Kandydaci na moderatora - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 mar 2005, 13:01

cloner pisze:co trzeba zrobic by zostac moderatorem ??
Troche dziwne pytanie bo to nie jest teleturniej. Pozatym musisz się udzielać na forum, być pomocnym dla innych, robić coś dla serwisu itp. Nie bierze się pierwszego lepszego, który jest na forum od dwóch tygodni więc jak narazie możesz zapomnieć o moderatorstwie. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 27 mar 2005, 16:49

Tomusmc pisze:
Troche dziwne pytanie bo to nie jest teleturniej. Pozatym musisz się udzielać na forum, być pomocnym dla innych, robić coś dla serwisu itp. Nie bierze się pierwszego lepszego, który jest na forum od dwóch tygodni więc jak narazie możesz zapomnieć o moderatorstwie. Pozdrawiam
No, ale jak ktos ma 130 postow to nie jest jakims zaawansowanym pomocnikiem nie ?? :roll:

A jest moderator co ma tyle postów :wink:

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 27 mar 2005, 17:34

Według mnie moderatorem, powienien być doświadczony user, który ma dużą wiedzę o futbolu. Moimi kandydatami są:
:arrow: chłopaczek-ma dużą wiedzę na temat tego forum, jest doświadczonym użytkownikiem, jest dobry w wiedzy o piłce nożnej
:arrow: olek j-dobry gość, podobnie jak u chłopaczka.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 mar 2005, 18:11

No, ale jak ktos ma 130 postow to nie jest jakims zaawansowanym pomocnikiem nie ??
RoRo nie chodzi i ilopść postów postów...chodzi o wklad i mądrosc wypowiedzi an tym forum...są ludzie którzy wypowiadają się sensowie i sa od prawie roku an tym forum a mają miej poastow niż np Ty

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 27 mar 2005, 18:36

Figo11 pisze:
No, ale jak ktos ma 130 postow to nie jest jakims zaawansowanym pomocnikiem nie ??
RoRo nie chodzi i ilopść postów postów...chodzi o wklad i mądrosc wypowiedzi an tym forum...są ludzie którzy wypowiadają się sensowie i sa od prawie roku an tym forum a mają miej poastow niż np Ty
RoRo, ktoś może napisać 1200 bezsensownych postów, a ktoś napisze 100 mądrych. Oto w tym chodzi.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 27 mar 2005, 19:03

Według mnie moderatorem powinien zostać:

:arrow: Loczek, który inteligentnie się na tym forum wypowiada
:arrow:MLSoccer, który jest na forum długo, znają go wszyscy i nie wypisuje w swoich postach głupot. :wink:

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 27 mar 2005, 19:20

obydwaj wymienieni przez Ciebie kandydaci nie wchodza w gre

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 27 mar 2005, 19:27

Pawel pisze:obydwaj wymienieni przez Ciebie kandydaci nie wchodza w gre
To kto Paweł??? Wszyscy na tych userów stawiali, byli nie mal pewni, że to oni będą moderatorami na tym forum. Nie ma idealnych użytkowników na tym forum. Pewnie zostanie Chłopaczek i Dorian. ML Soccer był według mnie idealnym userem na moderatora, był długo na forum i znał się na piłce, sczególnie na amerykańskiej.

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 27 mar 2005, 19:30

tak, MLSoccer był najlepszym kandydatem ale odrzucił propozycje moderowania forum...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 mar 2005, 19:36

magus pisze:
Pawel pisze:obydwaj wymienieni przez Ciebie kandydaci nie wchodza w gre
To kto Paweł??? Wszyscy na tych userów stawiali, byli nie mal pewni, że to oni będą moderatorami na tym forum. Nie ma idealnych użytkowników na tym forum. Pewnie zostanie Chłopaczek i Dorian. ML Soccer był według mnie idealnym userem na moderatora, był długo na forum i znał się na piłce, sczególnie na amerykańskiej.
Ciekawe kto taki był pewny, że ML Soccer i Loczek będą moderatorami :?: :lol: To, że wiele osób zgłasza ich kandydatury to jeszcze niewiele znaczy. Muszą dostać jeszcze akceptację redakcji a przede wszystkim muszą sami się zgodzić w co wątpie (bo sam bym się chyba na ich miejscu nie zgodził).
Ciekawa jest też Twoja argumentacja dotycząca ML Soccer'a: "... znał się na piłce, szczególnie na amerykańskiej" hehe to dopiero zaleta moderatora - znać się na piłce amerykańskiej :lol:
Oczywiście żeby nie było nieporozumień uważam, że ML Soccer byłby dobrym moderatorem ale z innych względów.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 mar 2005, 19:56

I ponieważ na moderatora należy wybrać kogoś konkretnego, to oprócz Zawdiego, z mojej strony nominacja dla tego pana u góry :D.
Myślę, że miesieczny staż nie bedzie przeszkadzał, w sytuacji, kiedy brakuje sensownych propozycji.

Choć podkreslam, że dla mnie ML Soccer tez byłby idealnym kandydatem :wink:.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8771
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 mar 2005, 23:09

Tomusmc pisze:
wiem ze to nie teleturniej, ale zapewne poszukujecie osob, ktore maja doswiadczenie, a pozatym na futbolu to ja sie znam, stawiam go codziennie, znam pilke nozna europejska bardzo dobrze !! zarowno klubowa jak i reprezentacyjna :) no ale jak bierzecie tylko osoby, ktore cos pisza to narazie mowi sie trudno, moze zaczne sie udzielac :)
pozdro

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 mar 2005, 23:24

cloner pisze: a pozatym na futbolu to ja sie znam, stawiam go codziennie
Znam takiego jednego. Z WIDZENIA, aby nie było niedomówień :wink:. Bierze 2 zł idzie do Totomixu i stawia koło 30 meczy na jeden kupon. Potem przez pół godziny sprawdza z kasjerką, czy nie ma błedów, a kolejkę za nim szlag trafia. Nie wiem, czy to codzinnie robi, ale na pewno dość regularnie :lol:.

P.S. Właściwie to najpierw idzie do Totomixa, a potem odwiedza STS kilkadziesiąt metrów dalej :twisted:.

A tak wogole to on też się pewnie uważa za znawcę :roll:.
Ostatnio zmieniony 28 mar 2005, 0:00 przez petru, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8771
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 mar 2005, 23:35

piwus pisze:Znam takiego jednego. Bierze 2 zł idzie do Totomixu i stawia koło 30 meczy na jeden kupon. Potem przez pół godziny sprawdza z kasjerką, czy nie ma błedów, a kolejkę za nim szlag trafia. Nie wiem, czy to codzinnie robi, ale na pewno dość regularnie :lol:.

P.S. Właściwie to najpierw idzie do Totomixa, a potem odwiedza STS kilkadziesiąt metrów dalej :twisted:.
to ciekawych masz znajomych - musze przyznac :D:D
ja nie biore 2pln i nie chodze do totomixa, stawiam w expekcie i bet-at-home, i nie gram po 30spotkan tylko single albo double, od czasu do czasu jakis systemik puszczam (najczesciej na remisy) :D i nie musze sprawdzac czy nie mam bledow, bo raczej ich nie mam :D
pozdro

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 mar 2005, 4:16

cloner pisze:
Tomusmc pisze:
wiem ze to nie teleturniej, ale zapewne poszukujecie osob, ktore maja doswiadczenie, a pozatym na futbolu to ja sie znam, stawiam go codziennie, znam pilke nozna europejska bardzo dobrze !! zarowno klubowa jak i reprezentacyjna :) no ale jak bierzecie tylko osoby, ktore cos pisza to narazie mowi sie trudno, moze zaczne sie udzielac :)
pozdro
Mam nadzieje, że znasz się na piłce i będziesz pisał mądre posty, ale nie możemy się sugerować kimś, kto ma pare postów na koncie i jest z nami od paru dni. Pozdrawiam
Anka pisze: Loczek, który inteligentnie się na tym forum wypowiada
MLSoccer, który jest na forum długo, znają go wszyscy i nie wypisuje w swoich postach głupot.
Aniu MLSoccer się nie zgodził na bycie moderatorem, a Loczek nie zostanie modem z powodów, których ja nie chce podać. Jak ktoś inny poda to bedzie jego sprawa, ale bynajmniej redakcja ma poważny powód aby odrzucić jego kandydature.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”