Kosowski vs Smolarek ! - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
bartek99
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartek99 » 15 maja 2005, 10:27

smolarek jest zdecydowanie lepszy i krzynówek nie musi sie wymieniac pozycjami bo tego nie lubi.mam do was prosbe napiszcie wedlug was najlepsza 11 reprezentacji polski.bo moja jest taka

dudek
baszczu bak glowacki(klos) rzasa(zewlakow)
smolarek szymkowiak mila krzynowek
zurawski franek

co wy na to??????

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 15 maja 2005, 11:25

Smolarek vs. Kosowski - Smoli bez apelacyjnie , młoda krew , niezły drybling a Kosa? piłka przed siebie i gna jak głupi..
Ostatnio zmieniony 29 maja 2005, 13:35 przez unojedrzej, łącznie zmieniany 2 razy.

Niklos
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 29 maja 2005, 13:23

Zgadzam się z wami wszystkim Smolarek jest bezapelacyjnie lepszym zawodnikiem. Dzisiaj Kosowski wystąpi przeciwko Albanii i raczej wątpie , aby coś wielkiego pokazał. Kamil był kilka miesięcy temu zawodnikiem nie do zastąpienia a teraz ... :x

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 maja 2005, 14:49

Smolarek. Po pierwsze mlodszy. Po drugie gra w lepszym klubie . Po trzecie szybszy. Po czwarte lepiej wyszkolony technicznie. Po piate bardziej waleczny !!!!!!!!

Awatar użytkownika
FiL
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FiL » 02 cze 2005, 20:39

pewno że Smolarek jest lepszy! Kosowski jest jedną, wielką historią. zagrał kilma dobrych meczów w przeszłości i to wszystko. Smolarek zaś jest przyszłością. A pozostanie jeszcze większą historią. Przez wieki będzie wymieniane jego nazwisko! :wink: 8)

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 02 cze 2005, 22:50

ja też uważam że Ebi jest lepszy ale myślę że Kamil też jest dobrym piłkarzem tylko nie gra za często może jakby grał częściej w Kaisernslautern.Wydaje mi się ze Kamil za szybko wyjechał z Wisły jakby grał nadal w Wisle to może był by lepszy.Ja tam do Kamila nic nie mam może jak teraz zmieni klub będzie znowu dobrze grał,myśle że nie tylko na ławce

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 02 cze 2005, 22:57

maciejdas26 pisze:ja też uważam że Ebi jest lepszy ale myślę że Kamil też jest dobrym piłkarzem tylko nie gra za często może jakby grał częściej w Kaisernslautern.Wydaje mi się ze Kamil za szybko wyjechał z Wisły jakby grał nadal w Wisle to może był by lepszy.Ja tam do Kamila nic nie mam może jak teraz zmieni klub będzie znowu dobrze grał,myśle że nie tylko na ławce
A mnie się nie wydaje, że za szybko wyjechał tylko że wyjechał do zbyt sabego klubu. W końcu nie był już bardzo młodym zawodnikiem i szanse na wyjazd należało wykorzystać, no ale czemu kurna do Niemiec i do Kaiserslautern?! :shock:

W obecnej formie Ebi!

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 03 cze 2005, 9:47

Jeszcze niedawno Kosowski ale teraz zdecydowanie EBI :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”