Co Ty mi tutaj wkręcasz?
Ligi nie wygrywa się remisami. Wolałbym 3 porażki zamiast tych remisów.
A może by tak przyszedł Dennis??

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 13 kwie 2008, 19:39
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 13 kwie 2008, 19:40
Hanni pisze:Był to mecz który obrazował cały nasz sezon. Pierwsza połowa OK, druga o kant dupy rozbić. Powoli zaczynam wątpić w Wengera. Może jest to trener dobry, pisałem kilka tygodni temu że chciałbym aby został na Emirates na długo ale...
Tez nie rozumiem , sami sie nim po 1 polowie sezonu podniecaliscie , nastrzelal wam kupe bramek , a teraz na niego narzekasz ?Hanni pisze:1. Czy Adebayor to jest napastnik na 1 jedenastkę takiego klubu jak Kanonierzy i to jeszcze do wypełnienia luki po wspaniale grającym Thierrym?
Hanni pisze:Jak dzisiaj usłyszałem od komentatorów C+ wypowiedź Lehmanna, że gdyby on stał na Anfield to bylibyśmy w półfinale to może i miał racje. Dzisiaj bronił kapitalnie.
Hanni pisze:Czy taki klub jak Arsenal nie stać na lepszego zmiennika na napad jak Bendtner? Nie oszukujmy się ale ManU takich jak on ma na pęczki a żaden z nich nie gra
Hanni pisze:Wystarczy spojrzeć jak Pique jest wprowadzany do składu
Hanni pisze:ergie kilka lat temu nauczył się co to znaczy budować zespół na wychowankach i na 'taniej sile roboczej'
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 kwie 2008, 19:41
Hanni pisze:A może by tak przyszedł Dennis??
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 13 kwie 2008, 19:49
A ile razy spaprał? Choćby z Liverpoolem. Stary to nie jest gracz na Arsenal.boskigonzo pisze:Kolejny raz nie rozumiem . Tyle razy wam dupe uratowal... A gdybysmy my mieli takich napastnikow na peczki to nie szukalibysmy kogos po ligach angolanskich tylko grali tym co mamy
Po to jest taki Adebayor żeby nastrzelał. A jak się zmęczy powinien mieć porządnego zmiennika i nie do pary porcelanowego Robina.boskigonzo pisze:Tez nie rozumiem , sami sie nim po 1 polowie sezonu podniecaliscie , nastrzelal wam kupe bramek , a teraz na niego narzekasz ?
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 13 kwie 2008, 19:50
Jak już tak spekulujemy to co myślisz o Lippim?guru pisze:Ja Wengerowi dałbym jeszcze czas, ale musi odpowiednio wzmocnić kadrę. Jednak wątpię w to i zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby zatrudnić innego trenera. Laudrup? (nie wierze, że to pisze)
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 kwie 2008, 19:52
Hanni pisze:A ile razy spaprał? Choćby z Liverpoolem. Stary to nie jest gracz na Arsenal.
Fakt, ale kontuzji Eduardo nie można było przewidzieć. Robin prawie w ogóle nie grał w tym sezonie. To też łatwe nie było do przewidzenia, bo zazwyczaj wypadał na krótszy okres. Dlatego nie czepiałbym się Ade, który jak widać jest pod formą. Mimo wszystko i tak strzela. Na nastepny sezon zakup napastnika będzie konieczny, bo Eduardo nie ma sensu brać pod uwagę.Hanni pisze: Po to jest taki Adebayor żeby nastrzelał. A jak się zmęczy powinien mieć porządnego zmiennika i nie do pary porcelanowego Robina.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 13 kwie 2008, 19:52
Hanni pisze:A jak się zmęczy powinien mieć porządnego zmiennika
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 13 kwie 2008, 19:54
rdz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 13 kwie 2008, 19:57
rdz pisze:rzędu 20 mln dolarów
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 kwie 2008, 19:59
Tylko, że szejkowie wydali na niego właśnie koło 20mln i tyle będą za niego oczekiwać. Swoją drogą głupio zrobił idąc do Emiratów.majer13 pisze:rdz pisze:rzędu 20 mln dolarów
Koleś my chyba nie mówimy o tym samym zawodnikuNa moje jest do wyciągnięcia za 10 baniek
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 13 kwie 2008, 19:59
Może nie Arsenal. Po prostu Wenger.rdz pisze:No dobra, ale Zarate to wydatek rzędu 20 mln dolarów, a dobrze wiemy, że takich transferów Arsenal nie robi
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 13 kwie 2008, 20:04
majer13 pisze:Koleś my chyba nie mówimy o tym samym zawodniku Na moje jest do wyciągnięcia za 10 baniek
Mauro Zarate, napastnik obecnie wypożyczony z Al-Sadd do Birmingham City, może pozostać w klubie z St. Andrews na nie zmienionych zasadach.
Udane występy Zarate sprawiły, że zainteresowanie jego osobą wyraziło kilka bogatszych klubów Premiership. Ale to Birmingham City dysponuje prawem pierwokupu, tyle że katarski klub chciałby otrzymać za Argentyńczyka około 20 milionów funtów, a taka suma przekracza możliwości finansowe Anglików. Sam napastnik ma jednak nadzieję, że pozostanie w drużynie Aleksa McLeisha.
- Katarscy działacze chcą więcej niż za niego zapłacili, ale ponowne wypożyczenie wchodzi w grę. To nie jest łatwe, ale Birmingham ma pierwszeństwo, ponieważ dali szansę Mauro, a on czuje się dobrzy pod skrzydłami Aleska McLeisha - stwierdził agent zawodnika, Christian Otero.
rdz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 kwie 2008, 20:12
Pewnie, za którego wydamy fortune. Ja chce kilka rozważnych wzmocnień i Zarate jest jednym z nich. Jak jak znam życie skończy się na przejściu do MU, bo Ferguson szuka napastnika, a Wenger niekoniecznie.My potrzebujemy na gwałt kogoś takiego jak Benzema.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 13 kwie 2008, 20:13
Hanni pisze:Nie wiem czy wiesz o co mi chodziło. Chodziło o to, że Fergie w końcu nauczył się wydawać pieniądze. Dlatego Wenger to dobry szkoleniowiec, nie umniejszam mu ale na Ajax. On nie potrafi wydawać grubych pieniędzy. Transfery ma dobre, ale tylko za małą kasę. Myśli zbyt przyszłościowo.
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 13 kwie 2008, 20:16
A ja widzę. Z Dennisem lub wspomnianym Laudrupem. Lippi hmm... też jakieś wyjście ale czy nie zbyt defensywne. Ale i tak najprawdopodobniejsze jest pozostanie Arsene z Bentnerem, Adebayorem, porcelanowym Robinkiem i połamanym Eduardo na ataku. Aha... i z Diabym...boskigonzo pisze:Tutaj sie zgodze ... Nie potrafi dobrac polityki transferowej do ambicji klubu. Ale to nie umniejsza jego umiejetnosciom. I wybaczcie ale ja jakos nie widze Arsenalu bez Wengera
Hanni
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio