''A miało być tak pięknie .........''

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 05 lut 2007, 14:20
kabanos6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lut 2007, 14:22
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 05 lut 2007, 14:32
Mourinho ofensywna pilke lubi? co do tego to bym polemizowalkabanos6 pisze:Noooooooooooooooooooooooo to co sie stało wczoraj to tak jak podał relmadryt.pl tragikomediaNie wiem czy powinni zwolinc Cappelo czy moze go zostawic do konca sezonu. Jak dla mnie powinna byc zmiana trenera na takiego co lubi ofensywną piłke np Mourinho, Benitez, Del Bosque to marzenie jest
Zespół który na pare meczy jedną bramke strzela nie wygra LM niestety taka jest prawda.
''A miało być tak pięknie .........''
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 05 lut 2007, 14:47
Akurat mi nie chodziło z Mourinho o to ze on ofensywną piłke lubi. Wiem ze preferuje defensywe ale wg mnie Real jest w tym momenci bardzo podobnym klubem jak Chelsea wiec może Mourinho by coś zrobił ale i tak wolałbym Del Bosque. Właśnie na onecie czytałem że Sfinks ma przyjść do Realu w trybie natychmiastowym nie wiem czy w to wierzyć czy nie.mistyk pisze: Mourinho ofensywna pilke lubi? co do tego to bym polemizowal
kabanos6
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 05 lut 2007, 14:52
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 05 lut 2007, 14:55
I tak wolałbym Del Bosque teraz niż za rok bo jak Capello tak dalej bedzie prowadził zespół to nie wiadomo czy Lm będzie na Santiago Bernabeumistyk pisze:Nawet jesli teraz przyjdzie nowy trener do Realu to znowu zajmie mu sporo czasu przebudowanie druzyny i nastawienie na inny styl gry.
kabanos6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lut 2007, 15:00
Problem w tym, że i tak trzeba nastawić zespół na inny styl gry. Ten zaproponowany przez Capello się nie sprawdza. Fabio co prawda może coś jeszcze mieć w zanadrzu, ba taki trener musi mieć jakiś plan awaryjnyNawet jesli teraz przyjdzie nowy trener do Realu to znowu zajmie mu sporo czasu przebudowanie druzyny i nastawienie na inny styl gry.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 lut 2007, 15:08
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kabanos6 » 05 lut 2007, 15:08
RealFan pisze: Wystarczy popatrzeć na wyniki Realu od początku 2007 roku i porównać je nawet z początkiem sezonu i dochodzimy do prostego wniosku...im dłużej to trwa tym gorzej
kabanos6
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 05 lut 2007, 15:11
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lut 2007, 15:19
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 05 lut 2007, 17:51
tłumacznie wywiadu z realmadryt.plJosé Martínez `Pirri` był jednym z najbardziej charyzmatycznych piłkarzy Realu Madryt na przełomie lat sześdziesiątych i siedemdziesiątych. Jego zdaniem Królewscy nic już nie osiągną w tym sezonie i będą się powoli staczać w dół tabeli.
Pirri marzy o Realu grającym pięknie i wygrywającym tytuły. Królewscy już od dawna nic nie wygrali, a najgorsze jest to, że piłkarze są bardzo nerwowi i żyją pod wielkim stresem. Jego zdaniem objęcie fotela prezydenta przez Ramona Calderona nie zmieniło nic w klubie.
Naprawa nie będzie prosta. Dokonano wielu złych transferów, drużyna nie gra dobrze. Sytuacja sportowa jest tragiczna. Rozwiązaniem nie jest sprowadzanie młodych talentów, bo tak naprawdę nie wiadomo czy nadają się do gry w Realu i nie można od nich za wiele wymagać. - powiedział Pirri.
Pirri dodaje, że Real nie ma systemu gry, nie kreuje jej, nie dominuje na boisku. Ta drużyna może jeszcze coś wygrać, ale nie ma w niej piłkarzy gwarantujących odpowiednią jakość gry. Poza tym nie można za wszelką cenę odmładzać drużyny i to zawodnikami spoza Hiszpanii. Jego zdaniem jest wielu znakomitych piłkarzy w wieku 29-30 lat. On sam zakończył karierę w wieku 35 lat a do dziś mamy przykłady wspaniale grających zawodników mających po 32-33 lata.
Były piłkarz Realu nie pozostawił również suchej nitki na polityce transferowej klubu. Jest dużo takich piłkarzy jak Gago czy Higuain - stwierdził. Na dodatek pozwala się odejść takim zawodnikom jak Eto`o, Morientes czy Makelele. Real zawsze miał starszych i doświadczonych piłkarzy. Tak było za Vicente del Bosque. Zdaniem Pirri'ego aktualna polityka nie prowadzi do niczego dobrego.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 lut 2007, 18:14
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lut 2007, 18:52

Masz zbyt wybujaną fantazjęEbi pisze:Liga Mistrzów nasza!~Co ja gadam?! Szukajcie w kosmosie innej cywilizacji, bo tutaj na Ziemi nikt nie pokona Realu!
Ciekawe kto tak mówiłEbi pisze:Przyszedł Luxemburgo - człowiek-geniusz.
Patrz wyżej bilans ośmiu ostatnich spotkań w lidze + dwa w Copa del Rey + styl gry. To nie o mecz z Levante chodzi.Ebi pisze:Teraz po blamażu z Levante Capello jest zły, niedobry i wieczny apetyt na nowych szkoleniowców rośnie.
Cofnij się o ileś tam stron i poczytaj jak było komentowane jego przybycie, a jeszcze wcześniej same plany tego transferuEbi pisze:Emerson! Z ni Real nie straci gola!
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lut 2007, 19:10
Nie pal więcej.Ebi pisze:Co sezon te wspaniałe okrzyki zachwytu - Ronaldo, Robinho, Cannavaro, Emerson, Gago, Sergio Ramos! Cóz to za boscy gracze! Liga Mistrzów nasza!~Co ja gadam?! Szukajcie w kosmosie innej cywilizacji, bo tutaj na Ziemi nikt nie pokona Realu! Przyszedł Luxemburgo - człowiek-geniusz. Real będzie mistrzem. Wszystko się skończyło. Capello! Toż to trener, który przyleciał z innego świata! Marna Barcelona nawet nie wie, że w tak genialny sposób da radę ustawić zespół!
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio