Mercato Bianconerich - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 02 sty 2006, 23:15

El Mariachi/Zaza pisze:Z tym Frederico to chyba sam Capello nie wiedział co robi. Jak z tym Brazylijczykiem Przeciesz z nich pewnie tacy obrońcy jak zż mnie poeta samo to że nie sa nawet uzupełnienie kadry meczowaj.
Nie wiem co ty masz do Balzarettiego ,zagral co prawda w jednym meczu z Violą w Pucharze ,ale szło mu całkiem dobrze zarówno w obronie jak i w pomocy ,jakby musiał grac to dal by rade ,nikt nie mowi o rewelacji ,ale zle by nie bylo.

Gladstone jest wypozyczony po sezonie ,albo zostanie wykupiony i wypozyczony :roll: ,albo Bye ,Bye

El Mariachi/Zaza pisze:Ale z tym Giorgio nie" - no racja choć jak miał by rywalizowć tylko z Gianlucą do by był jak Balzaretti ale Giorgio miał za rywala Pessetto.
El Mariachi/Zaza pisze:Udało mu sie bo jest lepszy od rywala na tej pozycji ale weź poduwage jak słaby jest ten "rywal".
Tylko nie wciskaj ludziom ciemnoty ,ze Chiellini jest słaby ,a moze to zazdrosc ,ze Juve ma młodego zdolnego pomocnika ,a Milan no sam wiesz :?

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 02 sty 2006, 23:17

*_For_zaza_Milan_* pisze: łeee tak to może i Camoranesiego przesunąć w obrone. To nie o to chodzi. Bo i Thuram może grać na prawej a Zambrotta na lewej - wtedy Kovac - Canna środek ale dobrze wiesz że Francuz nie wyrabia już na flance.
Kovać, grał chyba nie raz na prawej flance. Myśle żeby sobie poradzil.
I jeszcze jest Blasi. Który mógłby grać na prawej(jak na początku sezonu), a Chiellini na ławie. A skoro wywalił ze składu Manuele, i dał młokosa to "coś znaczy". Rozwiązań było kilka, nie tylko Pessotto :wink: .

*_For_zaza_Milan_* pisze:
Z tym Frederico to chyba sam Capello nie wiedział co robi. Jak z tym Brazylijczykiem :wink: Przeciesz z nich pewnie tacy obrońcy jak zż mnie poeta samo to że nie sa nawet uzupełnienie kadry meczowaj.
No fakt. Sprowadzenie ich było troche niezrozumiałe, choć Balzaretti może się jeszcze przydac. Może już w następnej kolejce?? Zambro pauzuje.
*_For_zaza_Milan_* pisze: Ale z tym Giorgio nie" - no racja :!: choć jak miał by rywalizowć tylko z Gianlucą do by był jak Balzaretti :wink: ale Giorgio miał za rywala Pessetto.
Może i racja...ale naszczęscie jest innaczej :wink:

*_For_zaza_Milan_* pisze: Co miało mu sie udać ?? jak rywalizuje z Pessotto ? no wybacz ale jeszcze by z 15 w lidze znależli którym by sie udało. Jednak najlepszym wyjscie Juve jest to że Gianluca jest tak wszechstronnym graczem.

Udało mu sie bo jest lepszy od rywala na tej pozycji :!: ale weź poduwage jak słaby jest ten "rywal".

To tak jak ja bym teraz napisałeś Gilardino udało sie pokonać Bobo Vieriego w walce o pierwszy skład. Ale trudno by było żeby nie pokonał strzelając 50 bramek w 2 sezony w słabej Parmie. Przewrotkami i innymi popisowymi numerami. Ba 20 by wystarczyło....

Pozdro
Przerabialiśmy już kwestie rozwiązań :wink: ...

A Chiellini nie grał czasami na lewej pomocy w jakimś meczu?? Nie czasami o Puchar Gampera?
Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 23:18 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 sty 2006, 23:18

*_For_zaza_Milan_* pisze:Z tym Frederico to chyba sam Capello nie wiedział co robi. Jak z tym Brazylijczykiem Wink Przeciesz z nich pewnie tacy obrońcy jak zż mnie poeta samo to że nie sa nawet uzupełnienie kadry meczowaj.

Nie pieprz po raz kolejny. Byl gwiazada Torina, bdb gral z Viola, tylko szkoda ze dostaje tak malo szans, bo bardzo dobrze sobie radzi na skrzydlach.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 23:20

Balzarettiego ? i jak zagrał no napisz ? i czym sie wyróżnił - i jak sadzisz dla czego juz nigdy nie zagrał ? :lol:

Chellini jest boski na tle Pessotto. :lol: bo z kim miał by walczyć.

To tak jak bym mówił że Kaka wygrał rywalizacje za sume odstepnego .. a posadził na ławke gracza kupionego nie dawno za 40 milionów euro :wink:

Zreszta z Toba Ibrahimović nie ma co rozmawiac ty i tak nie ogladasz serie A to co możesz wiedziec :lol: fan za 10 :lol:

Nie napisałes wymiękasz?

El Mariachi ? mówiłem Ci pozdrów go :lol:

O ludzie :shock:
Lakier pisze:Nie pieprz po raz kolejny. Byl gwiazada Torina, bdb gral z Viola, tylko szkoda ze dostaje tak malo szans, bo bardzo dobrze sobie radzi na skrzydlach.

Tak tak jest boski :!: Tylko Fabio Capello jest ślepy i nie widzie tego jak z Del Piero :lol: weź pomyśl co Ty napisałeś. Jak Ty oceniasz tak obronców to ładnie.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 23:23 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sty 2006, 23:23

Chellini jest boski na tle Pessotto. Laughing bo z kim miał by walczyć.

:angry: Zaryzykuje stwierdzenie, że jest lepszy od lewych obrońców Milanu(nie licząc Malidniego).
*_For_zaza_Milan_* pisze: To tak jak bym mówił że Kaka wygrał rywalizacje za sume odstepnego .. a posadził na ławke gracza kupionego nie dawno za 40 milionów euro Wink

To tylko pokazuje 'genialna' strategie Milanu. Coś w stylu Bobo

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 02 sty 2006, 23:23

*_For_zaza_Milan_*/El Mariachi pisze:Balzarettiego ? i jak zagrał no napisz ? i czym sie wyróżnił - i jak sadzisz dla czego juz nigdy nie zagrał ?
Mogles mecz ogladac to bys wiedzial i sie teraz głupio nie pytal ,Balzaretti jest rezerwowym ,nie jest tak dobry jak Zambro czy Chiellini wiec gra kiedy ma grac ,taka jego rola jako rezerwowego ,i przestan nam zazdroscic.
*_For_zaza_Milan_*/El Mariachi pisze:Chellini jest boski na tle Pessotto. bo z kim miał by walczyć.
Mówie przestan ,a ty dalej swoje :?
*_For_zaza_Milan_*/El Mariachi pisze:Zreszta z Toba Ibrahimović nie ma co rozmawiac ty i tak nie ogladasz serie A to co możesz wiedziec fan za 10

No.
*_For_zaza_Milan_*/El Mariachi pisze:El Mariachi ? mówiłem Ci pozdrów go

No pozdrawiam cie

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 sty 2006, 23:25

*_For_zaza_Milan_* pisze:Balzarettiego ? i jak zagrał no napisz ? i czym sie wyróżnił - i jak sadzisz dla czego juz nigdy nie zagrał ? Laughing

Chellini jest boski na tle Pessotto. Laughing bo z kim miał by walczyć.

Ekhym, mowi to fan druzyny ktora ma zajebistych obroncow, w ktorej na flance gra super Simic, ktora stracila 2 razy wiecej goli niz Juventus z tym slabym Chiellinim :rotfl2:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 23:27

bagg pisze:Zaryzykuje stwierdzenie, że jest lepszy od lewych obrońców Milanu (nie licząc Malidniego).

:shock: Matko Boska - to ja juz wole pisac o Pessotto. Bagg jak Zebina tez sie podniecaliście. Podobnie może byc za rok z Chellinim :lol:

Jak była z Kapo ? przeciesz murowany nastepce Nedveda już w tym sezonie :wink:

bagg pisze:To tylko pokazuje 'genialna' strategie Milanu. Coś w stylu Bobo

Hmmm ja sadze że bardzie geniusz Kaki i to że wygrał rywalizajce z takim gracze jak Rui Costa tylko oni dobrze światczy. Nie grają ci za których się dalo 40 baniek tylko ci co sa lepsi. :wink:

Ibrahimović mam nadzieje że tym razem nie wymiekniesz ?:>

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sty 2006, 23:32

Podobnie może byc za rok z Chellinim

:angry: Conajmniej 2 udany sezon w Serie A i nie błyszał tylko w Juventusie, ale i w słabej Violi . Pewnie, za rok to już będzie wrak, sprzedajmy go.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Bagg jak Zebina tez sie podniecaliście.

Bo grał bardzo dobrze.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak była z Kapo ?

Za mało grał, ale może coś jeszcze pokaze?

*_For_zaza_Milan_* pisze:Nie grają ci za których się dalo 40 baniek tylko ci co sa lepsi.

No i co z tego? 40 milonów poszło się...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 23:33

Ibrahimović pisze:Mogles mecz ogladac to bys wiedzial i sie teraz głupio nie pytal ,Balzaretti jest rezerwowym ,nie jest tak dobry jak Zambro czy Chiellini wiec gra kiedy ma grac ,taka jego rola jako rezerwowego ,i przestan nam zazdroscic.

Ja mogłem oglądać ? hmm do dawaj pogadamu o meczach "fanie za 10" Prawda jest taka że nawet w Coppa nie pogra bo jest słaby.

Czekam aż zaczniesz pisać o meczach Zlatanku :lol:
Lakier pisze:Ekhym, mowi to fan druzyny ktora ma zajebistych obroncow, w ktorej na flance gra super Simic, ktora stracila 2 razy wiecej goli niz Juventus z tym slabym Chiellinim
hmmm bardzie mówi to fan 3 zespołu w serie A który ma najlepszy atak wlidze i mówi to biednym faną lidera który mają problem by ogladać swój klub. Bieda i zdanie oparte na gazetach. I może artykułach pana Lipinskiego :lol: Trudno takie czasy. Do roboty panowie jak wam nie starcza :lol:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 02 sty 2006, 23:34

*_For_zaza_Milan_* pisze:Matko Boska - to ja juz wole pisac o Pessotto. Bagg jak Zebina tez sie podniecaliście. Podobnie może byc za rok z Chellinim
Zaza przestan zazdroscic bo to nudne :? Prawda jest taka ,ze W tym sezonie obrona Milanu to juz nie to samo co rok-dwa wczesniej ,i to nie chodzi o to ,ze sa bez formy ,no moze Nesta tak ,ale reszta ,poprostu są juz wypaleni i błagam nie pisz ,ze ja głupi jestem ,ze sie nie znam i ze nie ogladam Calcio :? Taka jest prawda ,z obecnej obrony Milanu powinien zostac tylko Nesta ,reszta zasłuzona i wysokoa emerytura.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak była z Kapo ? przeciesz murowany nastepce Nedveda już w tym sezonie
Jak było z Jankulovskim ,pisales ,ze lepszy od Pavla i nowa nadzieja Czechów ,a tu prosze po kontuzji dosc dawno ,a nic nie gra. i Musieli "starego" Nedveda sciagac do pomocy

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ibrahimović mam nadzieje że tym razem nie wymiekniesz ?

Pisalem ci ,ze gejem nie jestem i z twojej oferty nie skorzystam.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 23:45 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 02 sty 2006, 23:39

bagg pisze:
*_For_zaza_Milan_* pisze: To tak jak bym mówił że Kaka wygrał rywalizacje za sume odstepnego .. a posadził na ławke gracza kupionego nie dawno za 40 milionów euro Wink

To tylko pokazuje 'genialna' strategie Milanu. Coś w stylu Bobo
Tylko nikt nie liczył iż talent Kaki eksploduje w tak szybkim tempie. Mlody brazylijczyk miał podchwycić troszke od "starego wygi" Manuele R.C. , po czym zająć Jego miejsce. Jak sie stało sam wiesz..Kaka został wybrany odkryciem roku we Włoszech i to co robił w swoim premierowym sezonie to była magia :wink: A chyba dobrze świadczy o Milanie kupić za 8 500 000 $
wielki talent, którego równowartośc wzrosta już kilkakrotnie :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 23:39

Ibrahimović/Zlatan18 prosiłe Cie nie wypowiadaj sie jak nie ogladasz spotkań Włoskie serie A. Opisując gre jakiegoś gracza na podstawie gazet i opinie kolegów ze innej strony .... zrozum dziecko /dobrze ze zaraz spadasz spać już 23 :)

Coś zacytowałeś tylko to co ci sie podobało ;/ znów wymiekłeś :lol: Fan lider który tylko czyta o piłce :lol:

Ibrahimović/Zlatan18 - mogłeś jeszcze do tego Zlatan 18 podpisać. Idol z gazet :lol: ładnie sie dzieje z tobą. Pozdrów

Bagg Pozdro widze że mamy inne zdanie. :wink: Czekaj nie bawem liga ruszy wrócimy do tematu. Juve gra z Palermo u nich w sobote jak sie nie myle - mecz pewnie będzie :) to po gadamy Pozdro :wink:

Edit

A wracając jeszcze do tematu mercato bianconerich - to następca Del Piero już sie żegna z Rzymem. Jutro zapewne oficjal i teraz pytanie czy to ruch Pereza pod Capello ? Wcale bym się nie zdziwił. Do puki Capello nie podpisze umowy to bedzie Real robił wszystko by go sciągną. Ale on zapewne szanuje Juve jak mówił będąc trenerem Romy :lol: i nie ucieknie :lol: szybko - z drugiej strony Perez może wreście wiec co robi :wink: ciekawe teraz Juve stoi przez lekcjami domowymi takimi jakich ponoć Bayern nie odrobił do końca.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 sty 2006, 9:16

*_For_zaza_Milan_* pisze:Jutro zapewne oficjal i teraz pytanie czy to ruch Pereza pod Capello ?

No ja mam nadzieję, że Capello się nie da podejść... Za dużo by to było... najpierw Antek w Madrycie... potem Capello... nie podobałoby mi się to... Niech "sól" tej ligi zostaje w niej a nie wyjeżdża :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 03 sty 2006, 14:29

Bagg Pozdro widze że mamy inne zdanie. Wink Czekaj nie bawem liga ruszy wrócimy do tematu. Juve gra z Palermo u nich w sobote jak sie nie myle - mecz pewnie będzie Smile to po gadamy Pozdro Wink

A jest na Canale+ meczyk? :) Bo jeśli tak to obejrzę, a jak nie to weź powiedz na jakim kanale to może mam :)

Kaka_ACM pisze:A chyba dobrze świadczy o Milanie kupić za 8 500 000 $

Oczywiście, transfer świetny i udany.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”