Sorry Chemik, podejrzewam, że większość gustuje tu w samicach homo sapiens, ale cię nie osądzam, mamy takie postępowe czasy...Chemik pisze:Miał ktoś z Was kiedyś labradora?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 lut 2015, 18:45
Sorry Chemik, podejrzewam, że większość gustuje tu w samicach homo sapiens, ale cię nie osądzam, mamy takie postępowe czasy...Chemik pisze:Miał ktoś z Was kiedyś labradora?
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 22 lut 2015, 18:49

cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 22 lut 2015, 18:49
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 lut 2015, 18:51
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 lut 2015, 18:53
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 lut 2015, 18:53
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 lut 2015, 18:55
Suchar 8/10 w skali piotrciesa.MazurXIII pisze:Sorry Chemik, podejrzewam, że większość gustuje tu w samicach homo sapiens, ale cię nie osądzam, mamy takie postępowe czasy...Chemik pisze:Miał ktoś z Was kiedyś labradora?
Dr.Football1
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 lut 2015, 18:58
BanHyypia pisze:Ja się dowiedziałem, że wkurwiałem moderatora piotraciesa, ale na szczęście okazało się to tylko kolejnym sucharem i zostałem odbanowany
Bansickstick pisze:Suche jak pięty Cejrowskiegopiotrcies pisze:Czyli Magni na górze, tak?Morrow pisze:Magnum zejdź z Carbiego
BanSergek pisze:Gorsze to niż żarty Piotrka
Już Ci nie będę lajkował postów na FB, o!Dr.Football1 pisze:Suchar 8/10 w skali piotrciesa.MazurXIII pisze:Sorry Chemik, podejrzewam, że większość gustuje tu w samicach homo sapiens, ale cię nie osądzam, mamy takie postępowe czasy...Chemik pisze:Miał ktoś z Was kiedyś labradora?
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 lut 2015, 19:03
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 22 lut 2015, 19:03
Śmieszne? Raczej przykre. Trochę te multi kulti nie działa i poprawy nie będzie
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 lut 2015, 19:04
Też jedziesz na Florydę na sylwestra?cloner pisze:Czemu dopiero za rok? ja już za 10 miesięcy
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 22 lut 2015, 20:18
[k****] cały dzień człowiek chodzi przyjebany, żeby wejść na forum i przeczytać coś takiego, od razu banan na ryju, kaczy miazdzyszkaczy pisze:Złamanie gałęzi żuchwy str. lewejSkurwysyn co zagrał w futbol amerykanski moją głową ma szczęscie, że jestem prawilny i zgłoszenie nie poszło. Zresztą pałkarz, też nie lepszy mówi, że jak chce dalej pracować to lepiej żeby siedzieć cicho... heh, dzisiaj się przemęcze a jutro jade do Koszalina po druty i śruby. 5 gnojów niby ochrona chcieli mi brata z klubu wyjebać, to zacząłem uspokajać sytuacje. Kiedy odgarniałem gościa żeby brackiego nie punktował, to sukinsyn stał z boku i wyjebał mi 3 buty, pech chciał, że ten najmocniejszy trafił w miche. Później pryskanie gazem po oczach i wizualne odcięcie od swiata na godzine. karetka, policja i do szpitala.
Czy ktoś z was miał coś podobnego ? Na zdjęciu wizdać że mam złamany ten kąt. Obrzęk jest taki że mam dwie mordy. Dramat .
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 22 lut 2015, 21:26
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 22 lut 2015, 21:31
Carbon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio