Gazety lub czasopisma - Strona 5

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 16 lut 2005, 9:07

Ja kiedyś kupowałem Bravo Sport, ale stwierdziałem, że się nie opłaca, ponieważ wszystko co tam pisze jest w internecie. Mam od wujka wszystkie piłki nożne od 98 - 04 i jak jest jakiś plakat Barcy w Bravo to dajew mojemu koledze fanow Manu plakat "Czerwonych Diabłów" z Piłki Noznej a on mi daje z Bravo plakat Barcy ! Najlepszy klub na świecie FC Barcelona !! Veb !!

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 16 lut 2005, 9:29

odczasu do czasu kupuje sobie PN i PN Plus :)
a kiedy kupywalem Bravo Sport i chyba jak dobrze pamietam Mega Sport :P

Awatar użytkownika
raf799
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf799 » 16 lut 2005, 11:39

W jasnego Huja Fajfusie nie Mega Sport tylko [k****] POPIERDOLEŃCU Giga Sport PIERDOLONA PIZDO JEBANA SUKO!!![/b]

4 ostrzeżenia//Pawel

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 16 lut 2005, 11:44

raf799 pisze:W jasnego h** Fajfusie nie Mega Sport tylko k**** POPIERDOLEŃCU Giga Sport PIERDOLONA PIZDO JEBANA SUKO!!![/b]
I co fajny jesteś?

Ja czytam PN, czasami PN+ i Gazetę z dodatkami.ALe nie rozumiem ludzi którzy kupują Bravo Sport czy Giga czy inny grzyb Sport. :lol: Tam nie masz niczego aktualnego, np tabel.Głupie plotki :lol: plakatów duzio, a jak coś sensownego napiszą, to może na 3 linijki.

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 16 lut 2005, 20:48

[quote="raf799"]W jasnego h** Fajfusie nie Mega Sport tylko k**** POPIERDOLEŃCU Giga Sport PIERDOLONA PIZDO JEBANA SUKO!!![/b]
[quote]

nie ładnie tak mowic do mamy :]

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 lut 2005, 20:54

raf799 pisze:W jasnego h** Fajfusie nie Mega Sport tylko k**** POPIERDOLEŃCU Giga Sport PIERDOLONA PIZDO JEBANA SUKO!!![/b]

4 ostrzeżenia//Pawel
nie no normalnie emanujesz inteligencja.
Ja czytam ze sportowych PN a tak to Polityka,Przekrój ,Newsweak

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 lut 2005, 21:23

Ładnie sie dzieje ! Broni swojej marki :D mega czy giga CO TO ZA PRASA PIŁKARSKA !!!??? !!! ??

Od zawsze PN i PNP ale to jest juz troche nudne i jest coś nowego cooltowego...... i Polskiego

Polecam tygodnik TYLKO PIŁKA max wszystko co mozna chcieć od gazety ! statystyki z roku np. :D 1904 do dziś, Tabele, podział na gre do przerwy czy np. kto wiecej wyciagał ze stanu 0:1 :D kontuzje TYPY - profesionalne z usasadnieniem wywiady, wszystko wszystko co moze byc dobre ............ oczywiście to jest tygodnik w stylu gazety codziennej [jak wbyorcza] wiec plakatów nie szukac w nim :lol:

Lazio kupujesz jakieś włoskie gazety ?? Bo Jak FORZA MILAN [miesięcznik] ale pewnie Lazio tez na swoje miesięczniki w Polsce dostępne ?? Napisz jak masz dostęp gdzieś [oprócz empiku] bo moze by mieli archiwalny numer Forzy bo zaspałem a potrzebuje !

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 16 lut 2005, 21:45

4 ostrzeżenia//Pawel
a zes sie tym popisal nic tylko pogratulowac rzeczywiscie wszystkim zaimponowales wiedza a co do tematu czytam PN i PNP oraz przeglad sportowy

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 16 lut 2005, 22:15

*_For_zaza_Milan_* pisze: Lazio kupujesz jakieś włoskie gazety ?? Bo Jak FORZA MILAN [miesięcznik] ale pewnie Lazio tez na swoje miesięczniki w Polsce dostępne ?? Napisz jak masz dostęp gdzieś [oprócz empiku] bo moze by mieli archiwalny numer Forzy bo zaspałem a potrzebuje !

no LAZIO m swoja gazete LAZIALITA nie stety w Polsce chyab nie jest dostepna :cry: ale na forum LAZIO czytałęm ze bedzie chyab mozna zamowic gazete taka i bede przysyłac( mijemy nadzje ze to wypali ) wiesz znajomosci :P
msuisz sie Zaza spytac na forum miulanu moze tam cos bede wiecej wiedziec :roll:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 lut 2005, 8:06

Ja co dydzien kupuje PN i czasami PN+. Kiedys ale to dawno , dawno temu kupywalem bravosport :? i nie wiem co ja w tym widzialem :P

Awatar użytkownika
woocash
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: woocash » 20 lut 2005, 1:28

w zasadzie w Polsce nie ma alternatywy dla PN i PS, to jedyne(chyba, może się mylę....) rzetelne , odpowiednio, tygodnik i dziennik, piłkarski czy tez ogólnie sportowy. PN+ już trochę odbiega od poziomu, ploty raczej nie informacje, szkoda troche kasy
a w ogóle do PN mam ogromny sentyment, czytam ją , ho ho, jakieś 8-9 lat, mam nawet jeszcze kilka numerów z 1997 roku, takie z czarno-białą wkładką, bodajże "AS-aktualności i statystyki", zbierałem to w segregatorze
miałem też krótki romans z Bravo Sport, jak weszło na rynek to chyba przez pierwszy rok kupowałem wszystkie numery...ale w 5 klasie podstawówki byłem, to mnie tłumaczy. jakoś wtedy popełniłem też kilka numerów jeszcze Mega Sportu, dla plakatów oczywiście

oprócz tego czytuję tygodniki: Wprost, Przekrój, czasem Newsweek (jak wszedł do Polski byłem nim zachwycony, teraz przeszło), rzadko Politykę
codziennie czytam też Metropol lub Metro, często gazetkę Media Markt, czsem Wyborczą

:!: a moją ulubioną gazetą jest Wiedza i Życie, polecam :D no i oczywiście National Geographic, drugi hit, mam większość numerów polskiej edycji :!:

poza tym czasem Focus (ale za dużo tam pierduł, coś na kształt Bravo Sport tyle że o nauce iświecie), Auto Świat, Komputer Świat, Świat Nauki, Polska Zbrojna.......chyba tyle

a skąd na to wszystko kasa myślicie - większość gazet kupuję na stoiskach z tanimi gazetami, taki Natinal Geographic np. nie zdezaktualizuje się po miesiącu, a jest o ponad połowe tańszy. trochę inaczej jest z tygodnikami typu Wprost czy PN, ale poślizg tygodnia nie jest taki straszny, a informacje i tak mam w necie, po prostu lubie mieć to na papierze, no i w pociągu, autobusie czy na wykładzie nie mam dostępu do sieci, heh. a PS tata mi przynosi

jak tak patrzę to oczytany jestem :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2188
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2005, 19:13

Ja regularnie od kilku lat czytam Piłkę Nożną, poza tym PN Plus i Tygodnik Żużlowy.
Szkoda pieniędzy na takie dziadostwa jak Bravo, czy Giga - mało treści i stawianie głównie na zdjęcia. Bez sensu.
Właściwie wszystko można znaleźć w necie, ale i tak lubię coś poczytać 'normalnie' ;)

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 10 kwie 2005, 19:39

ja nie czytam gazet sportowych. powód :arrow: wszystko mam w necie :D:D:D

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 10 kwie 2005, 20:24

ja od czasu do czasu kupuję przeglad sportowy.
a normalnie czytuje zwykłe gazety

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 kwie 2005, 20:27

Liverpool pisze:ja od czasu do czasu kupuję przeglad sportowy.
a normalnie czytuje zwykłe gazety
Przegląd Sportowy jest jedyną zwykłą gazetą w Polsce. Piłka Nożna, Bravo Sport, czy inne to czasopisma sportowe.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”