Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 23 lut 2015, 8:25
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 23 lut 2015, 9:13
Idę dzisiaj do roboty a tam backlight wyborczej: ''Wyborcza.pl-10 liter kropka.''sickstick pisze:Co jeszcze ma 10 liter? - Zgadłeś! Illuminati
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 lut 2015, 9:44
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 23 lut 2015, 9:45
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 lut 2015, 9:46
Dam Ci bana na IP?Carbon pisze:A ja grzebałem, co mi zrobisz?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 lut 2015, 9:47
Oj, widać masz spore doświadczenie w grzebaniu w różnych już miejscach.Carbon pisze:A ja grzebałem, co mi zrobisz?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 23 lut 2015, 10:37
Dobra, przekonałeś mnie. To nie ja, to Doktor.bartbuks pisze:Dam Ci bana na IP?Carbon pisze:A ja grzebałem, co mi zrobisz?
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 lut 2015, 10:48
No Bundy są bardziej przystępni targetowo, ten serial uwielbiają i najmłodsi i starsi, a Przyjaciele jest skierowany raczej do ludzi poniżej 30, max 35 roku życia. Przynajmniej tak mi się wydajeCarbon pisze: wygrał "Świat według Bundych", którego nikt nie mógł pobić, żaden serial nie dorasta mu do pięt nawet
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 lut 2015, 11:10
Wolę tę ich postawę niż naszą. Może ociera się to o przesadę, ale jak słucha się tych polskich żali, narzekań, hejtów na wszystko dookoła i ogólnego zniechęcenia do życia, to aż żal. Ja może nie jestem wielką życiową optymistką, ale wkręcanie sobie dołów i ciągle tworzenie niemiłej atmosfery jest moim zdaniem chore - a tak zachowują się 'nasi'.Morrow pisze:Jeszcze będziesz miał dość USA w tej kwestii. U nich takie podjarki wszystkim co amerykańskie (a ich zdaniem to równoznaczne, że jednocześnie najlepszym na świecie) jest wręcz chore.
Z jednej strony jest w tym coś fajnego kiedy weźmiemy Polskę jako kontrast gdzie ciągle niemal wszyscy narzekają i jęczą jak to źle i niedobrze, z drugiej takie przechodzenie ze skrajności w skrajność na dłuższą metę też jest męczące.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 lut 2015, 11:33
Tylko na tym forum chyba nie ma nikogo w wieku +35.cloner pisze:a Przyjaciele jest skierowany raczej do ludzi poniżej 30, max 35 roku życia. Przynajmniej tak mi się wydaje
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 lut 2015, 11:35
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 lut 2015, 11:35
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 23 lut 2015, 11:37
NiestetyRezus pisze:Jeszcze chwilę.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 23 lut 2015, 11:45
Zależy co cię interesuje ale możesz nawet 2 ogarnąć, ja ogarniam Niemiecki i Hiszpański ale Norweski czy Chiński są bardzo ciekawe.sickstick pisze:Mam teraz rok laby (powtórka ostatniego roku na studiach, w sumie do napisania 3 egzaminy w 12 miesięcy) postanowiłem zrobić masę kursów. Zacznę od języka i tutaj mam dylemat. Co polecacie? Rosyjski, Francuski, Norweski, może Chiński?
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 lut 2015, 11:46
Jak masz siłę to ucz się chińskiego. Tylko nie ucz się go tak "dobrze", jak polskiego. Przymiotniki z małej.sickstick pisze:Zacznę od języka i tutaj mam dylemat. Co polecacie? Rosyjski, Francuski, Norweski, może Chiński?
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio