Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 396

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 188

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 01 lut 2009, 17:29

Quaresma grał dobrze ? Jak widzę jego kolejne " genialne" zagrania to muszę się wstrzymywać żeby nie rzucić czymś w monitor :mrgreen:
Quaresma jest głównym motorem napędowym akcji rywala tracąc raz po raz piłkę na własne życzenie, szczególnie że ta lewa strona nie ma tak dobrej asekuracji.

Ten bramkarz Torino był niesamowity.
W końcówce urwało mi transmisję więc przynajmniej nie widziałem tego pudła Nicolasa, trochę nerwów sobie oszczędziłem.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 lut 2009, 17:30

Spokojnie. Nicolas nie strzalił bo wiedział, że akcja jest przerwana.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 lut 2009, 17:43

Quaresma grał słabo ? dzięki niemu wywalczyliśmy kilka stałych fragmentów gry. Ponadto na lewej stronie w porównaniu z pierwszą połową gdy grał Maxwell przynajmniej coś się działo.

Myślę więc, że nie powinniśmy popadać ze skrajności w skrajność. Quaresma zagrał więc dziś tak na 3 w szkolnej skali.

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 01 lut 2009, 17:54

Z tym scudetto to chyba nie tak predko :P

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 01 lut 2009, 20:13

jeśli ktoś nie widzi jak słaby jest Quaresma w tym sezonie to równie dobrze może powiedzieć ,że Palikot jest mężem stanu...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 lut 2009, 20:44

Albo że Pepe był wart 30 baniek :roll:

Tymczasem Mourinho zapowiedział kadrę na LM. Naturanlnie nie wywalczył sobie miejsca Crespo, Balotelli zostanie przesunięty na listę "B" (chyba nie ma to wielkiego znaczenia ? ) natomiast do gry wchodzi Samuel, który na jesień był kontuzjowany.

R.A.B.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 01 lut 2009, 20:52

Samuel to będzie duże wzmocnienie. A bez Balotelliego trochę mało napastników będziecie mieli w LM. To oficjalna wiadomość?
Mam pytanie. Jak gra Santon? NA Goal.com już o nim niezły artykól jest

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 lut 2009, 9:25

Balotelli jest także graczem Primavery więc pewnie znajdzie sie na liście rezerwowej.

A Santon gra dobrze. Jest zdecydowany w swoich poczynaniach. Widać, że przede wszystkim chce być "czysty" z tyłu, stąd jeszcze nie zapędza się w stylu Maicona czy nawet Maxwella, ale pokazuje że ma predyspozycje to gry ofensywnej: szybkość, wychodzenie na pozycję, dobre dośrodkowanie. Jest taki troche wychudzony jak na swój wzrost i przydałoby mu się troche nabrać masy, by odpierać ataki mocniej zbudowanych. Ale spokojnie, on ma niespełna 18 lat i jeśli bedzie się rozwijał to naprawdę mogą być z niego ludzie. Muszę posypac głowę popiołem, gdyż byłem mocno sceptyczny co do tego zawodnika i jego przydatności w kadrze Interu w tym momencie.

Awatar użytkownika
BØØKa
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BØØKa » 02 lut 2009, 15:10

Kupa śmiechu z Interem w tym sezonie. Z racji tego, że żyję we Włoszech i pracuję jako manager sportu skrupulatnie śledzę wyniki sportowe w Serie A i nietrudno dojść do wniosku, że o mistrzostwo klubowi z Mediolanu będzie strasznie ciężko, wręcz MISJON IMPOSSIBLE jak mówią anglicy. Do podobnego wniosku doszła moja dziewczyna, Andrea. W końcu dla mnie rzuciła Zanettiego i wie wszystko o sytuacji w klubie, przynajmniej o wszystkim co działo się co najmniej 3 miesiące temu.

R.A.B.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R.A.B. » 02 lut 2009, 15:30

BØØKa pisze:Kupa śmiechu z Interem w tym sezonie. Z racji tego, że żyję we Włoszech i pracuję jako manager sportu skrupulatnie śledzę wyniki sportowe w Serie A i nietrudno dojść do wniosku, że o mistrzostwo klubowi z Mediolanu będzie strasznie ciężko, wręcz MISJON IMPOSSIBLE jak mówią anglicy. Do podobnego wniosku doszła moja dziewczyna, Andrea. W końcu dla mnie rzuciła Zanettiego i wie wszystko o sytuacji w klubie, przynajmniej o wszystkim co działo się co najmniej 3 miesiące temu.
Tak rzrczewiście kupa śmiechu jak i mission imposibble :haha: :haha: Jeśli rzeczewiście jesteś managerem sportowym to żal mi tej firmy co cię zatrudniła.
Chcąc nie chąc to Inter ma największe szanse na mistrzostwo

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 lut 2009, 15:43

O ile Zanetti znowu nie będzie sprzedawał :?

Awatar użytkownika
BØØKa
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BØØKa » 02 lut 2009, 15:44

Założyłbym się z tobą ale lepiej będzie, jak wydam moje euro na Moretti :wink: Polecam, świetne piwo :beer:

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 02 lut 2009, 16:23

BØØKa pisze:. Do podobnego wniosku doszła moja dziewczyna, Andrea. W końcu dla mnie rzuciła Zanettiego

ahahahah

co sadzicie o nie zgloszniu pieknego do lm? sadze ze gdyby rysiek mial zostac to on znalazlby sie na tej lisicie zamiast manciniego. ostatnio zaczal grac lepiej oczywisice to nie jest jakis wybitny poziom (on chyba zreszta go nigdy nie prezentowal ani prezentowac nie bedzie) ale widac u niego zaangazowanie i chec do pracy poza tym jest bardziej produktywny od manciniego. co prawda brazylijczyk to ogolnie rzecz biorac pilkarz lepszy no ale jedna biorac pod uwage ostanie chwile to lepiej wypada quaresma. tak wiec mou gdyby mial wybioerac miedzy oboma pewnie postawilby na portugalczyka ale zdecydowal sie na amantino wiec pewnie sie z ricardo pozegnamy. podobno na pol roku a jak bedzie to zobaczymy

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 02 lut 2009, 16:41

Sero pisze:
O ile Zanetti znowu nie będzie sprzedawał :?
O ile Zanetti pozbiera sie po stracie dziewczyny

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 02 lut 2009, 18:00

BØØKa pisze:Do podobnego wniosku doszła moja dziewczyna, Andrea.
Pirlo ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”