Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 5

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto jest faworytem LM?

Manchester City
8
19%
Bayern
3
7%
Real
6
14%
PSG
3
7%
Manchester United
3
7%
Barcelona
2
5%
Atletico
1
2%
Inter Mediolan
9
21%
AC Milan
3
7%
Napoli
0
Brak głosów
RB Lipsk
0
Brak głosów
Borussia Dortmund
0
Brak głosów
FC Porto
0
Brak głosów
Benfica
0
Brak głosów
Lazio
2
5%
Ktoś inny
3
7%
Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 24 wrz 2004, 17:26

(L)oczkers pisze:dobra my tu Jarka wyklinamy a tu nikt świadomości nie ma kto jest tak naprawde wielkim faworytem. Oczywiście JUVENTUS TURYN który ma wielkich zawodników w karzdej lini, bardzo wielu zmienników prezuntujących bardzo dobry poziom, Świetnego trenera i jako jeden z nielicznych klóbów w tym sezonie nie zawodzi i wygrywa kazdy swój mecz po zdecydowanej przewadze strzelajac po 2 3 bramki i nie tracąc zadnej :lol:
A co do JUVE sa mocni tylko zeby sie nie wypalili w końcówce rozgrywek , zrobili duze postepy bo nie pamietam zeby zaczeli na takim poziemie napewno beda faworytami w tej edycji . ,,Tylko że faworyci zawodzą ""

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 24 wrz 2004, 17:28

Jestem mile zaskoczony postawa JUVE chociaz ich nie lubie ale TYLKO HISZPANIE W TYM ROKU SIE LICZY ja typuje finał VALENCJA -- REAL M i mam nadzieje ze taki bedzie

Awatar użytkownika
(L)oczkers
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 24 wrz 2004, 19:36

Jarekk według mnie to wypalają się składy które sa zmęczone sezonem. Zmęczone sezonem sa natomiast te kluby które mają krótką ławke nie zdolną zastapić piłkarzy z pierwszej 11. JUVE takiego problemu nie ma, a ich ławka jest jedna z najmocnmiejszych w całej Europie
JA osobiście bedę obstawiał za finałem BARCA-JUVE bo oba mają w swoim klubie świeżą krew i wielki potencjał. Nie obstawiam za Chalsea bo oni maja problemy ze strzelaniem goli a to jest kluczowy element w drodze do finału, Arsenal nigdy nie grał dobrzew europie i jakoś mi się niwe wydaje ze się przełamie. Milan jest w tym sezonie jakiś kiepski i jeslio się nie przebudzi to będa najwyżej w puchaże UEFA. Inter (jak wcześniej w Milanie). O Realu już pisałem, o Bayernie nie ma co gadać, a Valencja wydaje mi się jednak słabsza od Barcy i JUVE

Awatar użytkownika
Andy
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 25 wrz 2004, 5:47

Valencia słabsza od Barcy :!: :!: Dobre , ale nie zgodze się z tobą gdyż wykupili kilku znakomitych piłkarzy ( choćby Di Vaio ) i właśnie chyba tylko oni i Barcelona będą się liczyli w lidze hiszpańskiej :) , a co do LM to chciałby ( mówie , że chciałby a nie że tak będzie ) aby w finale zagrał Inter z Barceloną :twisted: ( z kilku powodów : 1.mój kolega idzie za Blaugraną 2.Chce zemsty za przegraną Interu dwa lata temu bodajże 3-0 :| 3.Inter zasługuje już na jakiś puchar od 15 lat :? )

Awatar użytkownika
Marcin 14
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin 14 » 25 wrz 2004, 9:37

Moim zdaniem w tym sezonie zobaczymu finał Barcelona - Chealsea.Po tym co te zespoły pokazują na początku sezonu twierdze że bedą walczyć o najwyższe cele i mam nadzieje że Real Madryt pokaże jeszcze na co ich stać :D

Awatar użytkownika
(L)oczkers
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 25 wrz 2004, 10:57

Andy pisząc ze Valenca wydaje mi się słabsza od Barcy mam na myśli to iż mam takie przeczucie (morze dlatego iz stercili doskonałego trenera )
Nie pomniejszam natomiast ich zalet bo mają swietnych piłkarzy na karzdej pozycji i nie odbiegają od Barcy poziomem. Jestem przekonany że te dwa kluby będą walczyły o mistrzostwo między sobą bo są zdecydowanie lepsze od reszty klubów
PS: pisząc swoje własne zdanie o jakimś klubie czy temacie nie mam na celu niekogo obrażać. Wyrazam tylko swoje poglądy

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 25 wrz 2004, 13:47

heh mimo ze jestem kibicem Realu to zaczynam sie powoli godzic z tym w LM RMCF bedzie walczyl z Dynamo o 3 miejsce...i nie jestem wcale przekonany ze te walke wygra .
A cos mi sie widzi ze Chelsea bardzo namiesz w LM

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 26 wrz 2004, 1:25

(L)oczkers pisze:Jarekk według mnie to wypalają się składy które sa zmęczone sezonem. Zmęczone sezonem sa natomiast te kluby które mają krótką ławke nie zdolną zastapić piłkarzy z pierwszej 11. JUVE takiego problemu nie ma, a ich ławka jest jedna z najmocnmiejszych w całej Europie
JA osobiście bedę obstawiał za finałem BARCA-JUVE bo oba mają w swoim klubie świeżą krew i wielki potencjał. Nie obstawiam za Chalsea bo oni maja problemy ze strzelaniem goli a to jest kluczowy element w drodze do finału, Arsenal nigdy nie grał dobrzew europie i jakoś mi się niwe wydaje ze się przełamie. Milan jest w tym sezonie jakiś kiepski i jeslio się nie przebudzi to będa najwyżej w puchaże UEFA. Inter (jak wcześniej w Milanie). O Realu już pisałem, o Bayernie nie ma co gadać, a Valencja wydaje mi się jednak słabsza od Barcy i JUVE
Watpie ze Juve jakoś nie wierze w kluby WŁOSKIE ale jak tak piszesz nie znam sie na lidze Włoskiej i nie ogladam tej ligi . Co do ławki Valencja i BArca sa mocne Aresenal miał pecha zawsze ale w tym sezonie wydaje sie byc mocnym zespołem a Chelsea nie ma szans Milan i Inter nie sa na tyle mocne obym był mile zaskoczony co do JUVE ale ......... :)

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 26 wrz 2004, 1:34

A co do KOMENTARZY O ŁAWCE poprzednia edycja pokazała ze to sie nie liczy bo PORTO I MONACO nie należały do mocnych drużyn a szczególnie ich rezerwowi piłkarze nie byli wcale tacy dobrzy FORMA W KOŃCÓWCE SEZONU , POTENTACI EUROPEJSCY tacy jak REAL , BARCA , VALENCJA , JUVE , AC MILAN , INTER , ARSENAL . MU i ................... CHelsea ( watpie w te ostatnie Chelsea MU ) nie dadzą sobie wyrwać tego TROFEUM w tym sezonie ale jak pokazała LM i ME cuda sie zdarzaja ,, ale tylko raz na ............................................ i takich zespołów sie nie pamieta po 3 latach PRZYPADEK w poprzednim sezonie a to przez to ze POTEGI PIŁKARSKIE były zmeczone POZDRO

kulas
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulas » 26 wrz 2004, 14:02

Ja sie zgadzam z Lukiem, że Barca i Juve to faworyci Lm. A (L)oczkers ma racje ze Real to pizdy co nie umieją grać w piłkee.......

Visca el Barca

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 28 wrz 2004, 22:49

Roma pokazała gdzie jej miejsce roztwonić przewage 2 bramek dziwne jestem kibicem REALU ale to chyba koniec z Romą w tej edycji LM szkoda tego zespołu ale tak nie można przegrywać a Real pokazał ze nawet jak jest w słabej FORMIE TO SIE GO NIE LEKCEWAŻY :) POZDRO KIBICE ROMY może jeszcze powalczą bo LEVERKUSEN nie jest mocne ale tak grać KRÓLEWSCY DZIŚ POKAZALI że są silni

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 29 wrz 2004, 8:02

kulas pisze:Ja sie zgadzam z Lukiem, że Barca i Juve to faworyci Lm. A (L)oczkers ma racje ze Real to pizdy co nie umieją grać w piłkee.......

Visca el Barca

Temu panu juz podziękujemy .

Ja mam nadzieje że Real sie zmieni i poklaże że nie ma kryzysu . Dotrą gdzies do ćwiercfinału , albo i dalej. wczoerajszy mecz nam udowodnił , że krolewskich nie stac na porażke ,

Swoją dsrogą nieźle se poczyna dynamo , ktore ma juz 6 punktów i jest liderem za realem romą i bayerem . :twisted:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 29 wrz 2004, 11:00

wczorajszy mecz pokazał jak słabe drużyny grały :P roma jest tak słaba, że roztwoniła 2 bramkową przewagę :P a real też pokazał jaką ma dziurawą obrone, samuel to ma być dobry obronca :?: dalej uważam , że real bedzie dalej przegrywał :P :P

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 30 wrz 2004, 19:10

Jak wam się wydaje DYNAMO ma szanse wyjść z grupy i zostawic za sobą Real , Rome , albo Bayer czy to tylko przypadek ze ograli Rome (walkower) i Bayer mi sie wydaje ze w tej grupie bedzie ciekawa walka a Dynamo zajmie 3-4 miejsce

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 30 wrz 2004, 19:14

w następnej kolejce też sprawią niespodziankę i pokonaja cienki real :P kibicuje im w tej grupie i zycze pokonania realu :P :P :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”