Techno, House,Dance ... - Strona 5

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 04 sty 2007, 16:43

Heh, troche czasu minęło zanim ktoś w tym temacie odpowiedział :P
spyrczak pisze:tego Razz TUTAJ ! mozna oddawac swoje glosy w postaci komentarzy kogo sobie zyczycie

Ja zagłosowałem na ...

spyrczak pisze:Marco V

świetny, energetyczny set zagrał na sensation :)

spyrczak pisze:bedzie razem z AvB gral na imprezie Trance Xplosion w poznanskiej Arenie

z miesiąc temu doszedł bilecik do Poznania :) Mam nadzieje, że nic nies tanie na przeszkodzie być tam i bawić się z moim ulubionym DJem którym jest Armin :)

zamist na Trance Connection pojde chyba na Tiesto w Hali Ludowej bo mam o wiele bliżej... również ciekawa opcja :)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 04 sty 2007, 16:56

Rumeczek pisze:Ja zagłosowałem na ...
spyrczak pisze:Marco V
:shock: cos Ty narobil :? na Cosmica trzebabylo glosowac :P ja juz chyba z 5 razy oddalem glos na "Kosmiczna Furtke" a Ty mi tu taki numer wywijasz :P nie no nawet bez Cosmica bedzie cudnie 8) najbardziej zaluje wlasnie tego ze Markusa nie uslysze live :( bo jego Globale poprostu rzadza 8) wogole juz porzucilem ASOT'y i przerzucilem sie na GDJB's ;) bardziej moj klimat ;)
Rumeczek pisze:zamist na Trance Connection pojde chyba na Tiesto w Hali Ludowej bo mam o wiele bliżej... również ciekawa opcja Smile

No ja niestety nie mam takiego pola manewru :( do Kato mam ponad godzine drogi z Jaworzna ale i tak warto bo na MayDay nie bylem wiec na TC musze byc 8) a zabawa zapowiada sie wrecz swietna ;)

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 04 sty 2007, 17:08

spyrczak pisze:os Ty narobil Confused na Cosmica trzebabylo glosowac Razz ja juz chyba z 5 razy oddalem glos na "Kosmiczna Furtke" a Ty mi tu taki numer wywijasz Razz nie no nawet bez Cosmica bedzie cudnie Cool najbardziej zaluje wlasnie tego ze Markusa nie uslysze live Sad bo jego Globale poprostu rzadza Cool wogole juz porzucilem ASOT'y i przerzucilem sie na GDJB's Wink bardziej moj klimat Wink

Heh wybacz, nie słuchałem za wielu ich setów i niewiele moge o nich poowiedzieć :P znam tylko pare kawałkow z tym chyba najlepszym.. Exploration of space z 2002 :D

GDJB mam tylko jednego z 31.08 i jakoś nie premówił do mnie. Jeśli masz jakies ciekawsze GDJB to podaj nazwe, sciagne sobie :] Co do asotów to na www.di.fm o 20 na kanale trance bedzie dziś właśnie leciał asocik :)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 04 sty 2007, 17:16

Rumeczek pisze:Heh wybacz, nie słuchałem za wielu ich setów i niewiele moge o nich poowiedzieć Razz znam tylko pare kawałkow z tym chyba najlepszym.. Exploration of space z 2002 Very Happy
No Cosmic sie ostatnio wyrobil ;) graja taka bardziej Progressive odmiane Trance'u ale to jest wlasnie dobre ;) na jednym z ostatnich Globali graja wlasnie z Markusem i jest to moje najpiekniejsze 60 minut w zyciu :P sprawdz ich kawalek Should Have Known... magia ;)
Rumeczek pisze:Jeśli masz jakies ciekawsze GDJB to podaj nazwe, sciagne sobie Krzywy
Stary tego akurat mam pelno 8) 3maj ;):

28-12-2006 - GDJB Classics Showcase
21-12-2006 - GDJB with Cosmic Gate
16-11-2006 - GDJB with Gareth Emery
07-09-2006 - GDJB Ibiza Summer Session with Rank 1
21-09-2006 - GDJB Ibiza Summer Session with Sasha

to sa moje ulubione ;) wiesz gdzie szukac ale jakby co to http://www.trancefix.nl ;)

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 04 sty 2007, 17:24

spyrczak pisze:Should Have Known... magia Wink

nie no spoko :p, słucha się asotów to się zna takie kawałki :] osobiście wole jednak ten kawalin w remixie Wippenberga.

