Mieli byc gwiazdami... - Strona 5

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 17 kwie 2006, 17:28

krAwcU pisze:OT: Można znaleść gdzieś w internecie stronę z tymi fajnymi, małymi prostokątami, co ma m. in. Corinthians w podpisie?
np. http://www.usersigs.com/site/ :wink:

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 17 kwie 2006, 17:29

Tyle tylko, że Real dysponuje trochę większymi funduszami niż Wolfsburg. A poza tym D'Alessandro był chyba w Wolfsburgu piłkarzem, w którego zainwestowano najwięcej pieniędzy. :>

Thx Juv (;

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 kwie 2006, 17:31

Loczek pisze:Cassano w Realu kosztował troszkę więcej, a jednak siedzi na ławce rezerwowych. Więc ... coś Ci nie wyszło
:haha: Porównaj sobie środki finansowe Realu i Wilków. Dla VfL 9mln to majątek, a dla Realu tyle co nic.
Loczek pisze:A jak odpowiesz na cytat który podałem? Z kosmosu wziełem ?
Mówimy o grze w VfL, ale ździwiło, że gra tak dobrze, bo słyszałem, że gra słabo. M.in. od Ciebie:
Loczek pisze:W Pormouth się marnuje, owszem
:lol:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 17 kwie 2006, 17:33

wlasnie miali byc gwiazdami...Loczek przypomnial...CASSANO..i chociaz gwiazda byl ale szybko sie skonczyl przez kontuzje ...REDONDO

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 kwie 2006, 17:43

dzieciol31 pisze:wlasnie miali byc gwiazdami...Loczek przypomnial...CASSANO..i chociaz gwiazda byl ale szybko sie skonczyl przez kontuzje ...REDONDO
Co ma piernik do wiatraka ?
Corinthians pisze:Porównaj sobie środki finansowe Realu i Wilków. Dla VfL 9mln to majątek, a dla Realu tyle co nic.
Tak na marginesie, z tego co wiem Cassano kosztował więcej niż D'Alessandro .

Corinthians pisze:Mówimy o grze w VfL, ale ździwiło, że gra tak dobrze, bo słyszałem, że gra słabo. M.in. od Ciebie
Nie wiem, czy ty masz problemy ze wzrokiem, czy z czymś tego typu, ale ... gdzie ja napisałem, że gra słabo ?? Napisałem, że się marnuje, a to duża róznica, no, chyba że dla Ciebie to jedno i to samo.

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 17 kwie 2006, 17:46

Loczek pisze:Tak na marginesie, z tego co wiem Cassano kosztował więcej niż D'Alessandro .
Jeśli nawet, to niewiele. :>

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 kwie 2006, 17:50

Nie, przepraszam, zwracam honor, 5.5 mln. Tylko nie ten kaliber co D'Alessandro. Cassano gwiazdą fanaberyczną w Romie już był.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 17 kwie 2006, 18:20

Loczek pisze:Co ma piernik do wiatraka ?
to ze mi przypomniales niedoszla gwiazde jaka jest bez watpienia Cassano ..a o to chodzi w tym temacie...:) a swoja droga Cassano kosztowal 5,5mln w rozlozeniu na raty jeszcze:)

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 17 kwie 2006, 20:52

Vikash Dhorasso-Gracz ktory zmarnował się w Milanie a rozgrywac potrafi jak mało kto. Teraz gra bodajze w PSG ale i tak szkoda ze nie wykorzystał swojego potencjału całkowicie

Awatar użytkownika
El Verdugo
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Verdugo » 17 kwie 2006, 21:00

:arrow: w Polsce jest wiele zawodników którzy mieli być wielkimi gwiazdami.Naprzykład Marek Citko,wiem jego kariere zastopowala kontuzja ale miał być gwiazdą.

Ja też miałem być gwiazdą. I też moją karierę zastopowała kontuzja. Napiszesz o tym? Może za 21 dni. Pa. I nie zmarnuj tych 3 tygodni. Poćwicz pisanie. :? // K.J.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 kwie 2006, 21:14

Co do Dhorasoo nie będę się wypowiadał, nie znam tego zawodnika na tyle, ażeby kreować opinię .
Co do D'Alessandro, widze, że polemika skończyła się, szkoda, było romantycznie .

A co do kolejnych zmarnowanych gwiazd, mozna dopiąć jeszcze chociażby Mateje Kezmana. Po przejściu z PSV miał być gwiazdą, a spalili go na Stamford. Szkoda.
Podobnie rzecz się ma z Portillo . Kiedy występował w Realu Madryt, myślałem , że będzie to taka tajna broń kór... ekhm królewskich. A teraz ? Liga belgijska o ile się nie mylę.

Potężny dowcip. Nieco gminny, ale nie szkodzi. // K.J.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 kwie 2006, 22:15

Loczek pisze:Co do D'Alessandro, widze, że polemika skończyła się, szkoda, było romantycznie .
Nie siędze na forum 24h, musiałem wyjść, ale wróciłem. Tylko na chwilę, więc szybko coś napiszę;
Loczek pisze:Nie wiem, czy ty masz problemy ze wzrokiem, czy z czymś tego typu, ale ... gdzie ja napisałem, że gra słabo ?? Napisałem, że się marnuje, a to duża róznica, no, chyba że dla Ciebie to jedno i to samo.
W tym temacie nie ma zbyt dużej różnicy w stwierdzeniach 'marnuje się', czy 'gra słabo'. Z obu stwierdzeń można wywnioskować, że piłkarz, o którym mowa nie jest gwiazdą. Przynajmniej w przypadku Andresa.

A obraźliwe docinki zachowaj dla siebie, bo nie lubię dyskusji na poziomie 10-letnich dzieci.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 kwie 2006, 22:26

Corinthians pisze:
Loczek pisze:Co do D'Alessandro, widze, że polemika skończyła się, szkoda, było romantycznie .
Nie siędze na forum 24h, musiałem wyjść, ale wróciłem. Tylko na chwilę, więc szybko coś napiszę;
Loczek pisze:Nie wiem, czy ty masz problemy ze wzrokiem, czy z czymś tego typu, ale ... gdzie ja napisałem, że gra słabo ?? Napisałem, że się marnuje, a to duża róznica, no, chyba że dla Ciebie to jedno i to samo.
W tym temacie nie ma zbyt dużej różnicy w stwierdzeniach 'marnuje się', czy 'gra słabo'. Z obu stwierdzeń można wywnioskować, że piłkarz, o którym mowa nie jest gwiazdą. Przynajmniej w przypadku Andresa.

A obraźliwe docinki zachowaj dla siebie, bo nie lubię dyskusji na poziomie 10-letnich dzieci.
Obraźliwe docinki ? Chłopcze, kto wyjechał pierwszy z tekstem, że ja pieprzę? Chyba nie ja. Więc odbij w drugą stronę, bo chamstwo chamstwem się zwalcza.

A skoro ktoś się marnuje - i do tego konotacja to - gra słabo, to ja nie mam więcej pytań .

A to jak marnuje się taki np: Adu w MLS lidze, to znaczy że gra słabo ? Nie no nie rozśmieszaj mnie.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 kwie 2006, 22:42

Loczek pisze:A to jak marnuje się taki np: Adu w MLS lidze, to znaczy że gra słabo ? Nie no nie rozśmieszaj mnie.
Ty jesteś śmieszniejszy, bo dobrałeś fatalny argument. Adu a Andres to dwie galaktyki. Nie będę się dalej rozpisywał, bo każdy rozgarnięty user to zrozumie.
Loczek pisze:Obraźliwe docinki ? Chłopcze, kto wyjechał pierwszy z tekstem, że ja pieprzę? Chyba nie ja. Więc odbij w drugą stronę, bo chamstwo chamstwem się zwalcza.
To było ostre stwierdzenie faktu, nie docinka.
Loczek pisze:A skoro ktoś się marnuje - i do tego konotacja to - gra słabo, to ja nie mam więcej pytań .
Cieszę się. Znudziło mi się udowadnianie komuś, że zawodnik, który od 1,5 roku nie gra w kadrze, w ciągu trzech sezonów w klubie strzelił 8 goli, dwa lata temu był w jedenastce kolejki i przenosi się do słabszego klubu nie jest gwiazdą.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 18 kwie 2006, 8:25

Corinthians pisze: Ty jesteś śmieszniejszy, bo dobrałeś fatalny argument. Adu a Andres to dwie galaktyki. Nie będę się dalej rozpisywał, bo każdy rozgarnięty user to zrozumie.
Fatalny argument powiadasz ? Zauważyłem, że wszystko co podam i napisze w tym temacie jest dla Ciebie fatalne . No cóż, Corinthians to user wszechwiedzący najwidoczniej :lol: Przykład jak przykład na który nie umiesz znaleźć racjonalnego wyjaśnienia. Adu w DC United ( bodajże ) marnuje się, bo mógłby wypłynać już na większe wody europejskie. A według Twojego toku rozumowania słowo marnuje się to znaczy, że gra słabo. A skoro słabo gra, to dlaczego coróż wszyscy o nim trąbią? Dziwne prawda?
Corinthians pisze: To było ostre stwierdzenie faktu, nie docinka

To było tępe stwierdzenie faktu. No ale jak takim słownictwem chcesz operować, spoko, popróbujemy i tym sposobem

A wracając do tematu, do meritum sprawy. Kiedy 3 lata temu na Old Trafford trafił David Belion, Alex Ferguson nawet nie widział wcześniej tego zawodnika. Kuriozum polega na tym, że jeden ze scoutów polecił go trenerowi, trener dostał zgodę od władz i ściągnął Francuza ( drugie obwatelstwo to Senegalczyk ) do Manchesteru. W meczach towarzyskich grał bardzo dobrze, a gdy przebił się do pierwszego składu ( za sprawą kontuzji kluczowych zawodników ) strzelał bramki jak na zawołanie .
Dzisiaj świat znów o nim nie słyszy, a szkoda, chłopak ma potencjał.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”