Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 08 kwie 2009, 21:45
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 08 kwie 2009, 21:47
i Fiorentinę, ale o tym już chyba zapomniałeśczeher pisze:niezbyt, bo przeciez kazdy lekcewazy Bayern, ktory ogral sPORTING
Mnie też. Niech nikt nie pieprzy jak Szpaku, że był w poślizgu i nie mógł nic zrobić - stopy mógł spokojnie obniżyć. Trochę to miało znamiona celowości.Yukasz pisze:Wydaje mi się (!) że Henry mógł uniknąć uderzenia Butta ale makabrycznie to wyglądało.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 kwie 2009, 21:49
Nie będę sprawdzał czy to ty czy inni kibole ale jak MU nie wygra meczu to nei można w temacie o MU nic napisać bo zaraz płacz iż wszyscy przychodzą się nabijac z waszej drużyny a odnosi się to do komentowania meczu.Kamil232 pisze:Messi nie nurkuje![]()
![]()
Obniżyć, rozłożyć wszystko jedno ale chyba mógł. Nie mógł kontrolować samego slizgu ale nogi raczej tak.Michał M pisze:Mnie też. Niech nikt nie pieprzy jak Szpaku, że był w poślizgu i nie mógł nic zrobić - stopy mógł spokojnie obniżyć. Trochę to miało znamiona celowości.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 08 kwie 2009, 21:59
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 kwie 2009, 22:01
Ja nic takiego nie pisałem. I ja np. nie przychodziłem się nabijać jak Barca grała słabo, tylko nabijam się z osób które zaklinają rzeczywistość. Ot wszystko.Nie będę sprawdzał czy to ty czy inni kibole ale jak MU nie wygra meczu to nei można w temacie o MU nic napisać bo zaraz płacz iż wszyscy przychodzą się nabijac z waszej drużyny a odnosi się to do komentowania meczu.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 kwie 2009, 22:05
Co ma ten człowiek zrobić jak mu Engel z Gmochem tłumacza ustawienia taktyczne zespołow. Ogolnie bedzie ciezko jak Szpak bedzie w taki sposob sie przygotowywał do tej formy.Yukasz pisze:Poza tym Szpakowski konkretnie kompletnie jest pydolnięty. Strach pomyśleć co będzie wyczyniał w 2012 roku a jak obiecywał ma być w formie. No ja nie wątpię
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 08 kwie 2009, 22:46
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 kwie 2009, 22:52
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 kwie 2009, 23:05
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 kwie 2009, 23:07
Polska na tle San Marino rowniez wypadala swietlnie.. Barce dopiero czekaja 2 lub 3 najwazniejsze i powazne sprawdziany w lm bo ... narazie ich droga usiana jest rozami ----> slaba grupa, najslabszy Lyon od lat, az wreszcie bezzebny przetrzebiony kontuzjami Bayern ..emdżej pisze:Świetny mecz w wykonaniu Katalończyków.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 kwie 2009, 23:14
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 08 kwie 2009, 23:23
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 08 kwie 2009, 23:38
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 kwie 2009, 23:42
i znowu sie zaczyna. Lyon slaby, BM slaby LL slaba a Barca jest praktycznie znowu w polfinale. Chyba ta Europa za nami musi byc strasznie slabaczeher pisze:Barce dopiero czekaja 2 lub 3 najwazniejsze i powazne sprawdziany w lm bo ... narazie ich droga usiana jest rozami ----> slaba grupa, najslabszy Lyon od lat, az wreszcie bezzebny przetrzebiony kontuzjami Bayern ..
Chelsea - Barca to bedzie to
Jestem o tym calkowicie przekonany ze tak bylo. Szkoda tylko kartki Messiego:(Jarzinho pisze: Myślę, że akcja z Rafa była zaplanowana, moze to i dobrze.
.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 kwie 2009, 23:43
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio