Ja wcale nie twierdzę, że w następnych postach tego nie zdementowałeś. Widzę, że później to zrobiłeś. Ale piszesz, że nigdy nie sugerowałeś, że Evra oskarżył już kogoś o podobne zachowanie, co jest nieprawdą. Mało tego. Nie dość że sugerowałeś (poprzez wklejanie wypowiedzi pewnego gentlemana o nazwisku Walsh'a - bo inaczej po cą tą wypowiedź wkleiłeś? dla ciekawostki?) to jeszcze sam powiedziałeś to wprost ("(...) to nie pierwsze oskarżenia Evry o rasizm. Wcześniej również kogoś oskarżał, ale nikt nie został ukarany."). Fakt, że potem się z tego wycofałeś (w dość dziwaczny mówiąc, że jesteś gotów zwrócić honor, "ale nie wiesz komu"). Ciężko mi zaakceptować w związku z tym fakt, że nigdy do takiej sugestii się nie posunąłeś, a przywołałeś słowa wspominanego jegomościa w ramach ciekawostki. Zrobiłeś krok więcej. Z punktu widzenia analizy logicznej. No, ale ta sprawa już wyjaśniona.Jego Ekscelencja Daaaamian pisze:Przecież jasno i wyraźnie napisałem, że nigdy nie sugerowałem, że Evra w przeszłości oskarżał innych o rasizm. Jeszcze raz, żebyś zrozumiał - nigdy nie sugerowałem, że Evra w przeszłości oskarżał innych o rasizm. Powtórzę również to, co pisałem w poprzednim poście - wkleiłem kiedyś wypowiedź Kristiana Walsha, który pisał, ze Evra już wcześniej oskarżał o rasizm Finnana i jednego z pracowników Chelsea.
Po prostu chciałem zaakcentować, hmh, pewien instrumentalizm i relatywizm, który czasem przebija się przez Twoje posty, kolego internauto Daaaamianie.
Pozdrawiam serdecznie.