4 sezonu - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 07 lut 2005, 21:05

Dla mnie ten cały Johnson to smieszny typ. Nie wie jak zwrócic na siebie uwage Eriksona. Ja bym go niechciał w kadrze.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 07 lut 2005, 21:26

Takiego "polaka" w reprezentacji to chyba nikt by nie chcial. Beszczelne zachowanie tego goscia jest nie do wytrzymania, wykorzystal tylko swoje korzenie by wywzec presie na Eriksonie. Żalosne

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 07 lut 2005, 21:31

Andreyew pisze:Takiego "polaka" w reprezentacji to chyba nikt by nie chcial. Beszczelne zachowanie tego goscia jest nie do wytrzymania, wykorzystal tylko swoje korzenie by wywzec presie na Eriksonie. Żalosne
Zgadzam sie, a poza tym media zawsze szukaja pilkarzy ktorzy chocby w najmniejszym stopniu byli zwiazani z Polska i robia w okol nich wielki szum. Zamiast zagranica powinni bardziej przyjzec sie pilkarza grajacym w polsce, u nas gwiazd na pewno nie brakuje, tylko znajac polskie realia pewnie talenty sie zmarnuja :(

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 lut 2005, 22:52

to jest typowy "angol" i nigdy nie wiezyłem w te jego checi grania dla Polski :P smiałem sie z tych co byłi za tym zeby Janas go powołał. on tylko zrobił szum wokół swojje osoby tymi wypowiedziami!! zobaczycie za dwa sezony mało kto bedzie pamietał o tym piłkarzu :P

Awatar użytkownika
Bercik
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bercik » 12 lut 2005, 1:28

Juz na nim angielska prasa psy wiesza, tak więc chłopak zacznie żałować swojej decyzji. A tak na marginesie wolałbym jego aniżeli Rasiaka. Rasiak juz pokazał co potrafi :-(

diabelek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Poszukuje redaktorow newsow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: diabelek » 04 mar 2005, 21:02

Witam :)
Poszukuje redaktorów newsów do strony o Manchesterze United. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na gg lub e-mail.
Pozdrawiam

yazzid1991
Skład B
Skład B

Henry&Van Nistelrooy kto lepszy??

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 05 mar 2005, 23:34

Kto z tej dwójki według was jest lepszy??.Prosze o komenta:)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 mar 2005, 0:22

Jak dla mnie lepsza wyobraznia na boisku dysponuje Henry, równiez ma bardziej niekonwecjonalne zagrania. Ogólnie gra jest bardziej przyjemna dla oka niz w przypadku Ruuda.Wydaje mi sie tez ze chyba gra czysciej tzn fair wobec kolegów z klubu i przeciwników.Podaje kiedy sam moze uderzyc, bo ktos jest na lepszej pozycji, mało fauluje.
Oczywiscie moge sie mylić ciezkie jest zycie bez cyfry i żerowanie na kolegach co nie zawsze sie udaje 8)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 06 mar 2005, 0:25

moim zdaniem lepszy jest Henry ale za to skuteczniejszy jest RvN
Ostatnio zmieniony 06 mar 2005, 0:40 przez metol, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 06 mar 2005, 0:29

Ja głosuję oczywiście na Henia, według mnie to piłkarz kompletny. Nienaganna technika, znakomity strzał+rzuty wolne, szybkość.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 mar 2005, 0:35

Mi osobiście też bardziej odpowiada styl Henry'ego i wydaje mi się, że jest odrobinę lepszy od RvN. Trzeba jednak zwrócić uwagę, że to dwaj zupełnie inni zawodnicy mimo, że pozycja ta sama. Holender to typowy egzekutor, lis pola karnego. Jest bardzo skuteczny i to tyle w sumie na jego temat. Henry natomiast potrafi błysnąć dużo częściej. Mógłbym wypowiadać się na jego w samych superlatywach w zasadzie. Wspaniała szybkość, drybling, strzały i podania także. Jest również bardzo skuteczny co sezon przecież walcząc o koronę króla strzelców z RvN między innymi. Jedynie gra głową to jego słabsza strona ale mogę mu to darować by byłby idealny a takiego nie potrzeba mimo wszystko :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 mar 2005, 0:58

Niggaz pisze:Mi osobiście też bardziej odpowiada styl Henry'ego i wydaje mi się, że jest odrobinę lepszy od RvN. Trzeba jednak zwrócić uwagę, że to dwaj zupełnie inni zawodnicy mimo, że pozycja ta sama. Holender to typowy egzekutor, lis pola karnego. Jest bardzo skuteczny i to tyle w sumie na jego temat. Henry natomiast potrafi błysnąć dużo częściej. Mógłbym wypowiadać się na jego w samych superlatywach w zasadzie. Wspaniała szybkość, drybling, strzały i podania także. Jest również bardzo skuteczny co sezon przecież walcząc o koronę króla strzelców z RvN między innymi. Jedynie gra głową to jego słabsza strona ale mogę mu to darować by byłby idealny a takiego nie potrzeba mimo wszystko :wink:
Chciałem się wypowiedzieć na ten temat, ale wyjąłeś mi to z ust! Bardzo dobra odpowiedź z którą zgadzam się w 100%!!

Awatar użytkownika
Tsubasa
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tsubasa » 06 mar 2005, 8:45

Henry jest szybszy oraz lepszy technicznie, VN zato lepiej gra głową. Skuteczność mają porównywalną. Nie mam jednak cienia wątpliwości, że Thierry ma więcej stylu.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 06 mar 2005, 9:14

jeden i drugi ma swoje wady i zalety, ale jedno jest pewne, razem grając stworzyli by ekstra atak

Awatar użytkownika
Tsubasa
Skład B
Skład B

Najlepsza szkółka piłkarska

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tsubasa » 06 mar 2005, 10:24

Wpisujcie kluby, które waszym zdaniem mają najlepsze szkółki piłkarskie. Obok drużyny możecie zapisać ich znanych wychowanków.
Oto moje typy:

:arrow: Ajax - Kluivert, Bergkamp, Davids, Seedorf, Overmars, bracia de Boer, Riijkaard, Cruiyff, Nando Rafael, Sneijder, Babel i wielu innych

:arrow: River Plate - di Stefano, Caniggia, Cavenaghi, Crespo, D'Alessandro, Placente, Saviola, Masherano...

:arrow: Cannes - Vieira, Zidane, Micoud, Clichy...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”