Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 30 sty 2015, 23:02
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 30 sty 2015, 23:31
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 sty 2015, 23:35
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bouma » 30 sty 2015, 23:42
Bouma
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 sty 2015, 23:44
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 30 sty 2015, 23:44
Podejrzewam, że powodem, dla którego tak się dzieje jest:Michał M pisze:Chyba jakoś mnie coraz mniej kręci piłka, bo nawet specjalnie złości nie czuję, którą zwyczajowo powinieniem czuč, szcżególnie po porażce w takim stylu i rozmiarze
Jako fan Bayernu nie odczuwasz presji, mistrzostwo zdobyte, zagrożenia nie ma, a jak sam napisałeś, jeszcze można znaleźć korzyść z tej porażki, tj. że przydarzyła się w styczniu aniżeli w kwietniu. Tak naprawdę emocje Cię czekają wyłącznie w zmaganiach w Lidze Mistrzów.Michał M pisze:Najzabawniejsze przy tym jest to, ze i tak mamy 8 pkt. przewagi nad Wolfsburgiem i pewnie i tak VFL nie będzie w stanie odebrac nam tytułu
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 30 sty 2015, 23:48
No. Leverkusen nie chcial wzmocnic Bayernu, wiec sprzedal Vidala do Juve. Co w tym osiagneli, skoro I tak stracili swietnego zawodnika, a za to Bayern rok pozniej kupil Martineza? Rzeczywiście sukces Aptekarzy.Tomusmc pisze:Ja bym stwierdził bardziej w tej kłótni o wykupowanie zawodników, że to reszta daje się ruchać w dupsko. W innych ligach tego nie ma bo nikt nie wzmocni rywala. To Bundesliga z tego słynie
Może coś w tym jest. Albo już po prostu wszystko widziałem z tym klubem (włącznie z wyższą porażką na dzisiejszym terenie)blackmore pisze:Podejrzewam, że powodem, dla którego tak się dzieje jest:Michał M pisze:Chyba jakoś mnie coraz mniej kręci piłka, bo nawet specjalnie złości nie czuję, którą zwyczajowo powinieniem czuč, szcżególnie po porażce w takim stylu i rozmiarzeJako fan Bayernu nie odczuwasz presji, mistrzostwo zdobyte, zagrożenia nie ma, a jak sam napisałeś, jeszcze można znaleźć korzyść z tej porażki, tj. że przydarzyła się w styczniu aniżeli w kwietniu. Tak naprawdę emocje Cię czekają wyłącznie w zmaganiach w Lidze Mistrzów.Michał M pisze:Najzabawniejsze przy tym jest to, ze i tak mamy 8 pkt. przewagi nad Wolfsburgiem i pewnie i tak VFL nie będzie w stanie odebrac nam tytułu
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 sty 2015, 23:52
Jak najbardziej sukces bo nie wzmocnili Bayernu. Wręcz walczyli żeby oddać za granicę z czego Juve skorzystało. Rummenige był zły, a my zadowoleni. Martineza za to nie kupili z Bundesligi więc nie wiem do czego pijeszMichał M pisze:No. Leverkusen nie chcial wzmocnic Bayernu, wiec sprzedal Vidala do Juve. Co w tym osiagneli, skoro I tak stracili swietnego zawodnika, a za to Bayern rok pozniej kupil Martineza? Rzeczywiście sukces Aptekarzy.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 sty 2015, 0:08
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 sty 2015, 0:13
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 31 sty 2015, 1:13
Najzabawniejsze przy tym jest to, ze i tak mamy 8 pkt. przewagi nad Wolfsburgiem i pewnie i tak VFL nie będzie w stanie odebrac nam tytułu. Ale potwierdzila sie moja teza, ze to wlasnie Wolfsburg moze stac sie w bliskiej perspektywie naszym najgroznieszym rywalem.
A w jakiej innej poważnej lidze jedyny jeden klub ma taką przewagę finansową nad resztą?
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 sty 2015, 8:56
Idź trollowac gdzie indziej, najlepiej w temacie o polityce.Kamil232 pisze:Najzabawniejsze przy tym jest to, ze i tak mamy 8 pkt. przewagi nad Wolfsburgiem i pewnie i tak VFL nie będzie w stanie odebrac nam tytułu. Ale potwierdzila sie moja teza, ze to wlasnie Wolfsburg moze stac sie w bliskiej perspektywie naszym najgroznieszym rywalem.
ło ho ho ho ale śmieszne. Kupcie im tego De Bruyne i się jarajcie, że będziecie mieć 25 pkt przewagi. Cóż za "niebywały sukces:
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sty 2015, 10:15
To następnym razem jak ktoś nie będzie wam chciał oddać piłkarza powiedzcie im, że i tak sobie kupicie kogoś zajebistego. Pewnie się złamią w negocjacjachMichał M pisze:Do tego, ze Bayern i tak się wzmocnił na pozycji, ktorej potrzebował, czyli DM-aMoże Martinezowi nie szło na początku, ale bez niego nie zdobylibyśmy potrójnej korony i każdy kibic Bayernu się pod tym podpisze
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 sty 2015, 11:06
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 31 sty 2015, 11:11
League
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio