M Jak Miłość - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 01 cze 2005, 8:48

M jak Miłość - niezły serial. Ale i tak najlepsza był 'Paloma'! 8) :D

Jessie James
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jessie James » 01 cze 2005, 9:51

serek408 pisze:
Jessie James pisze:Mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego ten kolejny beznadziejny, bzdurny i nudny serial uważa za dobry?
Poważnie chciałbym zmienić zdanie tylko nie znajduję w tym serialu nic interesującego, więc może ktoś mi pomoże.
Nie kazdemu musi sie ten serial podobac , a skoro ciagle nie znajdujesz czegos interesujacego to nikt na sile Cie nie bedzie przekonywal co do tego filmu.
Uprzejmie dziękuję, że się zainteresowałeś. Nie chcąc Cię urazić muszę jednak stwierdzić, że nie o to mi chodziło.

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 19 cze 2005, 19:35

W serialu "M jak Miłość" poprostu juz kończą się ciekawe pomysły, to chyba normalne. M jak Miłośc wysiada przy Kryminialnych. Nie ma to jak serialy kryminalne.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2203
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 19 cze 2005, 20:55

Niklos pisze:W serialu "M jak Miłość" poprostu juz kończą się ciekawe pomysły, to chyba normalne. M jak Miłośc wysiada przy Kryminialnych. Nie ma to jak serialy kryminalne.
Pewnie. 'Kryminalni' rządzą.
A poza tym z telenowelami jest tak, że w szystkie są o tym samym, tylko w innym czasie. W każdym musi być obowiązkowo gwałt, samobójstwo, seria rozwodów, kradzież, ucieczka z domu itd. itd.
To są tasiemce o życiu. Właściwie nic nas tam nie powinno zaskakiwać, a jednak wiele osób się na to łapie i marnuje czas przed telewizorem.
Zreszta ja wolę tasiemce polskie niż brazylisjkie, peruwiańskie i inne.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 cze 2005, 23:18

"Na wspólnej" rządzi!! 8) My fani serialu z TVN-u nie damy sobie wmawiać wyższości jakichś pseudo-serialików z TVP2!! :lol: No....

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 20 cze 2005, 0:19

Pisakk pisze:"Na wspólnej" rządzi!! 8) My fani serialu z TVN-u nie damy sobie wmawiać wyższości jakichś pseudo-serialików z TVP2!! :lol: No....

To się nie ma co bić, ponieważ gdy kończy się "M jak ..." to chwile później zaczyna się "Na ... " i można połączyć przyjemne z ... przyjemnym :lol:.A seriale wg mnie oba wymiatają, szkoda, że tej Suzi jeszcze nikt "nie przywrócił do porządku" :twisted: :wink: :roll: :lol:

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 20 cze 2005, 8:51

Bogi pisze: To się nie ma co bić, ponieważ gdy kończy się "M jak ..." to chwile później zaczyna się "Na ... " i można połączyć przyjemne z ... przyjemnym :lol:. :twisted: :wink: :roll: :lol:
dokladnie tak robi wiekszosc osob, u mnie w klasie jest 33 chlopa i kazdy(!) oglada przynajmniej jeden z nich :D dodam ze jestem w 2 liceum
pzdr

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 20 cze 2005, 8:57

Ja oglądam ten znany, najlepszy serial obyczajowy. Lepszy jest niż "Na Wspólnej", przynajmniej w każdym serialu dzieje się jakaś dziekawa akcja(koleżanka Małgosi podcięła sobie żyły), a w Na Wspólnej, od miesiąca czy dłużej, Martusia płacze bo ją zgwałcili. Ale i tak najlepsi z najlepszych-OFICER I KRYMINALNI!!!

zakochany1
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zakochany1 » 23 cze 2005, 10:03

najgłupszy serial jaki widziłem jak mozna byc takim glupkiem zeby to ogladac?? przeciez to sa filmy dla osob ponizej 50 IQ czyli dla was

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 23 cze 2005, 10:55

zakochany1 pisze:najgłupszy serial jaki widziłem jak mozna byc takim glupkiem zeby to ogladac?? przeciez to sa filmy dla osob ponizej 50 IQ czyli dla was
daj sobie spokoj czlowieku, jak nie wiesz co napisac to lepiej sie nie odzywaj, juz nie pierwszy post w ktorym obrazasz innych

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 lip 2005, 19:04

futbolowa pisze:
Niklos pisze:W serialu "M jak Miłość" poprostu juz kończą się ciekawe pomysły, to chyba normalne. M jak Miłośc wysiada przy Kryminialnych. Nie ma to jak serialy kryminalne.
Pewnie. 'Kryminalni' rządzą.
A poza tym z telenowelami jest tak, że w szystkie są o tym samym, tylko w innym czasie. W każdym musi być obowiązkowo gwałt, samobójstwo, seria rozwodów, kradzież, ucieczka z domu itd. itd.
To są tasiemce o życiu. Właściwie nic nas tam nie powinno zaskakiwać, a jednak wiele osób się na to łapie i marnuje czas przed telewizorem.
Zreszta ja wolę tasiemce polskie niż brazylisjkie, peruwiańskie i inne.
Święte słowa! ;) Bez gwałtu nie ma ciekawego serialu. :lol: W 'M jak Miłość' nie było chyba jeszcze tylko ucieczki z domu... Chyba, bo w tym nie siedzę. Wolę sobie pooglądać 'Na Wspólnej', gdzie w 50 odcinkach zawarto tydzień z życia zgwałconej Marty, która dopiero w ok. 35 powiedziała Ewie, że Marcin ją skrzywdził.... :lol: :lol:
Pisakk pisze:"Na wspólnej" rządzi!! 8) My fani serialu z TVN-u nie damy sobie wmawiać wyższości jakichś pseudo-serialików z TVP2!! :lol: No....
Ty i futbolowa moglibyście występować razem. :P :P

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 01 lip 2005, 19:15

Panowie i panie, za 45 minut nasz serial!! :D

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 01 lip 2005, 20:06

Ja tam z tego calego serialu (a fajny jest to fakt ) najbardziej lubie K amila !!! spoko ziomek jest :D

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 01 lip 2005, 20:10

Corinthians masz racje najlepsza byla paloma :D :D :D zadnego odcinku sie nie odpuszczalo..a teraz M jak Milosc pozostalo :lol: :lol:

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 26 lip 2005, 9:54

Wspaniały serial :!: Napewno najlepszy z Polskich Seriali śledze odcicinki od początku istnienią serialu!!! :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”