Cristiano Ronaldo - Strona 5

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 29 gru 2004, 22:28

SeeMoon....no pamietam jak a.Cole go kryl...po tym meczu stwierdzilem ze jest najlepszym obronca...pamietam jak gral...Ronaldo byl przy nim jak pchelka...no ale nie zapominajmy ze to jeden z najlepszych obroncow a Ronaldo "zaczyna"kariere...jest mlody i jeszcze sie "wytrnuje"i zobaczysz ze Cole'a bedzie mieszal jedna noga :wink:

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 29 gru 2004, 22:34

Sławek pisze:SeeMoon....no pamietam jak a.Cole go kryl...po tym meczu stwierdzilem ze jest najlepszym obronca...pamietam jak gral...Ronaldo byl przy nim jak pchelka...no ale nie zapominajmy ze to jeden z najlepszych obroncow a Ronaldo "zaczyna"kariere...jest mlody i jeszcze sie "wytrnuje"i zobaczysz ze Cole'a bedzie mieszal jedna noga :wink:
Za sezon lub dwa..nie bedzie obroncy w Angli ktory bedzie umial powstrzymac C.Ronaldo....takie szybkie nogi jak on to ma chyba tylko Ronaldinho( szkoda ze nie przeszedl do MU :( )....

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 30 gru 2004, 12:24

no mozliwe...widzialem jak drybluje to az mi galy wyszly...a!!...i ob zostal w Manchesterze na dluzej...bo niewiadomo czy nie znajdzie sie jakis bogacz al'a abramowicz i go nie kupi za np 100mln...w koncu kto by nie skusil sie na taka sume?

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 30 gru 2004, 22:51

Mysle ze Ferguson nie oddalby C.Ronaldo za zadna sume.....przynajmniej mam taka nadzieje.....:D

Awatar użytkownika
chesteros
Skład B
Skład B
Lokalizacja: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 ORA, England :)
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 31 gru 2004, 7:54

Dopuki Cristiano niepowie mu że just nie jest jego tatusiem to Fergie go niesprzeda :wink: A co do Cristiano naprawde chłopak ma talent ale musi cięzko pracowac żeby stac sie co najmniej drugim "Figo". Musi sie nauczyc wykozystywac bardziej umiejetniej swój drybling no i te dośrodkowania :cry:

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 01 sty 2005, 21:17

chesteros pisze:Dopuki Cristiano niepowie mu że just nie jest jego tatusiem to Fergie go niesprzeda :wink: A co do Cristiano naprawde chłopak ma talent ale musi cięzko pracowac żeby stac sie co najmniej drugim "Figo". Musi sie nauczyc wykozystywac bardziej umiejetniej swój drybling no i te dośrodkowania :cry:
Mam wielka nadzieje ze bedzie lepszy od Figo.... :D ...a dosrodkowania musi poprawic....

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 04 mar 2005, 20:51

Ja ogólnie lubie piłkarzy posiadających dobre umiejętności w kiwce, dryblingu, np.:

:arrow: Jay-Jay OKOCHA
:arrow: Cristiano RONALDO
:arrow: ROBINHO
:arrow: RONALDINHO

Awatar użytkownika
becks_7
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: becks_7 » 11 mar 2005, 13:12

Cristiano Ronaldo to przyszlosc Manchesteru United i Portugalii, z pilka potrafi zrobic praktycznie wszystko. Potrafi okiwac nawet obronce takiego jak Thuram czy Maldini. Jeszcze musi troche dopracowac rzuty wolne i troche wiecej podawac. Przyszly Ronaldinho...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 mar 2005, 17:36

Bez obrazy ale on wyglada jak mały gejik :lol: :lol: :lol: ale skubaniec dobry jest technicznie i wykazuje taka lekkosc w grze .. zadnej nerwówki .. przyszłość MU .. tak dalej !!

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 11 mar 2005, 17:57

chyba mi sie tak zdaje ale wszyscy piłkarze na RO są nieźli ;)

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 11 mar 2005, 19:08

No, ROnaldo, RObinho, ROnaldinho - to akurat ksywa, RObben I Reyes i reszta....

Acha, wy jesteście pokopani, a raczej ty mr. "RoRo", wygląda jak "gejik" - dośc dziwne sformułowanie.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 mar 2005, 19:58

BUNCH pisze:No, ROnaldo, RObinho, ROnaldinho - to akurat ksywa, RObben I Reyes i reszta....

Acha, wy jesteście pokopani, a raczej ty mr. "RoRo", wygląda jak "gejik" - dośc dziwne sformułowanie.

a niby jak wyglada moze nie jak gejik ale jak konkretny metrosexualista :? niczym becks, trzeba przyznac grac potrafi ale czasem mam wrazenei ze wyrosnie z niego 2gi becks

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 mar 2005, 20:27

Bo jak ktoś ma dwa kolczyki jak kobieta ... źle ułożone włosy i płacze jka straci piłkę to sprawia wrażenie takiej Cipki :lol: nie gejika :lol:
Bez obrazy .. nie mowie ze nie ma talentu bo ma .. it oogromny ...

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 11 mar 2005, 21:03

Acha, czyli jak np. ja mam kolczyka i 'płacze' po stracie piłki to jestem Gej, tak? Niech chodiz jak chce, w czym chce i gdzie chce, to tez człowiek a inni mu tylko zazdroszczą i wysówają takie kretyńskie komentarze jak ty!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 11 mar 2005, 21:33

A co dopiero Beckham, czy też inne reklamowe gwiazdy.Ronaldo to i tak pół biedy, kolczyki to nie jest jakiś rarytas, źle ułożone włosy?Oj raczej nie bardzo, raczej wyglądają dobrze.Jedyne co śmieszne jest heh, to ostatnio ściągnełem wywiad z nim, i fajnie nawija chłopak po portugalsku.Respect dla rozumiejących :wink:.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”