Co do MS to postaram się pościągąc jakieś jego GDJB. W sumie to za 38 min zaczyna się kolejny GDJB :) . Trance fix to dobre, sprawdzone źródło 8) zresztą ty już pewnie o tym wiesz bo widziałem tam pare Twoich postów :]

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 04 sty 2007, 17:35

Rumeczek pisze:zresztą ty już pewnie o tym wiesz bo widziałem tam pare Twoich postów Krzywy
:oops: a no zagladne tam od czasu do czasu :P nie no tak powaznie to super stronka, prawie wszystko tam mozna znalezc, prawie bo Wippenberg - Promised Land nie znalazlem :( masz moze? :P ale tak jest wszystko, w sumie ja tam zagladam tylko po Globale i przy okazji zasysam swieze single ;)

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 04 sty 2007, 17:43

spyrczak pisze:Wippenberg - Promised Land

Niestety nie mam... ale zobacz w Requestach, napisz może ktoś będzie miał :) czesto ludzie mają a nie dają do singli. Teraz przerabiam

DJ Shah and Pedro Del Mar present - Mellomania USA January 2007\DJ Shah and Pedro Del Mar present - Mellomania USA January 2007

bardzo ciekawy set, zobacz w live sets ;)

siata111
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siata111 » 04 sty 2007, 17:45

Masz racje Cosmic sie wyrobil:D osobiscie polecam w tym rmx
Cosmic Gate-Should Have Known (DJ Delicious Remix)

Ale Cosmic Gate- Analog Feel to jest petarda:)
Przydali by sie na jakims evencie w Polsce;]

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 04 sty 2007, 17:56

Rumeczek pisze:bardzo ciekawy set, zobacz w live sets Wink
Noo zlukam ;) ale jesli mowa o innych Dj'ach to ja skolei polecam goraco pana ktory sie nazywa Paul Oakenfold 8) swietny ma styl, czesto laczy w swej muzie elementy House'u, Techno noi Trance ;) mam jego kilka setow i naprawde goraco polecam ;)

Paul Oakenfold - Live @ Shanghai Club Bon Bon 11-05-2006
Paul Oakenfold - Live @ Museum Buenos Aires Argentina 25-04-1999
Paul Oakenfold - Live @ Talbot Street, Indianapolis 29-12-2006

warto tez poswiecic chwilke takim pozycja jak:

David Guetta - Dancin On Radio FG 03-12-2006
Airwave - A Trip In Trance
Deep Dish - Live @ Dance Department 24-12-2006

zwlaszcza z tych ostatnich Deep Dish ;) Iran daje rade ;)
siata111 pisze:Przydali by sie na jakims evencie w Polsce;]
Jak szczescie dopisze to beda 8 kwietnia 8)

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 07 cze 2007, 14:25

Dla tych co słuchają House Music :)

Armand van Helden - I want your soul <3

zajebisty 8)

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 07 cze 2007, 16:38

Juv pisze:Armand van Helden - I want your soul <3

zajebisty
W sumie racja ... szkoda tylko ze to jedyna rozsadna pozycja z jego nowej plyty :roll:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 07 cze 2007, 16:41

Moim zdaniem zeby stworzyc taka muzyke wystarczy znac sie na jakims programie i juz w kilka godzin masz utwor ,niektore utwory przyjemnie sie jak slucha jak np Ecuoador 8) ale exspolożyn czy satysfakżyn to porazka :suicide:

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 07 cze 2007, 17:33

myhalek_acm pisze:Moim zdaniem zeby stworzyc taka muzyke wystarczy znac sie na jakims programie i juz w kilka godzin masz utwor

A moim zdaniem nie powinienes sie madrzyc na tematy o ktorych nie masz pojecia :roll:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 07 cze 2007, 17:56

A moim zdaniem nie powinienes sie madrzyc na tematy o ktorych nie masz pojecia
To tylko moja opinia i nie prosze cie zebys sie z nia zgadzal,nie szukam zaczepki tylko wyrazam swoje zdanie .Proste

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 07 cze 2007, 19:02

myhalek_acm pisze:To tylko moja opinia i nie prosze cie zebys sie z nia zgadzal

Ale mnie nie obchodzi Twoja opinia na temat muzyki elektronicznej :? Natomiast jesli piszesz ze dobry utwor da sie "zrobic" za pomoca programu komputerowego, to ewidentnie widac ze nie masz na ten temat pojecia bo piszesz nieprawde :roll:
myhalek_acm pisze:Proste
No wlasnie ... Proste

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”