Liverpool (zbiorczy) - Strona 392

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
red85

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 30 sty 2012, 21:25

Naprawdę wierzysz w to, że jak Evra podchodził, żeby wybić aut to był świadkiem tylko gwizdów ? Zresztą to nie ma znaczenia. Jeśli nie widzisz problemu w tym, że ofiara rasistowskich haseł jest wygwizdywana to trudno.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 sty 2012, 21:40

Nie obchodzi mnie to, co mu mówili kibice. Policja z Liverpoolu powiedziała, że nie doszło do innych incydentów, niż udawanie małpy przez jednego z kibiców Liverpoolu (co by nie było wątpliwości - karygodne zachowanie, które zdecydowanie nie przystoi kibicom Liverpoolu).

Chcieli wygwizdywać? Ich sprawa. Co mnie - jako kibica klubu innego niż United - ma obchodzić, czy Evra był wygwizdywany z tego, czy innego powodu? Może być rasistowskie wygwizdywanie? Nie może, więc naprawdę guzik mnie obchodzi ile razy, jak głośno i czy w ogóle Evra był wygwizdany. Chyba nie spodziewałeś się, że nagrodzą go owacją na stojąco czy postawią pomnik zaraz przy tym Shankly'ego?

Awatar użytkownika
muszeq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 30 sty 2012, 21:48

Zostawmy kibiców i skupmy się na słowach Dalglisha. Hipokryzja w czystej postaci. Z drugiej strony, czego oczekiwać od tego klubu? Pozostaje mi tylko zacytować:
Kamil232 pisze:Żenujący zawodnicy, zenujacy kibice, zenujący klub.
red85 pisze:Skompromitowany klub, skompromitowani zawodnicy, skompromitowani kibice.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 sty 2012, 21:52

Czemu Dalglisha miałoby cokolwiek obchodzić wygwizdywanie Evry? No i co wg Was miałby powiedzieć Kenny? Że mu strasznie przykro?

Glory, glory United!

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 30 sty 2012, 22:15

Coś Damian nie możesz wybrnąć obronną ręką z tej całej sytuacji :P

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2457

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 sty 2012, 22:22

A co ma Kenny przeprosić Evrę że kibice gwizdali na Patrice?

A czy Ferguson przeprosił Teveza jak kibice MU buczeli na niego?

Znaleźli już kibica który udawał małpę to znaczy że coś robią a same gwizdy były są i będą na każdym stadionie jak przyjedzie znienawidzony przeciwnik.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 sty 2012, 22:25

Nie. Powinienem napisać, że to "skompromitowany klub, skompromitowani zawodnicy, skompromitowani kibice".

Czekam aż Arwin wyjaśni, co powinienem napisać.
League pisze:(...) a same gwizdy były są i będą na każdym stadionie jak przyjedzie znienawidzony przeciwnik.
Czarnych się nie wygwizduje, to przecież rasizm.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 30 sty 2012, 22:32

A co ja Ci będę mówił, to Ty wpakowałeś się w tą bezsensowną dyskusję, to teraz się wybroń z niej. Stwierdzam tylko fakt, że jak dotąd słabo Ci idzie.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 sty 2012, 22:43

Ja zaś stwierdzam, że zupełnie mnie nie obchodzą gwizdy pod adresem Evry. Zapewne Dalglisha również. Nie ma w tym odrobiny rasizmu. Jak ktoś dalej chce ubliżać Liverpoolowi, jego zawodnikom czy kibicom, to bardzo proszę. muszeq jest chyba ostatnim kibicem United na tym forum, którego zdanie cokolwiek mnie obchodzi.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 sty 2012, 22:45

Czarnych się nie wygwizduje, to przecież rasizm.
W swoim zaślepieniu i zaplątaniu zbliżasz sie powoli bardzo niziutko.

Marniutka ironia bo dobrze wiesz o co chodzi. Chodzi oto, że został wygwizdany koleś, tylko dlatego bo padł ofiarą rasizmu. Został wygwizdany koleś, bo zawodnik Liverpoolu zwyzywał go od czarnuchów, z którymi nie warto gadać. Przyczynił się przez to do zawieszenia zawodnika Liverpoolu, jak to pisałeś. W jaki sposób się przyczynił? ano w taki, że jest czarny. Bo jakby nie był czarny to by Suarez go nie mógł obrazić na tle rasistowskim. A jakby nie mógł obrazić go na tle rasistowskim to by nie został ukrany. Czyli wszystko jasne Evra winny.

Porównanie do Teveza jest tak absurdalne, że szkoda to nawet komentować.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 30 sty 2012, 22:48

Daaaamian pisze:muszeq jest chyba ostatnim kibicem United na tym forum, którego zdanie cokolwiek mnie obchodzi.
A Morrow co Ci zrobił? :wink:

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2457

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 30 sty 2012, 22:49

Porównanie do Teveza jest tak absurdalne, że szkoda to nawet komentować.
No tak, on nie pochlebnie wypowiadał się o Fergusonie wieć mu się należało. I zamast Negro wołali na niego Twat czy inaczej.

Jakby go skrzywdzili,rzucali czymś w niego lub oślepiali laserami to wiadomo ale gwizdania i buczenia to nie wyplenisz i to jest od zarania dziejów i będzie jeszcze długo. Piłkarze to profesjonaliści, z gwizdaniem kibiców sobie radzą.
Ostatnio zmieniony 30 sty 2012, 22:54 przez League, łącznie zmieniany 1 raz.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 sty 2012, 22:50

Jasne, że wiem o co chodzi. Tak jak powiedziałeś - to była ironia. Ostatnio jesteś niezły w ich odnajdywaniu, o czym przekonał się Chłopaczek.

Chodzi o to, że został wygwizdany koleś, którego teraz w Liverpoolu nie lubią. Tyle. W każdym meczu dochodzi do podobnej sytuacji. Jakby rzucali w niego bananami, to uznałbym zachowanie kibiców za wykraczające poza normy. W tej sytuacji nie widzę w tym nic nadzwyczajnego.

Arwin, Morrow nic mi nie zrobił. Lubię go.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 sty 2012, 23:12

No tak, on nie pochlebnie wypowiadał się o Fergusonie wieć mu się należało. I zamast Negro wołali na niego Twat czy inaczej.
No oczywiście, że tak. Dlatego Suarezowi też się będzie należało jak przyjedzie na Old Trafford. Natomiast Evra nikogo nie wyzywał, to on był wyzywany. Widzisz różnicę?
Chodzi o to, że został wygwizdany koleś, którego teraz w Liverpoolu nie lubią. Tyle.
Nie lubią go dlaczego, bo co zrobił? A no już to pisałeś przyczynił się do zawieszenia Suareza. W jaki sposób się przyczynił? Na to chyba mi nie odpowiedziałeś jeszcze, ja już swoją interpretacje napisałem, może Ty się wypowiesz?

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 30 sty 2012, 23:24

Wam sie serio nie nudzi ta rozmowa? Przeciez od n-lat przejawy rasizmu byly, sa i pewnie jeszcze beda, a tutaj reakcja adekwatna bardziej do wyczynu Pepe z Casquero niz tego co mialo miejsce.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”