Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 01 cze 2005, 8:48
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jessie James » 01 cze 2005, 9:51
Uprzejmie dziękuję, że się zainteresowałeś. Nie chcąc Cię urazić muszę jednak stwierdzić, że nie o to mi chodziło.serek408 pisze:Nie kazdemu musi sie ten serial podobac , a skoro ciagle nie znajdujesz czegos interesujacego to nikt na sile Cie nie bedzie przekonywal co do tego filmu.Jessie James pisze:Mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego ten kolejny beznadziejny, bzdurny i nudny serial uważa za dobry?
Poważnie chciałbym zmienić zdanie tylko nie znajduję w tym serialu nic interesującego, więc może ktoś mi pomoże.
Jessie James
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 19 cze 2005, 19:35
Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 19 cze 2005, 20:55
Pewnie. 'Kryminalni' rządzą.Niklos pisze:W serialu "M jak Miłość" poprostu juz kończą się ciekawe pomysły, to chyba normalne. M jak Miłośc wysiada przy Kryminialnych. Nie ma to jak serialy kryminalne.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 cze 2005, 23:18
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 20 cze 2005, 0:19
Pisakk pisze:"Na wspólnej" rządzi!!My fani serialu z TVN-u nie damy sobie wmawiać wyższości jakichś pseudo-serialików z TVP2!!
No....
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 20 cze 2005, 8:51
dokladnie tak robi wiekszosc osob, u mnie w klasie jest 33 chlopa i kazdy(!) oglada przynajmniej jeden z nichBogi pisze: To się nie ma co bić, ponieważ gdy kończy się "M jak ..." to chwile później zaczyna się "Na ... " i można połączyć przyjemne z ... przyjemnym.
![]()
![]()
![]()
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 20 cze 2005, 8:57
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zakochany1 » 23 cze 2005, 10:03
zakochany1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 23 cze 2005, 10:55
daj sobie spokoj czlowieku, jak nie wiesz co napisac to lepiej sie nie odzywaj, juz nie pierwszy post w ktorym obrazasz innychzakochany1 pisze:najgłupszy serial jaki widziłem jak mozna byc takim glupkiem zeby to ogladac?? przeciez to sa filmy dla osob ponizej 50 IQ czyli dla was
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 lip 2005, 19:04
Święte słowa!futbolowa pisze:Pewnie. 'Kryminalni' rządzą.Niklos pisze:W serialu "M jak Miłość" poprostu juz kończą się ciekawe pomysły, to chyba normalne. M jak Miłośc wysiada przy Kryminialnych. Nie ma to jak serialy kryminalne.
A poza tym z telenowelami jest tak, że w szystkie są o tym samym, tylko w innym czasie. W każdym musi być obowiązkowo gwałt, samobójstwo, seria rozwodów, kradzież, ucieczka z domu itd. itd.
To są tasiemce o życiu. Właściwie nic nas tam nie powinno zaskakiwać, a jednak wiele osób się na to łapie i marnuje czas przed telewizorem.
Zreszta ja wolę tasiemce polskie niż brazylisjkie, peruwiańskie i inne.
Ty i futbolowa moglibyście występować razem.Pisakk pisze:"Na wspólnej" rządzi!!My fani serialu z TVN-u nie damy sobie wmawiać wyższości jakichś pseudo-serialików z TVP2!!
No....
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 01 lip 2005, 19:15
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 01 lip 2005, 20:06
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 01 lip 2005, 20:10
The Game
Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 26 lip 2005, 9:54
harni7
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl