Najbardziej emocjonujący mecz - Strona 5

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 19:24

Krzysztof Jarzyna pisze::lol: :lol: W tym temacie najlepiej widać średnia wieku na forum :lol: u wiekszosci szczyt to jest mecz z 1996 Legia - Widzew :lol:
Krzysiek po raz kolejny 100% racji. Nic dodac nic ujać :!: :lol: Wczoraj w temacie "palacze" też było co nie co widać na ten temat :arrow: Pozdro

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 19:31

*_For_zaza_Milan_* pisze:Krzysztof Jarzyna napisał:
W tym temacie najlepiej widać średnia wieku na forum u wiekszosci szczyt to jest mecz z 1996 Legia - Widzew

Krzysiek po raz kolejny 100% racji. Nic dodac nic ujać Wczoraj w temacie "palacze" też było co nie co widać na ten temat Pozdro
ale co Wy macie do młodszych :> czy to, że ktoś jest 13-nastolatkiem upokarza Go i obniża Jego status wsród innych forumowiczów? jeśli tak to tylko świadczy o (pseudo)inteligencji tych co tak sądzą

Reasumując moje wnioski :P Czy to źle, że mam 13 lat? :roll:

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 27 sie 2005, 19:47

LEGIA - WIDZEW - wspaniały mecz gdzie o losie spotkania zaważyły minuty , nie pamiętam ile 5 może 6 :) 2-3 nie zapomne tego meczu do końca życia , miałem wtedy 7 czy 8 lat , ale pamietam go do dziś :) Jednak najciekawszy mecz to Milan - Liverpool przynajmniej dla mnie , gdzie 15 minut zaważyło o klęsce Milanu , którego bardzo cenie , ale wygrali ukochani The Reds !

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 sie 2005, 19:48

Bagg nikt chyba nic nie ma a tym bardzie nie upokarza. Czytaj ze zrozumieniem :roll: Poprostu najlepiej widać średina wieku... nic wiecej

Pozdro :twisted:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 19:54

*_For_zaza_Milan_* pisze:Bagg nikt chyba nic nie ma a tym bardzie nie upokarza. Czytaj ze zrozumieniem Poprostu najlepiej widać średina wieku... nic wiecej

Pozdro

tylko chodzi mi o to, że najczęściej jak ktoś piszę jakieś bezsensowne posty to jest zarqaz teskt "o 13-latek dorwał się do klawiatury" to wkurza :twisted: ale mnie dużo rzeczy wkurza....będę się musiał nauczyć z tym żyć :lol: tylko niektórzy strasznie uogólniają :? to, że ma 13 lat nie znaczy, że piszą jak Mikuś :lol: ale dobra koniec tematu bo go zaśmiecamy ;)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 27 sie 2005, 19:58

bagg pisze:ale co Wy macie do młodszych czy to, że ktoś jest 13-nastolatkiem upokarza Go i obniża Jego status wsród innych forumowiczów? jeśli tak to tylko świadczy o (pseudo)inteligencji tych co tak sądzą

Reasumując moje wnioski Czy to źle, że mam 13 lat?
tak jak powiedzial zaza - nikt nic nie ma i nikogo nie upokarza, a to ze masz 13 lat to sie powinienes cieszyc, bo jeszcze mnostwo bledow do popelnienia przed Toba :D
a swoja droga, to w kazdym wieku znajda sie debile, ale wystarczyloby przegladnac tu na forum "zenujacych nabijaczy" i daje sobie uciac Prawice Jarzyny, ze 90% z nich nie skonczylo 15-16lat... takie prawo wieku :wink: ale co do Ciebie, to jestem pod wrazeniem, bo jak na 13 lat piszesz dosc powaznie. pozdro

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 707

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 27 sie 2005, 20:13

Dobrze prawisz Jarzyna, a ty bagg jeśli zle się czujesz sam ze sobą to polecam wejść do tematu 'nasze zdjęcai' i odszukać fotografi niejakiego Blanta...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2005, 20:17

'Piotrek' pisze:Dobrze prawisz Jarzyna, a ty bagg jeśli zle się czujesz sam ze sobą to polecam wejść do tematu 'nasze zdjęcai' i odszukać fotografi niejakiego Blanta...

wiem codziennie rano dziękuje Bogu, że nie wyglądam tak jak on :lol: Muszę Blant'woi podziękować on sprawia, że nadal wierzę ;) i już się dobrze czuje normalnie Bamboocha fajne masz bmombelki pełen luzzzzzz :lol: tak bardzo Was lubię :lol:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1316

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 28 sie 2005, 11:20

ostani jak smutny dla mnie
Milan-Liverpool 3-3 karne niepamiętam :(
ale za to kochamy naszą piłkę

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 28 sie 2005, 11:27

Szczerze to mi nie przeszkadza wiek usera, dla mnie sie liczy tylko to zeby pisał madrze i cos wnosil pozytywnego na forum. Niech ma nawet 7 lat ale żeby miał pojecie o piłce i pisał interesujaco. A co do blanta to powiem szczerze ze jak ujarzałem jego zdjecie to na mojej twarzy pojawił sie szyderczy usmieszek :lol:

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 28 sie 2005, 11:32

Dla mnie najbardziej emocjonujacym meczem byl final Pucharu Uefa miedzy Feyenoordem a Borussia, wygranym przez holendrow 3-2. To byl mecz :D :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sie 2005, 11:45

Ja też wymienię kilka meczy, które uważam za bardzo emocjonujące
:arrow: Hiszpania- Polska IO '92 [pierwszy mecz jaki w życiu widziałem] mało pamiętam, ale zawsze to pierwszy mecz - i to jaki :lol: szkoda tej bramki w końcówce i mistrzostwa olimpijskiego :cry:

:arrow: Polska - Norwegia [2001] 3:0, mecz decydowął o naszym awansie do MŚ [może nie jakies super widowisko pod względem piłkarskim] ale te emocje :pijemy:

:arrow: Anglia - Portugalia [mecz grupowy EURO 2000] anglia prowadziła już 2:0 i przegrała po bramkach Figo, J.Pinto i Gomeza, pamietacie te bramki ?? Figo z kilkudziesieciu metrów pomiedzy nogami anglika w okno :!: J. Pinto po fenomenalnym uderzeniu głowa i Nuno gomez - taka zwykła bramka, wyprzedził w polu karnym obrońce i pod poprzeczkę uderzył 8) ]

:arrow: Anglia - Francja [EURO 2004] może mecz sam nie był jakos bardzo emocjonujący, ale końcówka i Zizou
:arrow: ManU - Bayern [CL Final] chyba komentarz zbędny

:arrow: Czechy - Holandia [EURO 2004] najlepszy mecz ostatnich ME - nic dodać nic ująć :lol:

:arrow: Liverpool - Alaves [UEFA CUP Final 2001] 5:4 dla The Reds po kapitalnym widowisku :wink:

:arrow: Angli - Polska [2005] Polska po niezwykłym widowisku wygrywa z Anglikami na Old Trafford i tym samym pieczętuje awans na MŚ [3 gole Rasiaka, który jakby nie było, w Angli sobie radzi całkiem przyzwoicie] :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 sie 2005, 12:01

fieldy pisze:Figo z kilkudziesieciu metrów pomiedzy nogami anglika w okno
To jest mój ulubiony gol! Pamiętam jak na EURO 2000 kibicowałem Portugalii (na EURO 2004 zresztą też) Jak Portugalia przegrała z Francją to się popłakałem.

Ma ktoś do ściągnięcia tego gola Figo?

Awatar użytkownika
Gem16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 28 sie 2005, 12:54

Corinthians pisze:
fieldy pisze:Figo z kilkudziesieciu metrów pomiedzy nogami anglika w okno
To jest mój ulubiony gol! Pamiętam jak na EURO 2000 kibicowałem Portugalii (na EURO 2004 zresztą też) Jak Portugalia przegrała z Francją to się popłakałem.

Ma ktoś do ściągnięcia tego gola Figo?
a ja z euro 2000 najbardziej zapamietalem komentarze szpakowicza a w szczegulnosci jego tekst w kturyms z meczuw :" jest, byla, bedzie, ..... gol!!!
powala. a tak do portugalczykow tez im kibicowalem na tamtych i na tych 04 ale kurde maja pecha i przegrywaja najwaznijsze mecze. a z francuzami to wtedy chyba przegrali dopiero po dogrywce i bez jednego zawodnika (Xavier chyba) . ciekawy to byl mecz ale dla mnie bez Happy Endu . :(

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 sie 2005, 12:55

Gem16 pisze:kturyms z meczuw
Zwaliłeś mnie z krzesła :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”