Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 17 lip 2013, 16:23
Kamil_77
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 lip 2013, 16:44
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 17 lip 2013, 16:52
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 17 lip 2013, 16:57
Chodzi o to że Chelsea za dużo pucharów ostatnio zdobywa?fieldy pisze:Dobrze powiedział. Chelsea nie jest takim klubem jak Arsenal i długo nie będzie.
Kamil_77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 17 lip 2013, 17:13
Bo nie jesteśmy sztucznie napompowanym "potentatem" ,z którego i tak nic nie zostanie jak odejdzie Romek.Kamil_77 pisze: Chodzi o to że Chelsea za dużo pucharów ostatnio zdobywa?
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 17 lip 2013, 17:29
Zdobytych tytułów nikt nam nie odbierze.Smashing Pumpkins pisze: Bo nie jesteśmy sztucznie napompowanym "potentatem" ,z którego i tak nic nie zostanie jak odejdzie Romek.
Kamil_77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 lip 2013, 17:46
Dla mnie słowna agresja preferowana przez Mourinho jest żałosna i psuje zdrową rywalizację. Trenerem jest niezłym, ale jako człowiek przy SAFie czy Wengerze jest zerem.Ebi pisze:Takie niegroźne wbijanie szpileczek jest ok! Bez takich ludzi futbol byłby nudny.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 17 lip 2013, 18:34
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 lip 2013, 19:23
Cała Premier League jest sztucznie napompowanym "potentatem" przez bogatych właścicieli klubów.Smashing Pumpkins pisze:Bo nie jesteśmy sztucznie napompowanym "potentatem" ,z którego i tak nic nie zostanie jak odejdzie Romek.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 17 lip 2013, 20:43
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 lip 2013, 20:52
Nie wiem stary.KajoFC pisze:klucic
to że Chelsea jest sztucznym tworem, zabawką ruskiego biznesmena też jest faktem. Jak mogą was kręcić kupione trofea.KajoFC pisze:w dodatku nie powiedzial nic co bylo by nie prawda, bo jak wiadomo z Arsenalu co sezon odchodza kluczowi zawodnicy co raczej jest faktem z ktorym chyba nikt nie moze sie klucic.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 17 lip 2013, 20:59
guru pisze: Jak mogą was kręcić kupione trofea.
Biały
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 17 lip 2013, 21:01
Z tym to już nie przesadzaj. A czym różni się dla Ciebie City od Chelsea, że oni mogą dla Ciebie wygrywać mistrzostwo a my nie?guru pisze: Jak mogą was kręcić kupione trofea.
Kamil_77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 lip 2013, 21:02
Chyba jestesmy w temacie Chelsea, więc pisze o Chelsea. Co mam wymieniać wszystkie kluby? lolBiały pisze:Mam rozumieć, że tylko Chelsea ma zagranicznego właściciela, który ładuje grube pieniądze w klub?
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio