Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 13 kwie 2008, 23:05
ddworakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 13 kwie 2008, 23:05
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 kwie 2008, 23:08
Wenger. Czy to wina Eboue, że Wenger go wystawiał na skrzydle? Czy to wina zawodników, że w mamy za wąską ławkę? Nie.A to niby Wenger przegral mistrzostwo czy zawodnicy?
ddworakk pisze:Wiekszosc z was jak i zrestza "ekspertow pilkarskich" gleboko w to watpila.
Czy pierwszy raz jesteśmy nękani przez kontuzje? 15 piłkarzami nie wygrasz mistrzostwa. Niestety.ddworakk pisze:Nie boli mnie to bardzo bo uwazamz emielismy ostrego pecha (jesli chodiz o kontuzje), i czuje sie oszukany bo gdyby nie PARANOJA ZWIAZANA Z SEDZIOWANIEM 1/4 LM to dalej bysmy sie emocjonowlai na tym forum i czekali na finał w Moskwie!
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 kwie 2008, 23:10
odpowiedź jest prosta...Duch pisze:mamy święte prawo kibica żeby spytać co się dzieje, gdzie leży przyczyna.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 13 kwie 2008, 23:18
Wenger lubi podejmować ryzyko w przesuwaniu zawodników na inne pozycje. Tym razem był to chybiony pomysł. Być może zbyt dużo razy Wengerowi poszczęściło się przy takim manewrze i zaczął wpadać na głupie pomysły. Z drugiej strony, kiedy przed sezonem Sagna przechodził do Arsenalu to wielu widziało w tym całkiem dobre rozwiązanie. IMHO znacznie gorszym pomysłem było wystawianie Diaby'ego na skrzydle, bo ten zawodnik ni jak mi tam nie pasuje.guru pisze:Czy to wina Eboue, że Wenger go wystawiał na skrzydle?
Przed sezonem kadra nie wyglądała tak źleguru pisze:Czy to wina zawodników, że w mamy za wąską ławkę?
A to wina AW że mamy co roku plagę kontuzji?guru pisze:Czy pierwszy raz jesteśmy nękani przez kontuzje? 15 piłkarzami nie wygrasz mistrzostwa. Niestety.
amolinn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 13 kwie 2008, 23:19
Zabawy na wieczór mi narobiłeś, ale co tam: proszę:
No, to ja wiem. Tylko w taki sposób odpowiedziałem poprzednikowi(L)oczkerson pisze:odpowiedź jest prosta...
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 kwie 2008, 23:25
CdS już wczoraj podawało tą informację. Oczywiście i tak jest ona mało wiarygodna jeśli chodzi o „dogadanie się” i przede wszystkim kwotę jaką Inter miałby zapłacić na Białorusina.(L)oczkerson pisze:z Goal.com
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 kwie 2008, 23:43
No, ale większość zmieniła zdanie po 5 meczach. Boss nadal czeka i wierzy, że zrobi z niego skrzydłowego formatu. Jak na razie droga daleka, bo w OE mamy lepszych.amolinn pisze:Z drugiej strony, kiedy przed sezonem Sagna przechodził do Arsenalu to wielu widziało w tym całkiem dobre rozwiązanie.
No wyglądała wręcz wyśmienicie.amolinn pisze:Przed sezonem kadra nie wyglądała tak źle
Na następny sezon też nie ma sensu się wzmacniać, bo może ominął nas kontuzje. Zajebisty tok myślenia.amolinn pisze:A to wina AW że mamy co roku plagę kontuzji?
Tam jeszcze zapomniałeś wsadzić Arsenalu. Bynajmniej tak brzmiała oryginalna wersja Wilmore a.k.a Mourinho.Duch pisze:forumowego kółka wzajemnej adoracji (FKWA)
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 14 kwie 2008, 0:09
Czy ja gdzieś napisałem że nie trzeba przed następnym sezonem wzmocnić się? Kto mógł w sierpniu przewidzieć że Taylor złamie nogę Eduardo, albo że RvP będzie niedostępny prawie cały sezon. Jedyne na co można było narzekać to brak porządnych skrzydłowych. Dopiero w czasie sezonu okazało się że mamy braki w składzie ( choć np Ty przekonywałeś mnie że nie potrzebujemy nowego środkowego obrońcy). Wierze że Wenger wyciągnie wnioski i kupi 3-4 klasowych zawodnikówguru pisze:Na następny sezon też nie ma sensu się wzmacniać, bo może ominął nas kontuzje. Zajebisty tok myślenia.
amolinn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 kwie 2008, 0:25
To było chyba bardziej do przewidzenia niż do nieprzewidzenia. Robin regularnie co sezon wypada nam z gry na kilka miesięcy. Od kilku sezonów jestesmy nękani kontuzjami i to było bardzo trudne do przewidzenia.amolinn pisze:albo że RvP będzie niedostępny prawie cały sezon.
I nadal tak twierdzę. Skoro na mecz z LFC dostępny był prawy obrońca (Eboue), a Wenger tam wystawia jednego z naszych 2 najlepszch środkowych obrońców, to coś tu jest nie tak. Sami sobie kładziemy kłody pod nogi.amolinn pisze:( choć np Ty przekonywałeś mnie że nie potrzebujemy nowego środkowego obrońcy).
Wenger nie kupi 3-4 zawodników. No chyba, że liczysz też tych 15-letnich Wietnamczyków.Wierze że Wenger wyciągnie wnioski i kupi 3-4 klasowych zawodników
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 14 kwie 2008, 0:43
Bez przesady. Przed obecnym sezonem przyszli Eduardo, Sagna i Diarra, a więc całkiem dobrzy zawodnicy. Może to nie był szczyt marzeń ale chyba nikt na nich nie narzekał. Szkoda że 2 z nich straciliśmy po pół roku, ale to już troche inna historia.guru pisze:Wenger nie kupi 3-4 zawodników. No chyba, że liczysz też tych 15-letnich Wietnamczyków.
amolinn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 14 kwie 2008, 1:15
Nie mam obecnie czasu na grzebanie w postach i szukania kilku zdan w setkach wypowiedzi... ale zapewniam ze atcy byli. A po nickach teraz napewno nie powiem bo nie hcche nikogo oskarzac. Nie byles to pewnie ty guru.Wskaż mi tych kibiców Arsenalu na tym forum, którzy wątpili w majstra.
i Fabiański.Przed obecnym sezonem przyszli Eduardo, Sagna i Diarra, a więc całkiem dobrzy zawodnicy.
ddworakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 kwie 2008, 1:48
Chciałbym żeby w tym sezonie przyszło jeszcze 3-4 właśnie takich zawodników. Diarra niestety już u nas nie gra, ale zawodnikiem jest bardzo dobrym. Sagna świetnie się zaaklimatyzował i moim daniem jest lepszy od Eboue. Eduardo? Niestety doznał długoterminowej kontuzji, ale do tego czasu bardzo dobrze się prezentował. Bardzo dobry transfer, chociaż uważam, że Wenger za długo z nim czekał.amolinn pisze:Bez przesady. Przed obecnym sezonem przyszli Eduardo, Sagna i Diarra, a więc całkiem dobrzy zawodnicy. Może to nie był szczyt marzeń ale chyba nikt na nich nie narzekał.
Wenger jest dziwny. Tego Riberyego nigdy mu nie wybaczę.ddworakk pisze:Ribery ponoc przed sezonem mial przejsc do Arsenalu ale za duzo chcial zarabiac i Wenger sie na to nie zdecydował... A teraz za pozno na to.
Podaj mi jednego zawodnika, który został sprzedany, a potem został z powrotem kupiony przez Wengera.ddworakk pisze:Moze powrot Bentley'a dobry pilkarz w dodadku to nasz wychowanek
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 14 kwie 2008, 8:25
Jaaskalainen moim zdaniem byłby idealny. Doświadczony w PL, mógłby rywalizować z Manuelem o miejsce w bramce ale w przyszłości nie blokowałby Fabianowi możliwości gry.guru pisze:Bramka- jakiegoś bramkarza, który konkurowałby z Fabiańskim o miano zmiennika Almuni.
Tutaj przydałby się jakiś zawodnik który w razie potrzeby może grać zarówno na środku jak i na lewej. Nie widziałem zbyt wielu meczów Shorey'a ale wydaje się być jedynie przeciętnym graczem.guru pisze:Lewa obrona- W tym sezonie na szczęście nie mieliśmy z tym problemu, bo Clichy mało kiedy wypadał ze składu. Traore to nie jest jeszcze piłkarz na pierwszy skład (wypożyczyć go). Na lewą obronę mam kandydata. Jest nim Shorey. Wink
W środku tak, ale w miejsce Gilberto. Jakoś nie umiem go sobie wyobrazić jako rozgrywającego. Ja widziałbym raczej Gourcuffa. Zwłaszcza że Milan już go chyba nie chceguru pisze:Nie wiem czy opłaca się kupować zmiennika dla Cesca. Jest Diaby, ale nadal nie wiadomo gdzie będzie go wystawiał Wenger. Ja bym chciał zobaczyć go w środku pola.
To jest nierealne. Zresztą po co nam taki piłkarz. Mamy Cescaddworakk pisze:Diego w Arsenalu (juz jeden pilkarz z Bundesligi sie sprawdzil)
No tu jest potrzebny jakiś wymiatacz. Jednak nie liczyłbym na Quaresme. On będzie kosztował fortune. Już bardziej prawdopodobne jest sprowadzenie Ben Afry. Piłkarz uniwersalny, młody i bardzo przyszłościowy. Czyli taki jakich Wenger lubi najbardziej.guru pisze:Lewe skrzydło
amolinn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 kwie 2008, 9:25
Już to kiedyś pisałem, dla mnie dużo lepszy kandydat do bramki niż Almunia.amolinn pisze:Jaaskalainen moim zdaniem byłby idealny. Doświadczony w PL, mógłby rywalizować z Manuelem o miejsce w bramce ale w przyszłości nie blokowałby Fabianowi możliwości gry.
I jest taki, nazywa się Gallas. Tylko, że wtedy albo musi grac Sendi w środku, albo Djourou, który albo jest wypoyczony, albo kontuzjowany. Albo z kolei jakis wytwór Wengera pt. Gilberto or Song na stoperze.amolinn pisze:Tutaj przydałby się jakiś zawodnik który w razie potrzeby może grać zarówno na środku jak i na lewej. Nie widziałem zbyt wielu meczów Shorey'a ale wydaje się być jedynie przeciętnym graczem.
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio