Ulubiona hiszpańska drużyna forumowiczów pilka.pl - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 sty 2005, 19:40

zawdi pisze:Wiadomo powszechnie jest, że według statystyków i statystyk itd. najbardziej znienawidzona drużyną jest Real Madryt! I to jest szczera prawda, najbardziej znienawidzona drużyną i to nie tylko w Hiszpanii jest Real Madryt!

ciekawe gdzie real by byl gdyby nie dyktatura franco, pieniedze od panstwa i sedziowie??!!

pozdro

o jakiej ty dyktaturze mowisz, co ma Franco do Realu to tak jak by mowic ze Barca jest klubem jakiegos wybryki nieistniejacego narodu katalonczykow !!!!!!!!!!!!!!!! i zadnych pieniedzy od panstwa Real nie dostal co juz zostalo nawet sadownie udowodnione !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a powiedz mi czy sedziowie to roboty tez sa czasem omylni raz sie myla na korzysc jednych raz na korzysc drugich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zawdi pisze:Wiadomo powszechnie jest, że według statystyków i statystyk itd. najbardziej znienawidzona drużyną jest Real Madryt! I to jest szczera prawda, najbardziej znienawidzona drużyną i to nie tylko w Hiszpanii jest Real Madryt!

ciekawe gdzie real by byl gdyby nie dyktatura franco, pieniedze od panstwa i sedziowie??!!

pozdro

czlowieku jak po raz kolejny czytam te twoje posty o nienawisci to mnie krew zalewa, a ty za co Real niby nienawidzisz kim ty jestes Katalonczykiem ?!?!?!?!? zeby tak myslec !!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 05 sty 2005, 19:49 przez smitu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 05 sty 2005, 21:08

Espanyol i to od trzech sezonów nie nawidze Fc Barcelony a lubie też Real Majorka szkoda że odszedł Eto'o :x i brawa dla ostatnio broniącego się przed spadkiem Espanyolu że wreszcie pokazuję :D klasę

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 sty 2005, 0:45

smitu pisze:do jakiej ty dyktaturze mowisz, co ma Franco do Realu to tak jak by mowic ze Barca jest klubem jakiegos wybryki nieistniejacego narodu katalonczykow !!!!!!!!!!!!!!!! i zadnych pieniedzy od panstwa Real nie dostal co juz zostalo nawet sadownie udowodnione !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a powiedz mi czy sedziowie to roboty tez sa czasem omylni raz sie myla na korzysc jednych raz na korzysc drugich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stary, panstwo odkupilo tereny(za gruba kase) i dalo w wieczysta dzierzawe. jak to nie jest dawanie kasy to ja jestem perez :lol:
sedziowie to nie roboty, pewnie, ale nieprawdopodobnie czesto myla sie na niekorzysc druzyn grajacych z "los galacticos"
jak nie wiesz co ma franco do realu, to o czym my tu wogole rozmawiamy, odsylam do zrode. a jezeli chodzi o katalonie, to rowniez.

smitu pisze:czlowieku jak po raz kolejny czytam te twoje posty o nienawisci to mnie krew zalewa, a ty za co Real niby nienawidzisz kim ty jestes Katalonczykiem ?!?!?!?!? zeby tak myslec !!!!!!!!!!!!!!!!

otoz katalonczykiem jestem!!!!!!!!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 14:44

zawdi pisze:
smitu pisze:do jakiej ty dyktaturze mowisz, co ma Franco do Realu to tak jak by mowic ze Barca jest klubem jakiegos wybryki nieistniejacego narodu katalonczykow !!!!!!!!!!!!!!!! i zadnych pieniedzy od panstwa Real nie dostal co juz zostalo nawet sadownie udowodnione !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a powiedz mi czy sedziowie to roboty tez sa czasem omylni raz sie myla na korzysc jednych raz na korzysc drugich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stary, panstwo odkupilo tereny(za gruba kase) i dalo w wieczysta dzierzawe. jak to nie jest dawanie kasy to ja jestem perez :lol:
sedziowie to nie roboty, pewnie, ale nieprawdopodobnie czesto myla sie na niekorzysc druzyn grajacych z "los galacticos"
jak nie wiesz co ma franco do realu, to o czym my tu wogole rozmawiamy, odsylam do zrode. a jezeli chodzi o katalonie, to rowniez.

smitu pisze:czlowieku jak po raz kolejny czytam te twoje posty o nienawisci to mnie krew zalewa, a ty za co Real niby nienawidzisz kim ty jestes Katalonczykiem ?!?!?!?!? zeby tak myslec !!!!!!!!!!!!!!!!

otoz katalonczykiem jestem!!!!!!!!
skoro jestes katalonczykiem ? to honor zwracam jezeli tak, mozesz miec inne podejscie, bujda jest ze sedziowie sa za Realem !! zrodla znam .... z reszta nie chce mi sie juz z toba o tym gadac

pozdro :D

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 sty 2005, 14:45

smitu pisze: pozdro :D
pozdro

Adam N
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adam N » 17 lut 2005, 19:23

Cześć ! Jestem nowy na forum :wink:

Ha ! A kibicuje ESPANYOLOWI BARCELONA ! Chyba jestem jedyny w Polsce, bo jeszcze na żadnym forum nikt nie kibicował Espanyolowi ( na forach, które widziałem)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 17 lut 2005, 19:29

Adam N pisze:Cześć ! Jestem nowy na forum :wink:

Ha ! A kibicuje ESPANYOLOWI BARCELONA ! Chyba jestem jedyny w Polsce, bo jeszcze na żadnym forum nikt nie kibicował Espanyolowi ( na forach, które widziałem)

na pewno sam nie jeste, ale moze twoi pobratyncy nie maja neta 8)

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 17 lut 2005, 19:38

ja oczywiście lubie Barce :twisted:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 17 lut 2005, 21:59

Valencia CF. 8) Mam największy sentyment do nich od pamiętnej drogi do finału LM 2000 :)

robur
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 18 lut 2005, 0:48

Athletic Bilbao

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

FC a nie Fc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 18 lut 2005, 11:18

To jest zniewaga klubu!!! :evil:
To jest to samo co napisać Real madryt!!!![/u]

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: FC a nie Fc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 18 lut 2005, 11:20

Kuchar pisze:To jest zniewaga klubu!!! :evil:
To jest to samo co napisać Real madryt!!!![/u]

o co ci chodzi ?!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 18 lut 2005, 11:35

smitu chyba o to:
Jaka jest Twoja ulubiona hiszpańska drużyna?
Real Madryt
23% [ 12 ]
Fc Barcelona
9%
Espanyol
3% [ 2 ]
Atletico Madryt
5% [ 3 ]
Deportivo
1% [ 1 ]
Real Betis
5% [ 3 ]
Athletic Bilbao
1% [ 1 ]
Osasuna
0% [ 0 ]
Villareal
5% [ 3 ]
Powinno być tam FC a nie Fc tak mi się wydaje :lol:
Ostatnio zmieniony 18 lut 2005, 11:38 przez Toudinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 18 lut 2005, 11:36

kostek chodzi mi o napisanie Fc Barcelona zamiast FC
może troche przesadzam ale dla kibiców Barcy (np. mnie) jest to drażniący szczegół

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 18 lut 2005, 11:39

sorki
nie kostek tylko smitu

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”