ps. czeher coś słabe te Twoje typy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 sie 2007, 21:38
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 06 sie 2007, 14:11
Ludi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 sie 2007, 14:51
No to jak? Widzew wg Ciebie mial przegrac, ale jak nie przegral (a byl blizej wygranej niz Belchatow) to jest w kryzysie? I w ogole po dwoch spotkaniach z mistrzem i vicemistrzem, gdzie zdobyl jedna bramke mniej piszesz o kryzysie? Wiec oswiec nas co wg Ciebie jest wyznacznikiem kryzysu?Kryzys wicemistrzów Polski i łódzkiego Widzewa.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 06 sie 2007, 15:00
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 06 sie 2007, 15:01
Ludi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 sie 2007, 15:08
Ale czy Widzew ma wygrywac z mistrzem i wicemistrzem? Wczesniej piszesz, ze grozi mu spadek (swoja droga tez ciekawi mnie jak do tego doszedles po 1 kolejce, bo o tym pisales jeszcze przed wczorajszym meczem), a teraz ze bezbramkowy wynik z druzyna, ktora im wybitnie nie lezy (ostatnie 10 meczow - 8 porazek), ktora jest silniejsza persolnalnie i walczy o zdecydowanie wyzsze cele nie jest dobrym wynikiem? To jak to w koncu jest?Ludi pisze:ale Widzew nie
potrafi wygrywać, a bezbramkowe remisy nie są imponującymi rezultatami.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 06 sie 2007, 17:28
Ludi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 sie 2007, 17:31
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 sie 2007, 17:35
Zico_FCI pisze:ps. czeher coś słabe te Twoje typy Think
__
Ludi pisze: PS:Czeher,cienko typujesz!
I tak i nie, jak juz pisalem gdyby nie Laskowski to wynik bylby najprawdopodobniej 0:0Zico_FCI pisze:a dzisiaj spokojnie wygraliśmy
To moze wez pod uwage cala ostatnia dekadeLudi pisze:Po jakich dwóch, trzech meczach, biorę pod uwagę kilkanaście ostatnich spotkań ligowych + sparing
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 sie 2007, 17:50
A wygra ligę?czeher pisze:Belchatow wygral
Babcia miała wąsy to by była dziadkiem.czeher pisze:gdyby
Z grą duuużo gorszą grą w zeszłym sezonie zajechaliśmy na 3 miejsce. Chociaż nie wiem, o jaką dalekość Ci w tym momencie chodzi.czeher pisze:Moze cieszyc komplet pkt ale z taka gra daleko sie nie zajedzie
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 sie 2007, 17:58
Legia wygraA wygra ligę?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 sie 2007, 18:36
Ja nie pisałem, że Legia jest faworytem. Poza tym wydaje mi się, że ma to większe szanse niż Bełchatów.czeher pisze:Legia wygra
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 06 sie 2007, 18:44
Nie wiem dlaczego Jan Urban się tak wydurnia, bo tak samo ja mogę powiedzieć gdy oglądałem pierwszą połowię legionistów na Litwie.Zico_FCI pisze:Ja nie pisałem, że Legia jest faworytem. Poza tym wydaje mi się, że ma to większe szanse niż Bełchatów.czeher pisze:Legia wygra
"Przepraszam, czy ma ktoś chusteczki? Poziom jest taki, że aż mi łzy z oczu popłynęły" - trener Legii Jan Urban w przerwie meczu ŁKS - Polonia Bytom.
tu reszta: http://www.sport.pl/pilka/1,65029,4367461.html
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 sie 2007, 18:48
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 sie 2007, 18:51
To Tobie sie tak tylko wydajePoza tym wydaje mi się, że ma to większe szanse niż Bełchatów.
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio