np. http://www.usersigs.com/site/krAwcU pisze:OT: Można znaleść gdzieś w internecie stronę z tymi fajnymi, małymi prostokątami, co ma m. in. Corinthians w podpisie?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 17 kwie 2006, 17:28
np. http://www.usersigs.com/site/krAwcU pisze:OT: Można znaleść gdzieś w internecie stronę z tymi fajnymi, małymi prostokątami, co ma m. in. Corinthians w podpisie?
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 17 kwie 2006, 17:29
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 kwie 2006, 17:31
Loczek pisze:Cassano w Realu kosztował troszkę więcej, a jednak siedzi na ławce rezerwowych. Więc ... coś Ci nie wyszło
Mówimy o grze w VfL, ale ździwiło, że gra tak dobrze, bo słyszałem, że gra słabo. M.in. od Ciebie:Loczek pisze:A jak odpowiesz na cytat który podałem? Z kosmosu wziełem ?
Loczek pisze:W Pormouth się marnuje, owszem
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 17 kwie 2006, 17:33
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 kwie 2006, 17:43
Co ma piernik do wiatraka ?dzieciol31 pisze:wlasnie miali byc gwiazdami...Loczek przypomnial...CASSANO..i chociaz gwiazda byl ale szybko sie skonczyl przez kontuzje ...REDONDO
Tak na marginesie, z tego co wiem Cassano kosztował więcej niż D'Alessandro .Corinthians pisze:Porównaj sobie środki finansowe Realu i Wilków. Dla VfL 9mln to majątek, a dla Realu tyle co nic.
Nie wiem, czy ty masz problemy ze wzrokiem, czy z czymś tego typu, ale ... gdzie ja napisałem, że gra słabo ?? Napisałem, że się marnuje, a to duża róznica, no, chyba że dla Ciebie to jedno i to samo.Corinthians pisze:Mówimy o grze w VfL, ale ździwiło, że gra tak dobrze, bo słyszałem, że gra słabo. M.in. od Ciebie
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 17 kwie 2006, 17:46
Jeśli nawet, to niewiele.Loczek pisze:Tak na marginesie, z tego co wiem Cassano kosztował więcej niż D'Alessandro .
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 kwie 2006, 17:50
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 17 kwie 2006, 18:20
to ze mi przypomniales niedoszla gwiazde jaka jest bez watpienia Cassano ..a o to chodzi w tym temacie...Loczek pisze:Co ma piernik do wiatraka ?
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 17 kwie 2006, 20:52
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Verdugo » 17 kwie 2006, 21:00
El Verdugo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 kwie 2006, 21:14
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 kwie 2006, 22:15
Nie siędze na forum 24h, musiałem wyjść, ale wróciłem. Tylko na chwilę, więc szybko coś napiszę;Loczek pisze:Co do D'Alessandro, widze, że polemika skończyła się, szkoda, było romantycznie .
W tym temacie nie ma zbyt dużej różnicy w stwierdzeniach 'marnuje się', czy 'gra słabo'. Z obu stwierdzeń można wywnioskować, że piłkarz, o którym mowa nie jest gwiazdą. Przynajmniej w przypadku Andresa.Loczek pisze:Nie wiem, czy ty masz problemy ze wzrokiem, czy z czymś tego typu, ale ... gdzie ja napisałem, że gra słabo ?? Napisałem, że się marnuje, a to duża róznica, no, chyba że dla Ciebie to jedno i to samo.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 kwie 2006, 22:26
Obraźliwe docinki ? Chłopcze, kto wyjechał pierwszy z tekstem, że ja pieprzę? Chyba nie ja. Więc odbij w drugą stronę, bo chamstwo chamstwem się zwalcza.Corinthians pisze:Nie siędze na forum 24h, musiałem wyjść, ale wróciłem. Tylko na chwilę, więc szybko coś napiszę;Loczek pisze:Co do D'Alessandro, widze, że polemika skończyła się, szkoda, było romantycznie .
W tym temacie nie ma zbyt dużej różnicy w stwierdzeniach 'marnuje się', czy 'gra słabo'. Z obu stwierdzeń można wywnioskować, że piłkarz, o którym mowa nie jest gwiazdą. Przynajmniej w przypadku Andresa.Loczek pisze:Nie wiem, czy ty masz problemy ze wzrokiem, czy z czymś tego typu, ale ... gdzie ja napisałem, że gra słabo ?? Napisałem, że się marnuje, a to duża róznica, no, chyba że dla Ciebie to jedno i to samo.
A obraźliwe docinki zachowaj dla siebie, bo nie lubię dyskusji na poziomie 10-letnich dzieci.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 kwie 2006, 22:42
Ty jesteś śmieszniejszy, bo dobrałeś fatalny argument. Adu a Andres to dwie galaktyki. Nie będę się dalej rozpisywał, bo każdy rozgarnięty user to zrozumie.Loczek pisze:A to jak marnuje się taki np: Adu w MLS lidze, to znaczy że gra słabo ? Nie no nie rozśmieszaj mnie.
To było ostre stwierdzenie faktu, nie docinka.Loczek pisze:Obraźliwe docinki ? Chłopcze, kto wyjechał pierwszy z tekstem, że ja pieprzę? Chyba nie ja. Więc odbij w drugą stronę, bo chamstwo chamstwem się zwalcza.
Cieszę się. Znudziło mi się udowadnianie komuś, że zawodnik, który od 1,5 roku nie gra w kadrze, w ciągu trzech sezonów w klubie strzelił 8 goli, dwa lata temu był w jedenastce kolejki i przenosi się do słabszego klubu nie jest gwiazdą.Loczek pisze:A skoro ktoś się marnuje - i do tego konotacja to - gra słabo, to ja nie mam więcej pytań .
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 18 kwie 2006, 8:25
Fatalny argument powiadasz ? Zauważyłem, że wszystko co podam i napisze w tym temacie jest dla Ciebie fatalne . No cóż, Corinthians to user wszechwiedzący najwidoczniejCorinthians pisze: Ty jesteś śmieszniejszy, bo dobrałeś fatalny argument. Adu a Andres to dwie galaktyki. Nie będę się dalej rozpisywał, bo każdy rozgarnięty user to zrozumie.
Corinthians pisze: To było ostre stwierdzenie faktu, nie docinka
Loczek
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio