Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 391

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 kwie 2008, 16:10

No i tego się spodziewałem. Wenger postawił na Ligę Mistrzów. Jego wybór. Remis to chyba sprawiedliwy wynik, choć gdyby wygrał Arsenal to też The Reds nie powinni mieć do nikogo pretensji. To już niemal pewne, że Kanonierzy pozbawili się szans w walce o tytuł.

Tak na marginesie słowo poświęce Skrtelowi(vel "Skrytel"). Początki w Liverpoolu miał trudne, ale teraz w każdym kolejnym meczu niesamowicie mi imponuję. Myślę, że może grać na poziomie Vidica i nawet trochę mi go stylem przypomina.

ddworakk
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 05 kwie 2008, 16:17

To co on (Eboue) dzisiaj zagrał :think: ciężka sprawa...
Dobry mecz w wykonaniu Traore, podobał mi sie Theo.
Hleb miał wejść i zadać ten decydujący cios, i miał od tego okazjie, niestety go nie zadał a byłoby tak pięknie...

Cesc jest mocno przemęczony fizycznie on też mógł dzisiaj odpoczać bo widac że jest jakis "fizycznie przytłoczony".
Nicklas mógł strzelić bramke jeszcze przed przerwa i troche sie zdenerwowałem jak wyszedł na druga myślalem ze Adebayor zmieni go od razu no i na cąłe szczeście Bendtner nie zszedł.

Poprawna postawa Gilberto.
Ile bym dał żeby Middles zagrało dzisiaj mecz sezonu! A City przy okazji tez świetne zawody :wink: no ale cieżko na to liczyć.
Do Flamini'ego jak chyba przez cały sezon nie możemy mieć zastzrezeń, wyrobił swoja normę i zostawił serce na boisku.

Mecz ogólnie mnie mile zaskoczył bo patrząc na wyjściowe składy spodziewałem się gorszego widowiska.

We wtorek na Anfield mecz sezonu...
Chłopcy muszą poćwiczyć karne bo bardoz możliwe że bedzie powtórka z rozrywki.

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 05 kwie 2008, 18:43

ddworakk pisze:Ile bym dał żeby Middles zagrało dzisiaj mecz sezonu!
Jutro zagrało, jutro :wink:
ddworakk pisze: Flamini'ego
:D

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 kwie 2008, 21:40

Szkoda tego mistrzostwa, ale cóż trzeba się będzie zadowolić Ligą Mistrzów :P Szczerze przyznam, że przed początkiem tego maratonu z The Reds liczyłem, że przynajmniej w jednym meczu na Emirates będziemy górą, no ale co by nie mówić w obu przypadkach remis był dość sprawiedliwym rezultatem (pomijając fakt karnego w pierwszego meczu, który moim zdaniem się nam należał).

Nad Eboue nie ma się już co pastwić, bo dawno większość doszła już do wniosku, że na prawej pomocy nie wnosi on za wiele do zespołu. Tak samo myślałem o Nicklasie po pierwszej połowie, ale ten na szczęście się ogarnął i w drugiej części gry zaprezentował się znacznie lepiej.

Wejście Ade było jak powiew świeżości na boisku. Widać było, że poderwał Arsenal do walki w końcówce. Podobnie Hleb, który mógł zdobyć bramkę na wagę trzech punktów.

Ogólnie mecz na plus, spore emocje szczególnie w końcówce. Wenger dawał dzisiaj z siebie wszystko, ale nie poskutkowało :P

Na Anfield remis też mógłby paść, ale tak od 2:2 w górę. Jakoś nie uśmiecha mi się strzelanie karnych Reinie :roll:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 kwie 2008, 1:33

Obrazek

;););)

ddworakk
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 06 kwie 2008, 16:34

Taka szkoda ze wcozraj nie wygralismy.
MU dzisiaj nie wygrało a to sprawia ze walka o mistrza bedzie jeszcze pasjonujaca. Chyba nadzieje troszke odzyly, wciaz mozemy byc mistrzem chociaz duzo blizej maja do tego Chelsea i MU.
Osmiele sie na stwierdzenie ze mistrzem Anglii bedzie ktoras z londynskich druzyn...

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 06 kwie 2008, 21:29

Jeżeliby rozważyć pare spraw - Mistrzostwo wciąż jest w naszym zasięgu.
Warunek jest jeden-zwycięstwo na Old Trafford.

Swoją drogą - pewnie chłopaki teraz ćwiczą karne ;)

Dobrze że Becks już rozpoczął sezon i już z nami nie trenuje. :P

Nie wiem czy to widzieliście:

ddworakk
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 07 kwie 2008, 0:39

Ja akurat mam mp3 na kompie tej piosenki ale na youtube nie widzialem :wink:
Taaak zapewne trenuja bo bez nich moze sie nie obejsc. Z tym że Almunia chyba ustepuje Reinie w obronie "11" chociaz duzo zalezy od szczescia i dyspozycji dnia no i od tego jak strzelac bedzie przeciwnik.
Arsneal jesli nie zdobedzie szybko bramki lub ja szybko straci rzuci wszystko na 1 szale i zaatakuje na maksa. Mam nadzieje ze we wtorek szczescie bedzie sprzyjało AFC bo duzo moze od szczescia zalezec.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 kwie 2008, 9:20

Jeśli chodzi o karne to wolałbym Jensa. Jednak to byłoby niesprawiedliwe, aby teraz dać szansę Jensowi, a Almunie po prostu odstawić. Więc zagra Hiszpan. Poza tym, kto dałby gwarancję, że przez 120 minut z Jensem w ramce stracimy tylko 1 bramkę ? :D

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 kwie 2008, 9:21

Zawsze mozna go wpuscic przed samymi karnymi :p

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 kwie 2008, 14:55

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=650260

:?

Można śmiało się zapytać, gdzie ci skrzydłowi w Arsenalu?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 kwie 2008, 15:08

Nie jestem jakoś specjalnie zdziwiony, zanosiło się na to.
Jedyny pozytyw to taki, że może nie zagra na Euro i będzie wypoczęty przed nowym sezonem ... o ile zostanie w klubie.

Tymczasem znamy już drużyny, które przyjadą na Emirates walczyć o .. Emirates Cup.
Pucharu broni Arsenal :P
przyjadą HSV, Real i Juve, czyli duże firmy. Pewnie będą chcieli nas pokonać za LM sprzed 2 lat :]

Van der Vaart
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 08 kwie 2008, 11:07

fieldy pisze:przyjadą HSV, Real i Juve, czyli duże firmy. Pewnie będą chcieli nas pokonać za LM sprzed 2 lat :]
Szkoda, że VdV odchodzi, może by Wam znów pokazał, jak się strzela w okienko :lol:

ddworakk
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 08 kwie 2008, 14:18

A HSV i tak... przegra nawet z pieknym golem VdV bo jescze piekniejszego stzreli Rosicky (jak juz w naszych pojedynkach bywalo).

Dzisiaj wielki dizen! GO! GO! GUNNERS!

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 08 kwie 2008, 18:05

Ja sobie i Wam życzę:

Obrazek

Rewanżu-tyle, że w Moskwie :)

W oczekiwaniu na 20.45

Inter co raz głośniej mówi o sprowadzeniu Hleba. Ma być podobno alternatywą dla Diego Capela - jeśli nie uda im się go sprowadzić. Myślę, że dla Arsene nie jest to jakiś problem. Nawet jeśli-napewno ma następnego asa w rękawie. 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”