowlera Exclamation - patrzcie, taki niby dobry, a w rezerwach gra Lol a to Ci dopiero joke Lol
dobrze,że Rasiaka tez pogrubiłeś - też niby dory a gra w rezerwach [tzn. bedzie grał] mogłeś jeszcze podkreślić Bradley'a W-P w końcu to brat Shauna, który gra w Chelsea :wink:

Szkoda, ze Rasiak nie zagrał - udowadniał, że w niższych ligach potrafi przyłożyc głowę i zdobyć bramke, może w nastepnym meczu

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lis 2005, 17:38

czeher pisze:jak wiesz zawsze trenerzy tak robia zeby dany gracz ogral sie, by wzniesc potem swoje umiejetnosci na wyzyny
hehe, wiem o tym :lol2:
napisalem o tym strone wczesniej :lol:
czeher pisze:nie wiem czy Simana jest po kontuzji ale tez to nie jest taka sama sytuacja co Rasiak gdyz Liverp ma pelno utalentiowanej mlodziezy wiec musza sie gdzies ogrywac czy zgrywac
sytuacja Rasiaka jest taka sama jak Pongolle'a :!:
nie mieszcza sie w skladach swoich druzyn, to graja w rezerwach - proste
fieldy pisze:dobrze,że Rasiaka tez pogrubiłeś - też niby dory a gra w rezerwach [tzn. bedzie grał] mogłeś jeszcze podkreślić Bradley'a W-P w końcu to brat Shauna, który gra w Chelsea
ehhh, zalosny jestes, wiem, ze sobie jaja robisz o bracie WP, ale ja tu staram sie powaznie pisac, chcesz pisac nie powaznie, to nie ze mna :!:
fieldy pisze:Szkoda, ze Rasiak nie zagrał - udowadniał, że w niższych ligach potrafi przyłożyc głowę i zdobyć bramke, może w nastepnym meczu
no a jak mogl zagrac, skoro mecz odwolali :lol2:
kompletnie nie rozumiem Twojego postu, wiem tylko tyle, ze znowu sie nabijasz z rodaka

pozdro

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lis 2005, 18:39

cloner pisze:ehhh, zalosny jestes
kolejne dziwaczne spostrzeżenie clonera
cloner pisze:ale ja tu staram sie powaznie pisac
coś ci nie wychodzi
cloner pisze:chcesz pisac nie powaznie, to nie ze mna Exclamation
bo z tobą nawet niepoważnie nie idzie

cloner pisze:no a jak mogl zagrac, skoro mecz odwolali Lol
a czy ja napisałem, że nie odwołali ? napisałem, że szkoda iż nie zagrał Rasiak - bo nie zagrał, a to dlaczego nie zagrał wszyscy wiedzą, więc sobie darowałem pisanie tego.
cloner pisze:kompletnie nie rozumiem Twojego postu,
nie dziwie się

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lis 2005, 18:43

kolejne dziwaczne spostrzeżenie clonera
dziwaczne, ale trafne
coś ci nie wychodzi
wychodzi, i to dobrze, Ty masz z tym problemy
bo z tobą nawet niepoważnie nie idzie
a probowales :?:
nie dziwie się
piszesz takie bzdury, ze nikt sie nie dziwi :lol2:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lis 2005, 18:46

ehh do Snipp'a dużo ci brakuje - ale próbuj dalej - może kiedyś .... :think:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 lis 2005, 18:49

Ballada o Grzesiu
Jeden pan w kadrze gra
Buty drewniane ma
Czemu nadal gra właśnie?
Zaraz Wam to wyjaśnię

Był sobie las
Proszę Was
I do tego lasu
Dla zabicia czasu
Przyszedł drwal zawadiaka
I wystrugał Rasiaka

No i nie wiedząc skąd
Wyszedł mu chłop jak dąb
Dam mu na imię Grzesiek
Niech sobie biega po lesie

Ale Grześ, choć nie był leniem
Potykał się o korzenie
Drwal na to miał sposób taki
I wystrugał chodaki

W lesie zobaczył go Janas
Do drużyny zabrał go zaraz
I tak długo grał będzie w kadrze
Póki chodaków nie zedrze

I wszytsko jasne

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lis 2005, 18:52

fieldy pisze:ehh do Snipp'a dużo ci brakuje - ale próbuj dalej - może kiedyś ....
ale ja sie nie napinam tak jak on,
no i nie mam zamiaru go w zaden sposob nasladowac, on jest jeden niepowtarzalny :lol2:
czeher pisze:To wystarczy za komentarz
sam wymysliles ta ballade :?:
pewnie nie :lol2:
no, ale oczywiscie, tak latwiej, wkleic sobie jakis text upokarzajacy Polaka, samemu ciezko cos ulozyc :!:
no, ale od Ciebie zbyt wiele oczekiwac nie mozna :lol2:

Pozdrawiam Panow Antyfanow

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 lis 2005, 18:59

cloner pisze:samemu ciezko cos ulozyc
ty lepiej wymysl sobie jakies porzadne argumenty :!: a nie jakies niepowazne tezy wyglaszasz bez uzasadnienia

cloner pisze:ale od Ciebie zbyt wiele oczekiwac nie mozna
Za to od Ciebie jedynie niepowazne wywody, ktorych celem jest jedynie to aby miec inne zdanie niz wiekszosc - obojetnie czy maja jakikolwiek sens czy nie

cloner pisze:upokarzajacy Polaka
tak ale tylko jesli chodzi o jego osobe (wstyd dla Polskiego Narodu)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lis 2005, 19:04

czeher pisze:Za to od Ciebie jedynie niepowazne wywody, ktorych celem jest jedynie to aby miec inne zdanie niz wiekszosc - obojetnie czy maja jakikolwiek sens czy nie
nie pisz nieprawdy, bo to nie ma sensu
i ja, i Ty dobrze wiemy, ze piszesz nieprawde :!:
to nie jest moj cel :!:
zreszta w wielu roznych kwestiach mam podobne/takie same zdanie jak wiekszosc uzytkownikow ;)
czeher pisze:tak ale tylko jesli chodzi o jego osobe (wstyd dla Polskiego Narodu)
wstydem dla Polskiego Narodu jest niechec ludzi, do samych siebie (tzn. chodzi mi o innych ludzi) :!:

Awatar użytkownika
coo1er
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coo1er » 03 lis 2005, 21:22

cloner pisze: wstydem dla Polskiego Narodu jest niechec ludzi, do samych siebie (tzn. chodzi mi o innych ludzi)
Jak Rasiak ma prezentowac taki poziom gry jak w meczu z Anglią to wstydze sie ze mam takiego rodaka :?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 lis 2005, 13:28

czeher pisze:tak ale tylko jesli chodzi o jego osobe (wstyd dla Polskiego Narodu)
O czym Ty mowisz? juz naprawde nie masz sie czego wstydzic, nie ma nic innego co nadawaloby sie do okreslenia "wstyd Narodu Polskiego" jak pilkarz? dziwne podejscie...
coo1er pisze:Jak Rasiak ma prezentowac taki poziom gry jak w meczu z Anglią to wstydze sie ze mam takiego rodaka
To sie nie wstydz tylko dzialaj - Bialorus niedaleko, problem sam sie rozwiaze...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”