Stadion Narodowy - Strona 5

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Hawaii 96
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 18 lis 2005, 21:31

dla mnie optymalnym miastem są Katowice ale nic nie wybudują ze względu bliśkości stadionu Śląskiego oraz Poznań i Szczecin mają potencjał na taki stadion...

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 18 lis 2005, 21:31

Diamen23 pisze:Najlepsze jest to , że nie ma takiego miejsca . Jakoś nie widzę miasta gdzie na mecz przyszłoby z 40tys. kibiców.
No niestety właśnie oto chodzi. I wcale nie będzie lepiej bo za te powiedzmy 20 zl na zachodzie ogladniesz fajny mecz, a u nas no to się przykro robi poprostu :?

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 19 lis 2005, 10:49

Hawaii 96 pisze:dla mnie optymalnym miastem są Katowice ale nic nie wybudują ze względu bliśkości stadionu Śląskiego oraz Poznań i Szczecin mają potencjał na taki stadion...
Stadion Narodowy powinien być w Warszawie , największe miasto najwięcej hoteli największe lotnisko , stadion narodowy powinien być wizytówką Warszawy jak i całej Polski , powinien powstać bez względu na to czy Polska dostanie ME 2012 czy nie .

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 lis 2005, 11:01

Scyzoryk pisze:Stadion Narodowy powinien być w Warszawie ,największe miasto najwięcej hoteli największe lotnisko , stadion narodowy powinien być wizytówką Warszawy jak i całej Polski , powinien powstać bez względu na to czy Polska dostanie ME 2012 czy nie .
A co powiesz na to?:
onet pisze:Legia-Górnik
Spotkanie obserwowała mała grupa kibiców Legii - około tysiąca. Kilkuset kibiców, którzy nie zgadzają się z decyzjami zarządu stołecznego klubu, kontynuowało protest i dopingowało Legię spod pobliskiego Torwaru. Mecz oglądała też grupa około 30 sympatyków Górnika.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lis 2005, 11:03

Legia-Górnik
Spotkanie obserwowała mała grupa kibiców Legii - około tysiąca. Kilkuset kibiców, którzy nie zgadzają się z decyzjami zarządu stołecznego klubu, kontynuowało protest i dopingowało Legię spod pobliskiego Torwaru. Mecz oglądała też grupa około 30 sympatyków Górnika.
a protest trwa sialalalalala

a diamen to .... sialalala :lol2: :lol2:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 lis 2005, 11:07

cloner pisze:a protest trwa sialalalalala

a diamen to .... sialalala :lol2: :lol2:
No toś mi dowalił :|

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 19 lis 2005, 11:08

Diamen23 pisze:A co powiesz na to?:
onet napisał:
Legia-Górnik

TO ze reprezentacjia to nie Legia , i kibice napewno przyszli by na stadion ...

P.S Zygo weź sznur i powieś się od kibiców Legi odp... się

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 lis 2005, 11:43

a diamen to .... sialalala
Cloner ja rozumiem że sobota, ale jak popiłeś to lepiej idź spać, bo dziwnie się coś takiego czyta...
Co do stadionu w Warszawie to fakt, wszystko największe, a Legia to nie reprezentacja, ale nie jest powiedziane, że akurat tam by najwięcej widzów chodziło na mecze...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lis 2005, 11:47

Ajgor pisze:

a diamen to .... sialalala
Cloner ja rozumiem że sobota, ale jak popiłeś to lepiej idź spać, bo dziwnie się coś takiego czyta...
Co do stadionu w Warszawie to fakt, wszystko największe, a Legia to nie reprezentacja, ale nie jest powiedziane, że akurat tam by najwięcej widzów chodziło na mecze...
moze i wczoraj troche poimprezowalem :lol: ale juz sie dobrze czuje :)

ale i tak jestem za stadionem narodowym w stolicy panstwa :)
no i protest trwa :)

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 lis 2005, 12:20

No trwa trwa i to jest tragiczne, choć wsumie dla mnie to nie aż tak :) No mnie na imprezowanie brak kabony ostatnio :?

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 19 lis 2005, 16:31

Diamen23 pisze:
Scyzoryk pisze:Stadion Narodowy powinien być w Warszawie ,największe miasto najwięcej hoteli największe lotnisko , stadion narodowy powinien być wizytówką Warszawy jak i całej Polski , powinien powstać bez względu na to czy Polska dostanie ME 2012 czy nie .
A co powiesz na to?:
onet pisze:Legia-Górnik
daiem nie wyskakuj juz wiecej z takimi argumentami to ie wiadomo czy siasc czy plakac nad taka glupotą!

Awatar użytkownika
Henry 007
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 19 lis 2005, 17:38

Jak dla mnie to stadion narodowy powonien byc w Warszawie. Jego pojemnosc powinna wynosic 50-60 tys., ni mniej ni wiecej. Najlepiej gdy by wygladal jak estadio da luz :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”