Aktorzy ;) - Strona 5

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 27 lut 2006, 13:22

Moim zdaniem "Tylko mnie kochaj" to kompletny gniot :? Nuda, nuda i jeszcze raz nuda, ograny aż do bólu schemat i tylko momentami pojawiają się jakieś zabawne kwestie i sytuacje. Film banalny, żeby nie powiedzieć prosty aż do bólu. Ogólnie nie polecam, chyba że ktoś idzie z dziewczyną, one lubią taką szmirę :]

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 27 lut 2006, 16:32

Adriano_FcI pisze:Ogladnijcie sobie Transporter 2 (1 tez jest gitt)
Mnie sie spodobał..
yazid^ pisze:Moim zdaniem "Tylko mnie kochaj" to kompletny gniot Nuda, nuda i jeszcze raz nuda, ograny aż do bólu schemat i tylko momentami pojawiają się jakieś zabawne kwestie i sytuacje. Film banalny, żeby nie powiedzieć prosty aż do bólu.
Przeczytaj sobie jakie kolega filmy lubi :roll: Jeśli ktoś uważa Transportera 2 za "git" film, to Tylko Mnie Kochaj to będzie arcydzieło i ogólnie ubaw po pachy :?
yazid^ pisze:Ogólnie nie polecam, chyba że ktoś idzie z dziewczyną, one lubią taką szmirę
Ja cieszyłbym się, gdyby moja dziewczyna chętnie chodziła na takie filmy jak Tylko Mnie Kochaj... Ale ona ma jeszcze gorszy gust - po prostu ubóstwia horrory klasy C typu Texas Chainsaw Massacre, House Of Wax czy pewnie niedługo Hostel :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”