Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 lut 2012, 23:15
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 06 lut 2012, 23:19
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 lut 2012, 23:20
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 lut 2012, 23:20
Dr.Football1
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 06 lut 2012, 23:21
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cycu » 06 lut 2012, 23:21
cycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 lut 2012, 23:25
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 lut 2012, 23:26
Też chciałem o tym wspomnieć, ale mnie ubiegłeś. Jest jeszcze jakaś nadzieja, że będzie lepiej, ale trzeba stawiać na mlodych sędziów. Taki może być wniosek po bardzo dobrych zawodach arbitra. Do tego też dobra praca liniowych, bo nie przypominam sobie też ich błędu. W sumie to nie jestem tylko pewien czy King nie dostał w rękę po strzale Suareza w polu karnym. Z jednej strony to było z bardzo bliska, ale z drugiej kapitan Spurs miał dość szeroko rozłożone ręce - trudna sytuacja(ale tak jak mówiłem, nie jestem pewien czy piłka na 100% trafiła w rękę).Daaaamian pisze:Jeszcze jedną rzecz chciałbym zauważyć. Oliver poprowadził ten mecz idealnie. Żadnego błędu. Dosłownie.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 lut 2012, 23:28
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 lut 2012, 23:29
Dokladnie.Ciężko za wiele dobrego powiedzieć o grze ofensywnej Tottenhamu, ale myślę, że rozumiem Doktora. Tottenham potrafi szybko wymieniać piłki na małej przestrzeni, często grają z pierwszej piłki, a to się oczywiście podoba.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 lut 2012, 23:32
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 06 lut 2012, 23:33
Nie wiem czy zrobił to specjalnie. Jak mówiłem mecz oglądałem jednym okiem, a drugim czytałem. Widziałem jedną powtórkę, ale nie wyglądało to przyjemnie. A jeśli nie było to celowe to zdecydowanie Panu Suarezowi zabrakło wyobraźni. Zresztą sędzia chyba był podobnego zdania, bo - o ile się nie mylę - postanowił za owe zagranie pokazać żółty kartonik.Daaaamian pisze:metol, napisz jeszcze, że Suarez specjalnie go kopnął.
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 lut 2012, 23:37
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 06 lut 2012, 23:46

Lukassch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio